Bastilledagen den 14. juli – og manden med lastbilen.

  En Metafysisk analyse.    Husk!  Det er energien (tal) der bestemmer.

UnknownBastilledagen den 14 – 7 – 1789 , er Frankrigs nationaldag. Den har grundenergierne:     5 + 7 + 7.

De samme grundenergier er til stede som 757 dage efter denne dag til den 14 – 7 – 2016. Den dag hvor tuneseren: Mohamed Lahouaiej-Bouhlel (MLB) med sin lastbil bevidst pløjede sig gennem en folkemængde på Strandpromenaden i Nice som stod og så fyrværkeriet på Nationaldagen. 84 mennesker blev dræbt hvoraf mange var børn, og han sårede over 200 andre. Familier blev splittet og gik til grunde denne nationaldag og der opstod en heftig ildkamp mellem politiet og den vanvittige chauffør indtil han blev dræbt og lastbilen blev standset.Skærmbillede 2016-08-02 kl. 10.20.47

For at finde mønsteret i ugerningen skal man bruge terroristens navn og fødselsdag. Dagen for ugerningen og Frankrigs nuværende forfatning som er den 5. Republiks fødsel den:Skærmbillede 2016-08-02 kl. 10.24.25

Før jeg fortæller hvad det betyder, så er terroristen positive navnetal:

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 10.27.46

FE-tallet 6 51 betyder: En dramatisk måde at udtrykke sig på ud fra forfængelighed og manglende forståelse for andres problemer. Kan derfor hurtigt komme i konflikt. Det er hans indre drivkraft.

Dette tal. 6 51 er at finde som et af skæbnetallene for Frankrig. Samtidig et af dagens vibrationer på massakredagen. Desuden er det MLBs tal sammen med afslutningstallet 9 ved tilbageføring af hans fødselsdag til Frankrigs fødselsdag.

MA-tallet 3 48 betyder negativt: Er rastløs, umoden og ansvarsløs og går fra forhold til forhold. Sådan virker han udadtil på andre.

Dette tal er antallet på dræbte 84 = 3. Er at finde sammen med afslutningstallet 9 i Frankrigs tal ved tilbageføring fra massakredagen til Frankrigs fødselsdag.

FY-tallet 9 99: Er resultatet af 6 51 og 3 48. Kan negativt være meget voldeligt ud fra følelsesmæssige årsager.

Skæbnetallet 9 27: Mangel på følelsesmæssig balance ved afvisning og hån kan udløse et sandt raseriudbrud og er negativt meget voldelig.

Er at finde hos MLB på Frankrigs forfatningsdag (se denne).

Det vigtigste af dem alle, hans Missionstal (MIS), der fortæller om det han gør: 9 126:

Er at finde som skæbnetal på frankrigs forfatningsdag 1 2 6 / 9 Det er her de to møsnstre griber fat i hinanden og mødes og udvikler sig så katastrofalt.
Skærmbillede 2016-08-02 kl. 10.35.21

 Hans inkarnation i dette liv er en social inkarnation. Det er i omgang med andre mennesker at han skal udvikle sig. Forfine sin sjæl. Hans skæbnetal 9 27 fortæller at han skal vise forståelse og tolerance over for andre uanset race. Først de andre så mig selv.

Negativt fordrer han konstant opmærksomhed fra andre og kan være temmelig utålelig. Det belaster ethvert forhold til andre. Længere varende forhold er derfor utopi for ham.

Hans skæbnetal (arbejdsområde) er: 9 1 4 / 5 som falder sammen med Frankrigs tal den dag han blev født, hvor 9 er afslutningstal. Desuden er det Frankrigs grundtal for den 5. Republik: 9 1 4 / 5, hvor 9 også er aflutningstal for 1 4 5. Han er 31=4 år da han sætter sin forbrydelse i værk. Ses som delelement i han skæbnetal: 4 31. Dagen for massakren er den 14 = 5 for ligesom at gøre mønstret færdigt.

Han selv er ved tilbageføring fra sin fødselsdag: 9   1   5 / 6 som repræsenterer fortiden for Frankrig da vibrationen er placeret før Frankrigs skæbnetal. Frankrig møder sin fortid. Er det en rest af kolonitiden som nu manifesterer sig på denne voldelige gengældende tragedie?

Den depressive Mohamed som får psykiatrisk behandling gennem længere tid, er en dårlig muslim som drikker og horer, som ikke går i moskeen eller overholder ramadanen. Han går vel efter at blive en god muslim, rette op på sine fortids gerninger ved at slå så mange vantro ihjel som muligt så han også kan komme i paradis? Hans kontakt til ISIS, som må have foregået i hans alders 30-år, gør at han pludselig ser lyset og bliver omvendt. Hans gerning er mere i slægt med skoleskyderierne i USA end en kamp for Kalifatet.

 I det hele taget et ynkeligt liv af et ynkeligt menneske.

Yderligere oplysninger:  Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt: 1, 3, 4 og 6.

__________________________________________________________________________________________________

Spørgsmål: Skal de vantro vesterlændinge nu være ofre for dårlige muslimers  dårlige karma for at de kan komme i paradis? Så må selv muslimerne i Europa være bekymrede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *