Kategoriarkiv: Offentlige personligheder

Politikere, diktatorere, forretningsmænd, kendisser og andre spændende personligheder bliver genstand for Gert Haahrs numerologiske analyser.

Drabsforsøget på popkunstens mester inden for maleriet, Andy Warhol

En psykisk ustabil kvinde affyrede tre skud mod popkunstneren Andy Warhol for at dræbe ham på hans værksted i New York, kaldet “Factory”, som var et åbent kreativt værksted for Andy Warhol og hans venner. Han blev ramt af det ene skud og kørt på hospitalet, men overlevede. Kvinden der hed Valeri Solanas var psykisk uligevægtig og skød ham fordi hun følte han dominerede hendes personlighed. Derfor skulle han dø for at hun kunne finde sig selv igen.

Hun var en amerikansk feminist og forfatter der havde skrevet et teaterstykke som hun ville have Andy Warhol til at læse og eventuelt opføre det. Han lavede selv skuespil foruden sit maleri. Hun kontaktede ham med jævne mellemrum for at høre hans mening, men han måtte til sidst indrømme at han ikke kunne finde manuskriptet. Han havde forlagt det. Det blev hun bitter over. Hun var meget ambitiøs med sit skriveri og følte at han spærrede hende vejen for at udvikle sig. Derfor måtte han udslettes så hun kunne sætte sig selv fri.

Numerologisk ser det sådan ud:

Andys tal ud fra hans fødselsdag: 6 – 8 – 1928, ført frem til hendes fødselsdag falder overens med hendes skæbnetal: 5 – 9 – 9.

Dagen for drabsforsøget falder Valeri og Andys tal også overens ved at føre begge deres fødselsdage frem til skuddagen: 1 – 7 – 1.

Drabsdagens grundtal: 3 + 6 + 6, falder overens med den samme dags skæbnetal: 6 – 3 – 6 .
Det betyder at den udfordring der ligger i denne dags energi også er denne dags samme energi som derved giver de optimale betingelser for dagens udfordring. Igen sammenfald.

Ved at føre Valeris fødselsdag tilbage til Andys fødselsdag: 6 – 8 – 1928, havner den på tallet før hans skæbnetal. Tallet for hans fortid. Det er derfor et fortids karma mellem de to personer der her blev udløst så dramatisk. Fordi han havde negligeret hendes kunstnerisk udtryk på den uheldige måde ved ikke at kunne finde hendes manuskript igen, udløste han selv drabsforsøget.

Man behøver ikke at tolke tallene så meget. Talopstillingerne viser meget tydeligt at de to personer er meget tæt forbundne.

Andy var død, men blev genoplivet og fik foretaget en masse operationer. Han levede 18 år endnu, men blev aldrig den samme igen og døde af galdesten 58 år gammel.

Hun fik tre års fængsel og psykiatrisk behandling og døde 20 år efter, 52 år gammel året efter hans død i 1988.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, 3, og 4.

Andy var en af hovedkræfterne i pop-art bevægelsen og var derfor med til at ændre synet på forholdet mellem kunsten og samfundet med sin åbenlyse fascination af penge og stjernestatus. Derved mistede Paris sin status som kunstens by. New York overtog denne plads.

Anders Behring Breivik – Metafysisk analyse

Adolf Hitler & Anders BreivikDer eksisterer to analysemetoder når man skal finde ud af årsagen til en begivenhed. Det være en personlig, social, politisk, kulturel el. lign. begivenhed. Den ene metode er en fysik personlig metode, hvor en ekspert ud fra sin viden og erfaring giver et bud på hvad årsagen er til begivenheden. Det er det vi oplever i retsagen om Anders Behring Breivik. Eksperter inden for relevante områder der har forbindelse til den anklagede, udtaler sig på denne måde ud fra den erfaring og viden de har. Disse udtalelser kan godt være modsatte bl. a. om Breivik er sindsyg eller egnet til almindelig straf. Det er personlige bedømmelser efter eksperternes viden og erfaring.

Den anden metode er den metafysiske metode. Den har et andet udgangspunkt end eksperterne personlige udgangspunkt. Den har en overordnet bevidstheds udgangspunkt eller skabelsens udgangspunkt hvorfra alt levende har sit udspring. Det skal ses i lyset af at vi ikke bare er fysiske mennesker men også kosmiske individer. Man ser begivenheden i en større helhed og bruger personens talenergier fra vedkommendes fødselsdag og fulde navn. Disse talenergier som fortæller om personens positive og negative potentiale, analyseres i forhold til datoen for begivenheden. I dette tilfælde den 22. juli 2011.

Hvis man arbejder med den metafysiske metode betyder det at der ligger et bestemt skæbnemønster allerede fra fødslen Det er ens “Blueprint”. Det kan man ikke løbe fra. Det er ens skæbne. Her hersker kun friheden til at gøre det rigtige og ikke det forkerte når tiden kommer. Breivik gjorde det forkerte og ikke det rigtige. Han har derfor noget at rette op på i sit næste liv. Han levede under et bedrag. Nu har hans handling været af en så ekstrem karakter at det næsten ikke er til at tale om uden at få sin fornuft sat ud af funktion. Men da han er et menneske fortæller det at han har ladet nogle meget destruktive kræfter slippe løs fra sit ubevidste dunkle mørke.

Når man vokser op og kommer i puberteten og bliver kønsmoden begynder ens virkelige liv. Man bliver sat på prøve. Ud fra inkarnationsprincippet starter man her i puberteten med sit forrige liv. Det man sidst har udvirket. Det er fortiden. Det kan man finde tal (energier) på ud fra ens navn. Det er så meningen at man skal tage sit nutidige liv i besiddelse med de talenergier man nu har i sig, igen ifølge sit navn. Navnet indeholder både de ubevidste kræfter (fortid) og de bevidste kræfter (nutid). Det er prøven at gøre det ubevidste bevidst. Hvis man ikke får gjort det, bliver man i sin fortid og vil langsomt men sikkert gå imod sin udviklingsretning. Det var det Breivik gjorde. Han dyrkede sine ubevidste fortids kræfter. Breivik havde en megen stærkt 11- energi (mestertal) domineret i sin fortid. Den fortæller om et stærk destruktiv kraft, med tendens til magtmisbrug og fanatisme. Det kræver stor skelneevne at forstå sin egne ubevidste kræfter og motiver. Den har han ikke haft. Her ligger megen negativ karma gemt i denne megen negativ selvødelæggende kraft.

Når et menneske har nogle meget negative kræfter i sin ubevidste fortid som personen selv har skabt gennem tidligere inkarnationer, så fungerer systemet på den måde at man så får nogle meget positive kræfter til at afbalancere denne udfordring. Individet ville ellers udvikle sin negativitet til næste inkarnation hvis der ikke var dette forsøg fra den overordnede bevidsthed på at rette op på en uheldig udvikling. Ellers ville udviklingen ende i den mest mest afgrundsdybe grusomhed, hvis det ikke var en mulighed for at sadle om og komme i den rigtige retning igen. Det får man de positive kræfter i nutiden til. Det er dog altid personen der bestemmer om han vil blive i fortiden eller ej. Det er individet afgørelse.

Ser man på hans positive talenergier får han de samme tal positiv netop som hjælp. Desuden har han i tallene fra sin fødselsdag, tal som refererer til en meget stærk plutoenergi, der står for dybgående omvæltninger ud fra et langsigtet tidsperspektiv. Det er det han mener når han siger: Måtte gøre det han gjorde og vi vil takke ham for det om 60 år. Han ville redde Europa. Han skulle have brugt denne formidable energi til noget positiv. Han vendte den på hovedet til noget negativt i stedet og skabte dyb sorg i stedet for glæde.

Hitler havde den samme plutoenergi i sin fødselsdag og hans udgangspunkt var også hans ubevidste fortid. Her foregår der noget parallelt til Breivik. For Hitler gik det ikke som han havde regnet med. Jøderne som han prøvede at udrydde, fik deres egen stat. Tyskland som derefter blev demokratisk igen, begyndte at arbejde sammen med dødsfjenden Frankrig som senere blev til EU. Og England mistede sammen med andre europæiske stater deres kolonier i den frihedsbølge der voksede frem efter krigen. Et helt andet resultat end Hitler ville have troet. Det samme vil ske med Breiviks håb. Resultatet af den vil blive helt anderledes end Breivik troede da han ud fra sit sammenskrap af velegnede ideologier kunne selvbesmykke sin dybt kriminelle handling. Han mente selv han var en sympatisk person som måtte tage sig vældigt sammen inden han skød de unge mennesker i hovedet. Da han havde skudt de første var det ikke så slemt. Det mente han. Dog kunne han ikke forstå hvorfor folk ikke løb væk.

Han lavede to overgreb denne dag. Først bombesprængningen af regeringsbygningen som var et direkte angreb på demokratiet i hans fædreland Norge. Derefter massakren på Utøya. Navne er kraftige energisymboler som derfor interesserer numerologer særligt meget i en metafysisk analyse. Begge navne:

Skærmbillede 2014-07-08 kl. 13.51.30

Da Breivik var 23 = 5 år sagde han bevidst farvel til demokratiet. Her begyndte hans proces. Da han var 32 = 5 år afsluttede hen den ved de to terrorhandlinger. Han startede i en PÅ-1 hvor tallet 1 virker som frøet med skabelseskraften. Han sluttede den 22. juli 2011 i den samme PÅ-1. Klar til en ny fremtid. I denne 9 års proces havde han opbygget og udlevet sin livsholdning uden at ryste på hånden. Som man kan se er hans alder da han begynder og da han slutter processen = tallene for navnet på det han ville bekæmpe. De forhadte marxister der gik ind for et multietnisk samfund. Der lå et skæbnemønster som ville udløses når tiden kom ud fra den filosofi han havde brygget sammen. Dette skæbnemønster kan man kun se hvis man bruger den metafysiske metode og ikke når man bruger den fysiske personlige metode.

Man tror at mennesket har sin frihed til at gøre hvad som helst. Men mennesket har ikke sin frihed. Skæbnemønsteret, som man derfor selv udvirker gennem sine handlinger, dukker pludselig op, skabt af den filosofi eller indstilling man har.

Breivik gik imod sin egen udvikling og blev i sin fortids skygge. Det valg traf han mere eller mindre ubevidst da han kom i puberteten. Hans far forlod familien og han begyndte at eksperimentere med stoffer. Noget af det værste man kan gøre i sådan en sart udviklingsfase man skal igennem for at blive et modent menneske. Han kørte sig selv af banen og hans trang til at blive anerkendt og få ros gjorde at han skabte sin uhyggelige teori af et sammenkog af forskellige filosofier der passede til det han ville opnå. Han levede et bedragerisk liv både mentalt og fysisk ved sine fordægtige kriminelle forretninger som han syntes var godt nok fordi det skulle give han retfærdighed på lang sigt. Hans destruktive natur tog mere og mere form hvor ønsket om at springe en mindre atombombe skabt af gødning den 17. maj hvor der var mange mennesker samlet på torvet i Oslo på Norges uafhængighedsdag. Det ville han gøre og det norske folk ville være ham taknemmelige fordi han helt afgørende forandrede samfundet i den retning som han mente det skulle udvikle sig i. Er han sindssyg eller hvad?

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 5 og 6.

Desværre undgår vi ikke i fremtiden mennesker som Anders Behring Breivik. Så længe mennesket har en fortid fra tidligere inkarnationer og lader fortiden besætte en, så vil de gode kræfter der er udlagt af den overordnede bevidsthed for at afbalancere kræfterne til noget positivt ikke være nok. Det kan vi ikke skærme os mod. Det er individet egen afgørelse. Sagt på en anden måde. Hvis vi ikke gør den ubevidste fortid bevidst, men lader os føre med af denne ubevidtshed, er der altid en risiko for en ny Anders Behring Breivik vil opstå.

Se mit mere uddybende indlæg om Utøya.

 

imagesDen 17. februar 2012 skete der et sneskred der rystede det hollandske kongehus. Johan Friso Bernhard Christiaan David, kaldet Johan Friso, greve af Orange-Nassau og junker af Amsberg blev overrasket af en lavine da han alene havde bevæget sig uden for pisterne. Han var sammen med familie og børn på skiferie i Lech i Østrig. Han var den hollandske dronnings næstældste søn og som sådan nr. to i arvefølgen.

Han havde villet giftet sig med Mabel Wisse Smit i oktober 2003. Hun var en lidt kontroversiel person som havde levet et lidt anderledes udisciplineret liv og været kendt for et tidligere kærlighedsforhold til en kendt og berygtet narkobaron Klaas Bruinsma der var kendt som en Godfather i de kriminelle kredse. Han blev senere myrdet under et skænderi med en anden kriminel. Da den hollandske regering modsatte sig ægteskabet giftede han sig alligevel med Mabel Wisse Smit uden dronningens tilladelse og mistede derved arveretten til tronen. Kærligheden havde sejret.

Hendes far, en kendt hollandsk forretningsmand, var død ved drukning da han faldt gennem isen under en skøjtetur. Da var hun 9 år gammel. Hun tog senere sin mors kommende mands efternavn Wisse Smit.

Johan Friso var fanget under snemasserne i lang tid inden hjælpen nåede frem. Da havde han haft hjertestop i 50 minutter og havde fået svære hjerneskader og lå i koma uden måske at vågne igen. Når sådan en alvorlig ulykke sker, er det altid de efterladte der sidder med smerten og skal prøve på at bearbejde tabet. Den kongelige familie, hans hustru og børn og andre der har haft ham dagligt inde på livet.

Da jeg undersøgte sagens aspekter bliv jeg en del overrasket over så tydeligt der dukkede et talmønster op hos Mabel Wisse Smit. Lavineulykken skete den:

Dagen sneulykken skete

Nu tager jeg kun de tal med som er relevante for ikke at gøre det for indviklet. Man skal lægge mærke til 7 34 som er “Den lille Dagsvibration” og handler om det fysiske aspekt. Sneskred er et fysisk aspekt.

Mabel Wisse Smit

Ved at føre ulykkesdagen tilbage til hendes fødselsdag falder energien sammen med hendes skæbnetal. Det betyder at det er hendes udfordring der her bliver markeret som noget hun skal leve med og bearbejde set fra et udviklingsmæssigt synspunkt. Vi ser desuden at det er de samme energier 6  8  7 34 (faktorerenes orden er ligegyldig) som lavinedagen. Hendes skæbnetal er: 7  6  8, hvor 7 er nuanceret af 43, det er hendes udfordring.

Mabel Wisse Smit er 43 (=7) år da starten på denne nye udviklingsproces på grund af ulykken skal begynde. Nu viser det sig at hun har været meget tæt på sådan en vinterulykke før. Hendes far faldt igennem isen og druknede da hun var 9 år, eller 34 (=7) år før lavineulykken. Igen det samme tal. Man må spørge sig selv om der er noget hun ikke har fået hånd om siden der kommer et så alvorligt gentagelsesforløb. Der lå dengang noget ildevarslende for den lille pige.

Johan Frisos bevidste målsætning ud fra hans navn er: 3  4  7. Igen de samme tal. Det betyder at han var en hjælper for hende for at klare hendes talmønster af de samme tal der dukkede op da de var stærkest da hun var 43 (=7) år. Tidslængden lå klar, den havde været der hele tiden og ventede bare på at blive forløst. Hun møder den i et sneskred hun ikke kan negligere. Hun er fanget af ulykken. Da han var en hjælper for hende set fra et overordnet perspektiv, kan man bedre forstå at han giftede sig med hende selv om han måtte forringe sin egen position og måtte høre megen kritik for denne handling. Det skabte stor uro i den kongelige familie. Datoen for deres ægteskabs begyndelse var: 24 – 4 – 2004 = 7 34. Her ser vi denne dags udfordring er 7 34 og de havde været gift i 7 år da ulykken sker. Desuden er begge ægtefæller født i året 1968 med tværsum 24 = 6. Det betyder at de har en dyb forståelse for hinandens livsproblemer. De har en kollektiv forståelse for hinanden. Da de bliver gift er dagens energi den samme: 24 = 6, som desuden er en meget god energi for partnerskab (2) og ægteskab (6) og opbygning ud fra en konstruktiv platform (4).

Johan Frisos forhold til begivenhederne kan aflæses i hans fødselshoroskop.

Johan Frisos fødselsdag

Vi ser at Mabels person tilbageført fra hendes fødselsdag, plus lavinedagen ført tilbage og ægteskabets indgåelse tilbageført til Johan Frisos fødselsdag, alle havner på samme energi vibration: 7 7 5. Dette tal er det samme som hendes bevidste målsætning: 7 7 5 ud fra hendes navn. Meget overraskende fordi de tre tilbageføringer kommer fra tre forskellige dage der her samles i et punkt. Johan Frisos fødselsdag. Eller omvendt. På Johan Frisos fødselsdag er disse begivenheder kodet ind.

Åndeligt set er det at hun skal gifte sig med Friso rigtigt og positivt og at han ser hende også som den rigtige person at gifte sig med. Det viser giftedatoen også. Tallenes sammenfald fortæller dette. Lavineulykken benævnt: 7 43 er ikke noget hun bevidst har sagt ja til. Det er skæbnen der bryder ind. Åndeligt betyder det at hun endnu en gang må miste en nær person. Har hun gjort noget forkert?

Hvad betyder 7, 7 34 og 7 43 som hele tiden dukker op og som hun ikke kan slippe for?

7 er først og fremmest et meget dybt og subtil tal. Et sjæleligt udviklingstal. Hælder meget til tanken og drømmen. Dette tal har hun negativt i sit navn. Negativt betyder det at hun er meget fantasifuld og lader sig let føre med af impulser. Det betyder at hun har et dårligt forhold til virkeligheden, hvad medierne også hensynsløst har kommenteret gennem tiden. Hun har ikke kunnet styre denne fantasi og er blevet ført med af impulsive uhensigtmæssigt beslutninger. Det er et tal som hvis man ikke har et sundt forhold til drøm og fantasi, meget let kan føre en til beslutninger så man følelsesmæssigt mister sin selvtillid og hele tiden vil bekræftes af omgivelserne. Det fortæller tallet.

Selv om det ikke er hende der skaber lavinen, så må man stille det spørgsmål hvorfor Johan Friso tog alene afsted uden for den afmærkede pist og han ikke var sammen med sin familie? Havde der været en konflikt imellem dem? Det må være det spørgsmål hun nu må stille sig selv når hun nu står ansigt til ansigt med den hårde virkelighed i en alder af 43 (=7) år.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 3, 4, 5 og 6.

Kongelig eller ej. Vi er alle underlagt den overordnede bevidsthed som kan gribe ind hvis vi ikke lytter til vores indre stemme og gør det vi er sat til at gøre. Mabel Wisse Smit må nu på en meget håndfast måde se virkeligheden i øjnene og ikke lade sig føre med af illusioner.

Elizabeth Taylor – Det svære ægteskab

Richard Burton og Elizabeth Taylor

Richard Burton og Elizabeth Taylor

Den nylige afdøde verdensberømte amerikanske filmskuespiller Elizabeth Taylor var gift 8 gange. Hendes giftermål nr. 5 og 6 var med den samme person. Den irske skuespiller Richard Burton. Deres ægteskab blev betegnet som en af de store kærlighedshistorier og var skabt af det samme materiale som den filmiske drømmeverden de levede i. Glimmer og luksus i projektørlys. De var ustandselig på diverse forsider og den ene skandale afløste den anden, men alligevel holdt de sammen i næsten 10 år.

Første gang Richard Burton mødte Elizabeth.
….. “gik det op for ham, at han for første gang i sit voksne liv var virkeligt forelsket, berusende       ukontrollerbart. Alt det som digterne havde skrevet om…”            Fra bogen Richard Burton af Melvyn Bragg

Det der skete for ham var et fortidsmøde som jeg her vil fortælle om fordi det er så utroligt almindeligt for ægtefæller og i parforhold. Det drejer sig om fortid (F), nutid (V), der skal blive til fremtid (H). Bogstaverne står for FRØ, VÆKST, HØST . En udviklingsproces vi kender fra botanikken. Der er altså et tidselement til stede.

Deres Fødselsdage er med angivelse af Frø, Vækst og Høst eller Fortid, Nutid og Fremtid.

Skærmbillede 2014-07-06 kl. 10.42.24

 

HF

 

 

For at finde ud af hvor modparten befinder sig den dag han/hun bliver født på deres indbyrdes fødselsdage, så skal man finde deres PÅ-tal (personlig årsvibration) som er udgangspunktet for at finde de andre tal. Man skal føre dem frem og tilbage i tid. Elizabeth skal føres tilbage til Richard selv om hun ikke er født endnu. Energien der senere bliver hendes når hun bliver født, var til stede den gang. Tværsummen af hendes sidste fødselsdag er derfor: 9 + 2 + 8 (1925) = 1. Det er hendes PÅ-tal denne dag (ET) på Richard fødselsdag. Det står samme sted som F der er fortiden (tallet før skæbnetallet). De andre tal giver så sig selv. Richard opfatter hende som en 1-energi, der er hans fortid.

Richard skal føres frem til Elizabeth fordi han er den ældste. Hans PÅ-tal er: 1 + 11 + 5 (1931) = 8, fordi det er hans sidste fødselsdag inden Elizabeths fødselsdag. Hans PÅ-tal er 8 som er Elizabeths skæbnetal. Hendes arbejdsområde. De andre tal giver så sig selv. Hun ser han positivt som en 8-energi, men det er også hendes arbejdsområde og udfordring for hendes personlige udvikling.

Når to mennesker der er så dybt forbundet i en karmisk binding hvor noget fortidigt skal løses, er der tre muligheder for sammenstødets forløsning.

  1. De kan begge følge hende som er hendes naturlige vækstområde så hjælper hun ham til at gøre de nye nødvendige erfaringer som var ham påduttet fra fortiden. Det er op til ham at blive hjulpet.
  2. De kan begge følge ham. Så bliver han i sin fortid og kommer ikke videre i sin sjælsudvikling. Han hæmmer hendes proces og hun bliver offer uden at komme videre i sin proces.
  3. En tredie mulighed er at de kan gå hvert til sit fordi vanskelighederne for dem er for store og de er ubevidste om hvilken kræfter der styrer ders liv.

De “valgte” hver især sig selv. Det kunne ikke blive anderledes.

De var begge gudsbenåede skuespillere. men også selvoptagede egoister. Ægteskabet var fuld af voldsomme skænderier og diskussioner hvor de dæmoniserede hinanden. Ingen ville flytte sig for den anden, så selv om de ikke kunne leve uden hinanden, havde de ikke respekt for hinandens frihed. Den eneste frihed lå i den alkohol som de i rigelige mængder begge indtog og som bevirkede at Richard Burton måtte på “vandvognen” for ikke at dø af druk.

Efter ti år slap kræfterne op og de blev skilt. Men de kan ikke undvære hinanden og året efter giftede de sig igen. En kendt Tv-kommentator kaldte deres 2. ægteskab for: STURM har igen giftet sig med DRANG.

Skærmbillede 2014-07-06 kl. 10.51.23

Som man kan se falder begge deres tal sammen med dagens vibration. Det betyder ved tilbageføring af denne dag for giftermålet, at energien havner for dem begge på deres tal for fortiden. Tallet før skæbnetallet. Det der skulle være en ny begyndelse endte hurtigt i det samme fortids mønster og ni måneder efter bliver de skilt igen. Denne gang for stedse.

Når to mennesker bliver gift og den ene person har den anden person i sin fortid, tallet før skæbnetallet, er det altid denne person der har udfordringen eller vanskeligheden med sin fortsatte udvikling i parforholdet. Det var RBs problem i denne sag at han med skæbnetal 2, som er en partnerskabsenergi, skulle lære at samarbejde. Det var hans udfordring set fra et overordnet synspunkt. Men hans mange 1-taller i grundtallene i sin fødselsdag, og da tallet før hans skæbnetal, hans fortid også var 1, signalerer det en stærk person der selv vil bestemme, da 1-tallet står for personlighedens kraft der er en stærk lederenergi. Det kunne han ikke give slip på og trak derfor ET tilbage til sin fortid. Det var det hun gjorde modstand mod. Han lærte aldrig at forstå hvad han gjorde forkert, fordi han ikke lyttede til sin intuition.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, og 3.

Ægteskabet er den eneste krig, hvor man sover sammen med fjenden.
– Woody Allen

Lykkedag III – Susanne Biers “Oscar”

Den succesfulde filminstruktør, Susanne Bier.

Som numerolog kan man ikke følge med i alle slags begivenheder der sker rundt omkring, men man får udviklet en fornemmelse for når der sker noget interessant, numerologisk set. Sådan en begivenhed pirrede mine fornemmelser for tal, da vores internationale filminstruktør Susanne Bier vandt en Oscar for bedste udenlandske film Hævnen.

Det var tredie gang en dansk filminstruktør havde vundet en Oscar. Gabriel Aksel i 1987 med Babettes gæstebud efter en novelle af Karen Blixen. Året efter i 1988 af Billy August i Pelle Erobreren efter en roman af Martin Andersen Nexø.

Susanne Bier havde fået sin film Efter brylluppet nomineret i 2007 som den første danske filminstruktør der var nomineret to gange. I 2011 vandt hun først en Golden Globe med filmen Hævnen. Senere den næste måned vandt hun en Oscar for samme film.

2011 var et godt år for hende. Tværsummen af 2011 er 4. Hun var selv i en PÅ-4. Her er en kobling mellem det kollektive (året) og det personlige (PÅ-4). Hun var 50 år (=5) som står for kommunikation.

Skærmbillede 2014-07-07 kl. 13.10.57

Her ser vi i grundtallene i hendes fødselsdag: 6 4 7 som udtrykker det hun er. Dagen for Oscar-uddelingen er hendes tal: 4 6 7 som udtryk for det hun skal. De samme tal energier som er hendes udfordring denne dag, er de samme tal energier om hun begyndte sit liv med for 50 år siden

Hun har ikke selv valgt dagen hvor hun for over en milliard mennesker modtog “Oscar statuetten”. Men hun er så heldig at denne dag er en af hendes 522 lykkedage hun har i sit liv som alle andre også har 522 lykkedage. Der sker her en sammenkobling af den overordnede kollektive bevidsthed til hendes personlige bevidsthed som en påskønnelse af, at hun har gjort det som hendes opgave var, da hun blev født. Når sådan noget sker bliver der åbnet op for en bevidsthedsforandring. Overordnet set udfylder hun sit mønster der var der inden hun blev født. Det er virkeligt et gennembrud for hende. Hun får nu helt nye muligheder for at lave film. Hun kan nu vælge og vrage mellem tilbud fra alle mulige producenter. Hun er kommet op i superligaen inden for filmskabere. Her følger der selvfølgelig også superligaproblemer med. Men hun har haft guderne med sig. Det bliver spændende at følge resultaterne af hendes nye udvikling.

Golden Globe er en amerikansk prisuddeling for film og fjernsyn. Udvælgelsen er baseret på stemmer fra 86 journalister bosat i Hollywood og med tilknytning til medier udenfor USA. Tidlige danske vindere har været: I 1989, Pelle Erobreren af Billy August. I 1956: Ordet af Carl Th Dreyer. Susanne Bier er kommet i fornemt selskab i 2011.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, og 3.

Det ligger i vores gener at vi har en fornemmelse af frihed som vi selv kan styre. det er dog en begrænset frihed. Det er tal energierne der styrer os. Tal energierne er individuelle fra person til person. Vi kan ikke gøre noget hvis tal energierne ikke er til det. Dem er vi afhængige af. For Susanne Bier var tal energierne hvor de skulle være. De var med hende.

Vi er kun tandhjul i et mægtigt maskineri, men i vores sind foregår alting, som om vi er frie, idet netop denne følelse af frihed, er et af hjulene i maskineriet. – Voltaire, 1694-1778

Min bog Lykkedage  giver anvisninger til hvordan man finder frem til sine egne lykkedage.

Muammar Gaddafis død (pt. III)

Muammar GaddafiMuammar Gaddafi slog under sit styre enhver modstand ned “som en gal hund”. Derfor var der ingen opposition mod ham, men kun personer der berigtigede alt hvad han gjorde og sagde. Derved fik han et fuldkomment urealistik forhold til virkeligheden i sit land og tog fejl af de stærke kræfter der opstod da det libyske folk ville have frihed. Han troede til det sidste at han kunne banke oprørerne på plads som han havde gjort så tit. Der havde tidligere været opstand.

Alle kunne se hvor det efterhånden bar hen med styret og han kunne for længst fået lov til at gå i eksil med sin familie. Nu valgte han at blive og kæmpe fuldstændig forblindet af det selvbillede han selv troede på og som han møjsommeligt havde bygget op. Han prøvede at flygte i sidste øjeblik fra sin fødeby Sirte der var omringet af oprørshæren. Det slog fejl og han blev fanget af en hob rasende oprørssoldater som skød ham under tumultagtige scener. Kunne han have forventet andet og måske have fået en retfærdig rettergang som de vestlige lande havde håbet på? Det tilkommer kun libyerne at fortælle os hvad en retfærdig rettergang er. De oplevede ikke selv en retfærdig rettergang i de 42 år regimet fungerede og kontrollerede alle. De fik friheden den dag.

Muammar Gaddafi er ifølge den kristne kalender født den: 7 – 6 – 1942.

Han havde som alle mennesker har,  også muslimer,    en bevidst målsætning som på tal siger: 4  2  6  ud fra det navn den vestlige verden kaldte ham. 4  2  6 som også var hans ubevidste målsætning. Det var den som styrede ham til vold, magt, griskhed og ondskab. Han havde altså to målsætninger til at fuldbyrde sin gerning. En bevidst og positiv og en ubevidst og negativ. Han lod sig føre med af den ubevidste og negative til stor skade for sit folk og omverdenen, men til stor berigelse for han selv. Så da der var gået 42 = 6, år standsede “maskineriet”. Han blev “taget ud”. Hans beslutning kostede mange i hans familie livet og resten må nu leve i eksil alene med deres samvittighed.

Despoten Ben Ali fra Tunesien trak sig tilbage i eksil med en kæmpeformue i sidste øjeblik. Mubarak kunne ikke tage sig sammen til at gå i eksil og blev så fængslet sammen med sine sønner og står nu over for en rettergang i Ægypten. Gaddafi ville ikke gå i eksil og det må nærmest blive betragtet som et selvmord fra hans side da han mødte sit rasende folk. Havde han forventet andet end døden? Hans dødsdag var:

Muammar Gaddafis dødsdag

Fra oprørets start til hans dødsdag var der da gået 2 4 6 dage. Igen tallene for hans bevidste og hans ubevidste målsætning. Da havde ham regeret i 42 = 6 år.

Muammar Gadaffi havde også en anden fødselsdag ifølge hans muslimske tro. Han var født 22-5-1361. Oprøret mod ham brød ud:

Startsdato for oprøret mod Gadaffi

Han var i en PÅ-9 der er afslutningsenergi da oprøret brød ud. Nu skulle hans regime afsluttes. Efter sin fødselsdag den 22. maj 2011, kommer han ind i en PÅ-1. En ny start begyndte for ham. Denne trang til at begynde noget nyt skulle han have brugt på at gå i eksil og leve sine sidste dage i tilbagetrukkethed med sin familie. Det gjorde han ikke.

Diktatorer rider frem og tilbage på tigre, som de ikke tør stige af. Og tigre bliver sultne.         Winston Churchill.

Dette citat dækker meget godt hans situation. Han turde ikke stige af.

Han døde i sin fødeby: Sirte  43 ( =7) muslimske år efter kuppet der gav ham magten den: 18 – 6 – 1389. De samme tre tal som oprørsdagens udfordring: 7 4 3 + 1 som repræsenterer en ny start. Den ny start han skulle have taget i stedet for at kæmpe. Nu blev den ny start en ynkelig død.


Besynderlighed

Besynderligheden ved Gaddafis død

Flyveforbudet bevirkede at NATO sørgede for at beskytte befolkningen så Gaddafi ikke kunne bruge sit tunge militærapparat. Det blev vendepunktet for udfaldet til oprørernes fordel.

Tre ens talrækker der lagt sammen lodret giver: 8  7  6 der er hans MIS-tal: 6 87 i hans positive bevidste målsætning. Hans endelige mål. Brikkerne er igen faldet på plads. Nu til en ny start.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2 og 6.

Se endvidere indlæggene: Muammar Gaddafi nr. I og nr. II.

Valgets paradoks

Helle Thorning-SchmidtLars Løkke RasmussenFortsættelse af tidligere indlæg: Løkke, eller Lykkedag? Valget 2011

Hvordan kan det være at Lars Løkke Rasmussen der blev den største personlige stemmesluger med 56.285 stemmer og hans parti blev det største i Folketinget, men at han så tabte valget? Helle Thorning der gik tilbage både i mandater og i personlige stemmetal, hun blev statsminister? Det er mærkeligt.

Her kommer min vurdering som numerolog hvor man ser på hvad tallene og energierne fortæller.

Først Lars Løkke Rasmussen

Han er ikke en folkevalgt statsminister, men en udvalgt minister, valgt af Anders Fogh til at lede statsministeriet da han selv forlod landet for at blive generalsekretær i Nato. Ellers var han aldrig blevet statsminister. Han blev statsminister den:

Da Lars Løkke Rasmussen blev statsminister

Det var en stærk 11 energi den dag som betyder samarbejde og lederskab. Han selv var ud fra sin fødselsdag i en PÅ-3 der betyder at folde sine evner ud. Han står i fremtidsretningen, tallet efter dagens vibration. Det er såre godt.

Han er en dygtig politiker der kan sit politiske håndværk og er god til at styre sig selv til resultater, men en decideret leder er han ikke når han også skal lede andre, f.eks i en regering med to andre partier. Så udviser han ikke autoritet. Det var noget han blev tvunget ud i denne udnævnelsesdag. Hvor svært det var for ham viser hans måde at lede Klimatopmødet i København. Også ved andre lejligheder udeblev hans tilstedeværelse når det var nødvendigt at vise lederskab. Først da året 2011 med tværsum 4, oprandt, kom energien tilstede der fik ham til at vise sig som leder. Det var meget tydeligt at han havde fundet melodien, fundet sin indre styrke. og var blevet mere sikker på hvad han ville. Han fik nemlig stor hjælp af 4-energien i 2011, da han selv havde 4 som skæbnetal, hans arbejdsområde. Det ophævede hans indre modstand og gjorde ham konstruktiv og stærk. Derfor fik han et godt valg som en påskønnelse, set fra et overordnet synspunkt. Han havde personligt løst opgaven, at styrke sin personlighed og få et bedre forhold til sig selv.

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidts udvikling er en helt anden. Her det mest iøjenfaldende for en numerolog. Hun blev valgt til formand af socialdemokratiet i kampvalg mod partifællen Frank Jensen. Det skete den:

Da Helle Thorning-Schmidt blev valgt til formand af socialdemokratiet i kampvalg mod partifællen Frank Jensen.

Helle Thorning har samme energier som dagens vibration: 5 3 8 + 9 der hentyder til et fortids mønster der nu skal forbedres. Det betyder at denne dags vibration, hvis den bliver ført tilbage til hendes fødselsdag…

Helle Thornings fødselsdag

…havner på tallet før skæbnetallet = fortiden. Det er godt hvis det er noget betydningsfuld der skal ske, at begynde der hvor man sluttede i sidste inkarnation. Formandsdagens grundtal: 3 + 4 + 7 falder overens med tallet for hendes indre drivkraft: 7   34 (hendes positive FE-tal). Det kan ikke blive meget bedre.

Hendes negative talenergier ud fra hendes fulde navn er: 4  1  5 [3] 8

5 [3] 8 er hende ubevidste målsætning. Den dukkede op den dag hun blev formand som udtryk for at nu skulle denne fortids målsætning frem i lyset og blive bevidstgjort (se formands-valg). Hendes indre drivkraft: 3 + 4 + 7, får hendes ubevidste målsætning

5 [3] 8  frem i lyset denne formands valgdag. Dagen er valgt af andre, men hun er til stede på det rigtige tidspunkt.

Hendes negative talenergier fra hendes navn er: 4 1 5, som hæmmer hende fordi de er ubevidste. Disse energier blev elimineret da hun blev født den 14. (= 5) som nu er udtryk for hendes positive potentiale. De bliver forløst. Hun bliver desuden statsministernr. 41 = 5 . Danmarks første kvindelige statsminister. Dagen hun bliver statsminister er den:

Dagen Helle Thorning-Schmidt blev statsminister

Helle Thorning ført frem til denne dato fra hendes fødselsdag er de samme tal som hendes skæbnetal: 3 6 11. Hun er klar til at gøre det hun skal gøre ud fra sit fortidsmønster. Brikkerne er faldet på plads. Når hun har fødselsdag den 14. december i år, vil hun komme ind i en PÅ-3. Hendes skæbnetals energi som man møder hver niende år. 3 står for at udfolde sine evner og skabe tillid. fremtiden vil vise hvor langt hun kommer, men under alle omstændigheder er hun i gang med sin overordnede opgave. Hun ønskes held og lykke.

Hendes udvikling er et udtryk for en langtidsplanlægning fra den overordnede bevidstheds side.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, 4 og 6.

Numerologi er et hjælperedskab som er vores almindelige dagsbevidsthed overlegen. Numerologien fortæller direkte hvem vi er og hvad vi skal.

Løkke, eller Lykkedag? Valget 2011

Lars Løkke RasmussenJeg må komme med en bekendelse. En politisk bekendelse. Jeg hører ikke til den “blå side” i Folketinget, men befinder mig valgmæssigt på den “røde side”. Derfor var det lidt af en bet da talen kom på det forestående længe ventede valg og jeg begyndte at se lidt på partiledernes tal for derigennem at se hvordan valget kunne falde ud for dem hver især.

Ville rød eller blå blok vinde? Hvem havde de største chancer for at erobre regeringsmagten? For at forklare lidt af mit tolkningssystem må jeg derfor gå 6 år tilbage i tiden den gang Anders Fogh Rasmussen udskrev valget til tirsdag den 8-2-2005. Denne dag var en særlig dag for Anders Fogh set med en numerologs øjne.

Prøv at se her:

Anders Fogh udskriver valg i 2005

Hans fødselsdags grundtal: 8 1 9, er “det han er“.
Udfordringen på valgdagen er også: 8 1 9, som er “det han skal“.
Når “det han er” er “det han skal” , så har Anders Fogh den bedste mulighed for at klare denne dags udfordring. Han klarede det. Han vandt valget.

Hans modstander var socialdemokraten Mogens Lykketoft. Hans tal denne valgdag ud fra hans fødselsdag den 9-1-1946, falder sammen med dagens udfordring. Det er ikke godt. Hvis jeg fører denne valgdato tilbage til hans fødselsdag, vil den havne på tallet før hans skæbnetal, FRØ-tallet som er tallet for hans fortid. Der er altså et fortidigt mønster han ikke har gjort færdigt. Så vinder man ikke et valg. Anders Fogh havde en “numerologisk lykkedag”. Dvs. at han havde den bedste energi til at gøre det det han skal set fra et overordnet synspunkt. Tilbage til Lars Løkke Rasmussen. Nu prøver vi med hans fødselsdag og valgdatoen i 2011.

Lars Løkke udsteder valg i 2011

Ifølge hans fødselsdag er hans udfordring, “det han skal“: 4  9  6.

Disse tre tals energier har han som valgdatoens grundtal: 6  9  4. Dvs. at det han skal har han de optimale betingelser for at løse, fordi valgdagens grundtal er de samme og derfor virker som det han er. Han kan ikke få bedre energier til valgdatoens udfordring set fra et overordnet synspunkt.
Han havde også en numerologisk lykkedag som Anders Fogh havde i 2005. Hans var en af de “lette lykkedage” som er så let at konstruere. Anders Fogh havde en af de “svære lykkedage” som bare dukker op og som det er så svært at konstruere.

Lars Løkke fik også et kanonvalg, selv om “blå blok” tabte valget, fordi de andre partier i “blå blok” mistede mandater. Han gik selv frem i mandater og blev fortsat det største parti i Folketinget og blev den største personlige stemmesluger med 56.285 stemmer. Et meget flot valg. Hvorfor vandt han så ikke når nu Anders Fogh vandt i 2005? En af grundende til det var at hans modstander: Helle Thorning der energi- og talmæssigt blev placeret ud fra sin fødselsdag i tallet efter dagens udfordring på valgdagen. Det der hedder HØST-tallet som ligger i fremtidsretningen af udviklingen. Det var det Lykketoft netop ikke havde (se valgdato).

Ja. Sådan gik det. Jeg var som numerolog allerede klar over Lars Løkkes muligheder i dette år fordi årets tværsum er 4 som er et af hans skæbnetal: 4 9 6. Allerede i juni måned (6), havde han muligheden for at gøre det samme. F.eks den 9-6-2011. Hvis han havde gjort det så havde Lars Barfod talmæssigt haft en større chance for at få et bedre valg, energimæssigt set, f. eks. den 8-6-2011. Der ville han have haft en numerologisk lykkedag.

Margrethe Vestager havde en numerologisk lykkedag dagen før valget den 14 – 9 – 2011. Det kræver at tre tal skal passe. Nu havde hun to tal dagen efter hvor valget blev afviklet og fik derfor også et godt valg, ja nærmest fremragende. Der var ingen af de andre der havde mulighed for at få en numerologisk lykkedag i dette år fordi ingen af partilederne har 4 som skæbnetal. Sådan er det. Det er energien der bestemmer. Det er tallene der bestemmer.

Ved at læse forrige indlæg: Lykkedage I, kan man få suppleret forklaringen på hvordan man finder og laver sin egen lykkedag eventuelt ved hjælp fra min hjemmeside “Talmesteren”. Desuden beskriver min bog “Lykkedage” meget grundigt hvordan man også kan konstruere de “svære lykkedage” med masser af eksempler.


Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning har siden hun som et nærmest ubeskrevet blad i parlamentarisk henseende vandt formandsposten over Frank Jensen, der nu er overborgmester i København, startet en udviklingsproces som jeg som numerolog har fulgt nøje. Trods den hårde modstand hun mødte i partiet, formåede hun at samle det splittede socialdemokrati og trods den voldsomme hetz mod hende fra den borgerlige blok som ville få svagere personer til at bukke under, så holdt hun retningen for det hun ville og er nu placeret som leder af Danmark.

Helle Thorning er en ny slags socialdemokratisk leder. En stærk moderne intelligent kvinde med en stærk vilje og kampkraft som higer efter at vise sine evner. En stærk arbejdsintensitet blandet med et stort udsyn og idealisme. Hun har en stærk intuition og fornemmer noget før det sker, men har også stort behov for at bevare og beskytte sin personlighed. Derfor kan hun virke som to personer. En indre som det kan være svært at komme ind på livet af, og en ydre hvor hun viser sin effektivitet med den hurtige opfattelsesevne og sikre instinkt for mulighederne er for at gennemføre sin politik.

Hun er i PÅ-11, en meget magtfuld, ledelses- og samarbejdsenergi, som skifter til PÅ-3 den 14. december når hun har fødselsdag. PÅ-3 står for udfoldelse af egne evner. Da det samtidig er hendes skæbnetal vil det år hun kommer ind i efter fødselsdagen, vise hvad hun formår. Hun er karakteriseret i medierne som: Slank som en mynde. Stærk som en silketråd.

Opdatering – Læs fortsættelsen af dette indlæg: Valgets paradoks

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, 3 og 4.

For yderligere uddybelse af Helle Thornings karakter kan det være godt at læse mit indlæg “Karaktermord” om livstilseksperten Henrik Dahls karakteristik af selv samme. Desuden er der også lidt om Frank Jensen som tabte til Helle Thorning ved valget om formandsposten.

Diktatoren og forbryderens skæbneår

Set ud fra et numerologisk udgangspunkt lever vi alle i en 9-års cyklus Når vi bliver 9 år gammel forsætter vi med den næste 9 års periode fra 9 -18år. Den tredie er så fra 18-27 år. Så 27-36. Så 36-45. Således fremdeles. Hvis vi bliver 81 år gammel lever vi altså i ni, 9-år perioder.

Hvis tværsummen af et menneskes fødselsdato efter reducering f.eks er 4. Så vil den ved næste fødselsdag være 5 for personen. Ved næste igen, 6 og så fremdeles indtil vi er tilbage til 4 igen efter 9 år. Sådan er det for alle. Hver år har sin energi der fungerer positivt for en. Hvis personen har det dårligt med denne energi, ifølge sine tal, så sker der et løft af personens dårlige energi. Vedkommende får en chance for at rette op på den dårlige energi. Sådan virker det. Ingen bliver glemt. Hvert niende år er vi så tilbage til det der hedder vores skæbneår.

I vores skæbneår bliver vi konfronteret med den opgave vi har ifølge vores fødselsdag. Der kræves noget af os. Det er naturligvis forskelligt fra menneske til menneske. I sådan et skæbneår, hvert niende år, er det der sker os, altid godt set fra et overordnet perspektiv, selv om det er ubehageligt eller ligefrem gør ondt på os. Skæbneåret er en udfordring for vores udvikling for at vi kan komme videre ved at løse de problemer energien lægger op til. Her følger to eksempler:

Bashar al-Assad

Bashar al-Assad er Syriens præsident (siden juni 2000)

Den syriske diktator Bashar al-Assad, er i store vanskeligheder i sit land hvor han møder stor modstand mod sit enevælde. Han er i sit skæbneår-5 indtil han har fødselsdag den 11. september 2011. Så kommer han ind i en 6-energi. Indtil han nærmer sig sin fødselsdag i september vil 5-tals energien blive stærkere og stærkere og kræver en forandring for hans egen personlige udviklings skyld. Det han står over for som 5-tallet signalerer, er, at han ikke skal være bange for forandringer, men sætte pris på denne forandring, bruger den og tager de udfordringer op der følger med. Det er en gave til ham set fra et overordnet synspunkt.

Han skal modarbejde sin trang til at være statisk, men skabe bevægelse og sætte nye idéer i gang. Det er lige modsat hans fortid som er 4 og som vil beskytte sig og ikke tage chancer og som ikke ønsker forandringer, men tryghed. Man ved hvad man har, osv. Hans militær holder ham også i denne fastlåste situation. Han er 45 år og i slutningen af sin 9-års periode nr. 5 (hans skæbnetal). Dette er, indtil han fylder år igen den 11. september, den mest afgørende periode i hans liv. Hvad vil han vælge? Det statiske eller forandringen. Kun ved at vælge forandringen vil han personligt udvikle sig hensigtmæssigt set fra en overordnet synspunkt. Det er hans valg og han holder tusindvis af sine landsmænds liv i sine hænder.

Det andet eksempel er fra forbryderverdenen. Den amerikanske mafiaboss: James Bulger der har været eftersøgt i 19 år, blev anholdt den 22. juni i år. Han var i sit skæbneår-6 da han blev anholdt. og dagens vibration denne dag for anholdelsen var: 5  11  6. Det samme som hans bevidste målsætning: 5  6  11.

James Bulger

James Bulger nåede at blive verdens mest eftersøgte forbryder. Foto: FBI

Sagt på en anden måde: Han mødte sine bevidste forbryderiske handlinger dette skæbneår da dagens udfordring faldt overens med hans bevidste handlinger. Så selv om det ikke var det han havde drømt om, var det en god retfærdig ting der skete set fra et overordnet synspunkt. Han havde haft held til at undslippe i mange år da han havde hjælpere inden for efterretningsvæsnet. Nu faldt hammeren da han var 81 år gammel. Han havde netop afsluttet sin niende 9-års periode. Og 9 betyder afslutning. Når han begynder på en ny cyklus med tallet 1, så begynder et helt nyt liv for ham med meget mindre bevægelsesmulighed. Ikke lige det han havde kalkuleret med. Mennesket bestemmer selv sine handlinger, men ikke dommen over dem. Det er i dette tilfælde dejligt at vide.

Ifølge Wikipedia var han den 19. august 1999, nr. 458 på FBIs liste: Most Wanted. Hans negative navnetalrække var også de samme tal (energier): 8  5  4. Det var dem der styrede hans forbrydelser. Efter Osama bin Ladens død i foråret, røg han op på førstepladsen på listen.

Skuespilleren Jack Nicholsons rolle i gangsterdramaet The Departed er baseret på ham.

OBS! Hvis du selv vil kende dit skæbnetal, besøg min hjemmeside: Talmesteren – Klik dig ind på “Din dato”. Skriv din fødselsdag i de tre felter. Tryk på “Se dine tal”. Det øverste tal er dit skæbnetal (i eks. 8). Hvis du i rubrikken for året skriver året for din sidste fødselsdag, 2010 eller 2011, får du den talenergi du befinder dig i for øjeblikket. Kaldes “Personlig Årsvibration” eller PÅ-tallet. Dette tal har du indtil du igen har fødselsdag og du kommer ind i den efterfølgende talenergi.

“De mennesker, som lever i harmoni med deres samvittighed, har altid et smukt ansigt.” – Alexander Solsjenitsyn

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, 3, 5 og 6.

De to serbere

De to serbere er politikeren Radovan Karadzic og generalen Ratko Mladic som har været eftersøgt siden 1995 af den Internationale Domstol i Haag. De er begge anklaget for folkemord i krigen mellem Serbien og Bosnien. Da begge havde mange hjælpere i Serbien var det meget svært for den internationale styrke der befandt sig i landet at arrestere dem. De forsvandt sporløst når nogen myndighed nærmede sig. Den senere serbiske regering under regeringschef Kostunica  beskyttede. dem. Så der blev ikke foretaget nogen udlevering. Det var et krav der skulle opfyldes hvis Serbien skulle optages i EU. Den efterfølgende regeringschef Djindjic fik flere mindre krigsforbrydere arresteret, men blev selv myrdet af den organiserede kriminalitet da hans undersøgelser kom for tæt på de to anklagedes tilholdssteder. Først i 2008 blev Radovan Karadzic arresteret i en bus 13 år efter. Han havde skiftet navn til Dragan David Dabic og var nærmest  ukendelig skjult under et stort skæg og langt hår sat op i en hestehale. Han levede af at undervise i alternativ medicin som ikke var så langt fra hans lægeuddannelse fra før krigen.  Han havde bl.a. et stykke tid været ansat som børnelæge i Næstved i Danmark  og talte udmærket dansk.

Radovan Karadzic

Politikeren Radovan Karadzic

Radovan Karadzic/Dragan David Dabic

Hans skæbnetal ifølge hans fødselsdag er:  8  5  6.

Det er de samme tal: 8  6  5 der “kommer ud” den dag han bliver arresteret foruden afslutningstallet 9. Processen er slut. Han er i sit skæbneår 8 som fremkommer hvert niende år. Det betyder at det der sker sådan et skæbneår er godt og rigtigt set fra et overordnet synspunkt, selv om det for ham ikke er godt og rigtigt. Han er da 63 år gammel og skal stå til ansvar for sine handlinger. Det fortæller dagen.

For Ratko Mladic er anholdelsen på en lidt anden måde, talmæssigt set.

Ratko Mladic

Generalen Ratko Mladic

Ratko Mladic

Ethvert menneske har “en bevidst målsætning” der er fastlagt i tal ud fra personens fødselsdag og fulde navn. For Ratko Mladic er den: 4  8  3.  De samme tal der “kommer ud” den dag han bliver arresteret. Dagen før eller efter havde tallene ikke passet. Det han bevidst havde gjort skulle han nu stå til ansvar for. Så enkelt ser det ud fra et overordnet synspunkt. Han er selv i en PÅ-1. Han er klar til at begynde en ny 9 år cyklus, dog med meget mindre bevægelsesmuligheder end før. Han har ikke magt til at gøre noget ondt mere.

Den lille brede farverige firskårne general som altid var afbildet med en komisk lille militærhat på sit firkantede hoved, blev kaldt for “Slagteren fra Bosnien”. Her hentyder man især til massakren i byen Srebrenica hvor 8100 muslimske drenge og mænd med koldt blod og bagbundne hænder blev myrdet. Han havde som øverst kommanderende ansvaret for denne massakre som er blevet kaldt det værste folkedrab siden 2. Verdenskrig.

Han blev anholdt hos en slægtning i byen Lazarevo ved et rutinetjek. “Tillykke gutter”, lød det fra det mørke lokale hvor han sad. “Nu er det slut” var udsagnet der mødte soldaterne da han blev afsløret. Det var en noget mere ynkelig forhenværende general der kom ud i lyset. Gammel og svagelig gjorde han indsigelse over at blive sendt til Domstolen i Haag, men der hjalp ingen kære mor. Han skal nu sammen med sin politiske leder Karadzic stå til ansvar for sine handlinger og endnu en gang må man forundre sig over at tallene passer når tidslængden er til det.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1 og 4.

Man kan gå ind på min hjemmeside talmesteren.dk og få yderligere inspiration til at  forstå de numerologiske besynderligheder og selv lære at lave sin egen analyse. Her kan jeg tilbyde nogle af de bøger jeg har skrevet om emnet.