Episode 1 om tal. …….. Tallene 1, 10 og 19 = 1.

Tallene 1, 10 og 19 = 1.  Vi er nu begyndt på et nyt år fulde af forventning, men også lidt nervøst over hvad året vil bringe, ikke bare personligt, men også samfundspolitisk.

2016 var et 9 år (2+0+1+6 = 9). Et afslutningsår som forberedelse på en ny 9 års cyklus. Det har været et turbulent år, tænk bare på valget af Donald Trump. Englands udmelding af EU. Ruslands aggressioner og kuppet i Tyrkiet. Alle fire ting som får mange til at vurdere om EU har en fortsat mulighed for at overleve. Og så naturligvis ikke at glemme krigen i Syrien og de store flygtningestrømme og terrorhandlingerne i Tyskland og Frankrig.

Det nye år vi begynder på: 2017 (2+0+1+7) = 10, er ikke bare et 1 år men et 10 år. 1 betyder at energien er en særlig fremadrettet kraft, en lederenergi som er målrettet og kontrollerende og meget selvstændig, 1 efterfulgt af 0 fortæller desuden om en stærk helhedsopfattelse og ud fra det at gå sin egen vej. Jeg plejer at sige at 0 repræsenterer helheden og er en god forbindelse til de højere magter. 10 hedder ”reformatoren” med en særlig åndelig mission. Martin Luther var født den 10. Calvin også. Osama bin Laden var også født den 10. Han ville tilbage til det oprindelige Islam.

Denne stærke målrettede intellektuelle energi har Putin som månedens tal i sin fødselsdag der fortæller om den retning der driver ham. Han har ønske om at reformere. Han fødselsår er 1952 = 8, der også er hans PÅ-8 indtil han har fødselsdag igen. Det er desuden hans Høsttal (fremtiden), et fysisk realistisk politisk magttal. Året tegner meget positivt for Putin. Tallet 10 og 8 fortæller om to stærke fysiske magttal som også er krigens tal.

 Han står klar til at møde Amerikas Præsident Donald Trump og vil prøve at teste ham af for at finde ud af hvor langt han kan gå. Bl. a. hans engagement i europæisk sikkerhed. Putin hader EU og er uberegnelig med hvad han vil gøre.

 Modstanderen Donald Trump har også 10 repræsenteret, men som indre drivkraft (FE-tallet) ud fra sit navn. Desuden er hans skæbnetal 4 40 som fortæller om at han er og skal være en rebel.

Det er hans udfordring. Det er helt uforudsigeligt hvordan året vil spænde af i deres møde da Trump som ikke er politiker, men forretningsmand, desuden er styret af sine følelser og ikke af sit intellekt. Han ønsker at gøre Amerika stor igen.

Putin, den tidligere KGB agent, er en intelligent realpolitiker der vil tilbage til Ruslands tidligere storhed. Det har han en stærk ambition om. Befolkningens velfærd kommer i anden række. Begge vil tilbage på fortidens storhed. Nogle datoer der dukker op i deres indbyrdes politik dem imellem i året der kommer, kan talmæssigt fortælle hvordan det vil spænde af.

 Donald Trump er i en PÅ-2 og skifter til PÅ-3 når han har fødselsdag den: 14. Juni. – Putin skifter til PÅ-9 den: 7. oktober.images-1

               Så er det om at finde en grimasse der kan passe!

David Camerom havde også 10 som månedens tal lige som Putin. Han havde også et ønske om reformer inden for EU. Desværre var han i afslutningstallet PÅ-9, da valget han selv udskrev den 23. Juni, gjorde at det kiksede. Hvis han havde ventet til efter han havde fødselsdag den 9. oktober med at udskrive valg så var han blevet en PÅ-1. Så var det gået anderledes for ham. Og Brexit var ikke blevet til noget. I stedet er det efterfølgeren Teresa May der skal løse udmeldelses problemerne. Hun har også 10, reformatortallet som månedens tal. Desuden er hun født den 1. Så hun har en ekstra målrettet energi for at løse problemerne til Englands fordel.

 Lederen af Skotland Nicola Sturgion som ikke vil følge England ud af EU er født den 1. som Teresa May. Her er en konfrontation i vente mellem de to statsledere.

 Angela Merkel som jo er en af Teresa Mays modstandere i EU er født i 1954 = 1 19, så hun er også en kraftfuld modstander som vil have orden og kontrol. Hun er desuden den eneste regeringsleder der også åbenlyst viser humanisme sammen med afgående Barack Obama. Angela Merkel har også sit lands image at tænke på. Derfor gik det lidt skævt for hende da flygtningene invaderede Tyskland. Her svigtede kontrollen i mødet med andres lidelser. Det blev hun voldsomt skældt ud for.

 Hvad der sker med Frankrig er stadig uvist. Der skal være valg den 7. maj og det bliver nok Francois Fillon der vinder 1. valgomgang. Han har de bedste tal denne dag. Hans fødselsår er også 1 19 som Angela Merkel. Hans hårdeste konkurrent Marine le Pen, har en fortidsdag på valgdagen og dagen har hun ikke selv valgt.

I Holland skal der også være valg. Her er den kontroverselle Geert Wilders, der vil forbyde Koranen, også på valg. Han er født i 1963 som er 1 19, som Angela Merkel og Francois Fillon. Dette tal betyder ud over at være en 1-energi, at man vil være tilstede hvor det sker. I centrum af begivenhederne.

 Tyrkiets præsident: Tayyip Erdogan har også 1 19 som sit fødeår (1954). Han er desuden i en PÅ-1 og vil ved en forfatningsændring i april få udbygget sin reelle magt. Han har flertal i parlamentet.

Han var udsat for et kup da han lige var kommet i en PÅ-1. Hvis kuppet var sket kort tid før da han var i en PÅ-9 (afslutningsenergien) så havde han mødt sin skæbne. Nu derimod er det ham der kan hovere.

Præsident Viktor Orban i Ungarn, som har givet EU så mange bryderier, fordi han meget bevidst vil modarbejde det liberale demokrati, har også 1 19 som fødeår (1963).

——————————————————————————————————–

Starten på en ny 9 års cyklus med tallet 10, lægger derfor op til konfrontationer mellem parterne på kryds og tværs. Det kræver dialog for at løse problemerne, men hvis alle vil have deres vilje kan dialogen mellem dem blive vanskelig. Svære forhandlinger venter. 1-tals energien er negativt meget destruktiv. Hvis dialogen ikke har den tilsigtede virkning, så hellere ødelægge det der står i vejen for en, så andre ikke får den ønskede gevinst. Den vinkel skal med. Sådan er 1-energien også. Vi afventer spændt og lidt nervøst måske også hvad året bringer.

Hvad siger konstellationen 1 : 1 mellem to personer.

En dynamisk konstellation for begge. Ønsker begge de samme ting på samme tid. Må prøve at harmonisere hinandens personlighed.

Yderligere oplysninger:  Se “VIDENSBANK”

——————————————————————————————————————————————

Episode 2 følger senere.

Spørgsmål: Kontrollér om du har 1-tallet eller 10-tallet eller 1 19, positivt eller negativt repræsenteret i din fødselsdato eller skæbnetal. Det er godt at vide. Findes ved at tage tværsummen af fødselsdagen og reducere tallet til et grundtal fra 1 til 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *