Andys fatale gearskift lige på sekundet i Tour de France 2010

Andy Schleck

Andy Schlecks problemer med kæden og gearskifte under Tour de France 2010

I cykelløbet Tour de France, var det lagt op til at Andy Schleck, en af storfavoritterne i løbet, skulle udbygge sit forspring på 31 sekunder til hans værste modstander, Alberto Contador der lå nummer to. Det var den 15. etape og 22 km. før mål startede Andy sit angreb på tourens næstsidste etape og sidste bjerg. I et kraftigt ryk, hvor ingen kunne følge ham, fik han let et lille forspring fra Contador da det fatale skete. Kæden røg af han cykel i et gearskift og de andre nåede op og kørte forbi ham. Chancen for at avancere var forspildt. Det var ellers en dag hvor Andy energimæssigt havde gode tal. Hvordan kunne det så være at Contador der energimæssigt havde mindre gode tal denne dag at han vandt med 39 sekunder og fik den gule trøje? Det var ikke det jeg med en hurtig analyse havde forestillet mig. Det fik mig til at se på de to rytteres navne for at finde ud af hvad der skete denne dag den 19 – 7 – 2010 med grundtallene: 1 + 7 + 3

Det var en god ide for det lå lige for hvad grunden kunne være.

1 – 3 – 7 var Cantadors positive navnetal. Det var naturligvis en stor hjælp at få, netop denne dag, grundtallene også var 1  7  3. Samme positive energiform. Dagen efter var denne energikonstellation borte, så det var heldigt for ham. Men også hans fortidstal, FRØ-tallet, var 1, sammensat af 37. Da han var i sit skæbneår, som man er hvert niende år, skete der en forløsning af fortidens synder med hjælp fra hans positive navnetal (fordi han hed det han hed). Et skæbneår er et år hvor lige meget hvad der sker så har det forbindelse til hans udvikling set fra et overordnet synspunkt, om det så er godt eller skidt for ham. Her var det godt. Han fik altså en gevinst som han kun kan takke sig selv for.

Men hvad med Andy? Tro det eller ej. Han havde det samme tal: 1 – 3 – 7 som ubevidst målsætning. For ham virkede tallene negativt for det handlede om fortiden for ham. Han blev konfronteret med sine tidligere uforløste synder og oplevede et fatalt gearskift som kun han selv var skyld i. Det var karma så det baskede. Han tabte den gule trøje og 39 sekunder lige som hans nuancerede skæbnetal var 3, 39. Sådan udvirkes og forløste fortidens karma for ham denne dag på det sidste bjerg. Han førte før dagens etape med 31 = 4 sekunder. Hans egne tre skæbnetal er. 3 – 9 – 1 / 4. hvor 3’s nuancering er 39. Her står sekundforløbet sort på hvidt sammen med afslutningstallet 9. Hans karma var forløst LIGE PÅ SEKUNDET som hans skæbnetal fortalte og en ny anderledes Andy ville nu dukke op, da han nu havde smidt sit karma. Set fra et overordnet synspunkt var det altså en god dag for ham. Det var derfor godt at Contador ikke stoppede op og ventede på ham som nogle bebrejdede ham, så var Andys forløsning udeblevet.

Andys skæbnetal 3, 39 dukkede op igen da enkeltstarten på 52 km. skulle afvikles næste dag. Det sidste afsluttende løb. Det blev en kamp om at vinde de 8 sekunder han var efter Contador. Han lagde godt ud og åd seks sekunder ind på de første 18 kilometer. Men han kunne ikke holde farten oppe og endte med at tabe 39 sekunder (=3). Her dukkede hans famøse skæbnetal: 3 39 op igen og signalerer den overordnede menings tilstedeværelse og dom. Andy kørte et godt Tour de France som han kun kan være stolt af, men hans tid var ikke kommet til at nå helt op på den øverste sejrsskammel. Det må være konklusionen.

Det blev til en anderledes vurdering af det spændende Tour de France. I år 2011 er Contador på det hold hvor Andy var før hos holdejer Bjarne Riis. Her er Andy ikke, men startet med andre udbryderne fra Riis hold for at prøve noget nyt. Så nu er rollerne byttet om. Det bliver spændende at følge.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1 og 4.

Det spændende ved at se sport med numerologiske briller er, at man får en anden indsigt i sportsdeltagerne eller sportsholdets overordnede udvikling og hvordan det får indflydelse på sportsresultatet.

3 tanker om "Andys fatale gearskift lige på sekundet i Tour de France 2010"

 1. Camilla

  Hvad tror du så vil ske i år?
  Hvordan kommer duelle mellem Andy og Contador til at se ud?
  Er der en af rytterne som har bedre chancer end den anden?

 2. Gert Haahr

  Hej Camilla!

  Når noget sker ud over det almindelige, som Andys gearskift, fornemmer jeg straks at der er en anden årsag end man umiddelbart rent banalt skulle tro. Da jeg havde hans navn, hans fødselsdag og dagen for hændelsen og da jeg tog Contadors data med, da det var en kamp mellem dem om hvem der skulle vinde Touren, så jeg hurtigt sammenhængen som jeg har skrevet det på indlægget. Der er fra min side ikke noget clairvoyant, at jeg kan se det jeg beskriver som andre slet ikke lægger mærke til. Det bygger på mit talsystem som er logisk bygget op og som alle kan lære.
  Når du spørger hvem af dem jeg tror vinder, er det et vanskeligt spørgsmål. Her skal man forudse noget om hvad der vil ske. Med Andys tilfælde havde jeg først nærvær da hændelsen var sket. Det er noget andet. Hvis det f.eks havde været to boksere der skulle kæmpe mod hinanden, så havde det været let at sige hvem der havde den bedste energi (tal) og derfor størst mulighed for at vinde. I Tour de France hvor der er mange hold med mange ryttere med mange forskellige kvaliteter, kan man ikke sige noget entydigt om hvem der sejrer. Først de sidste dage i løbet når “de store” er tilbage, kan jeg give et bud på det.
  Hver niende dag har enhver en dårlig dag med “modvind”. Kaldes en fortidsdag. Den er altid problematisk fordi der ligger nogle gamle mønstre som man skal bryde. Dagen efter denne dag har man en udfordringsdag hvor en indre kamp mod én selv bliver kæmpet. Resultatet giver et fingerpeg om hvad vej det vil gå. Dagen efter denne kommer så fremtidsdagen. En med “medvind” alt efter hvordan man har klaret dagen før. Sådan er det.
  Contador havde generelt dårlige energier sidste år (fortiden), men han vandt den endelige sejr. Andy havde gode energier, men tabte da der blev grebet ind, set fra et overordnet synspunkt. Han havde sandsynligvis i ungdommelig overmod straks troet at han nu ville vinde da han kørte fra feltet – og så “det fatale gearskift” der fik ham ned på jorden igen. I år er pladserne byttet om. Contador har gode energier (fremtid) og Andy dårlige energier (fortid) så derfor tror jeg at Contador har bedre chancer for sejren til sidst, men han har allerede været ude for to styrt. Det ene i går da han havde en dårlig energi (fortid). Det andet styrt på en udfordringsdag. Måske er Contadors skade efter styrtet så stort, at han må opgive. Andy har også en dårlig dag (fortid), men er så heldig at det er på den næste hviledag. Så du kan se, der er et stort drama i gang, især fordi der er så mange følelser involveret. Men det bliver spændende at følge.
  Det var hvad jeg har at sige.
  Gert.

 3. R. Petersen

  Hej Gert Da jeg har læst dit svar til Camilla, er der nogle ting der lyder spændende 1. at alle har en ” mod-vinds ” dag hver niende dag, er det en fortids dag negativt, eller er det fra frø, næste dag hedder det en udfordrings dag dagen efter igen bliver den kaldt en medvinds dag, ? Hvis du kan forklare dette, vil jeg se frem til dette, og det er der ganske sikkert også andre der vil blive glad for. Med venlig hilsen R. Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *