Jan Pytlick – FYRET

dansk_timeoutDet var en stor overraskelse for håndboldentusiaster at den mangeårige og dygtige træner for det det danske damelandshold blev fyret efter EM mesterskaberne i Ungarn-Kroatien i december i 2014. Forberedelserne til EM havde været meget lovende og de havde vundet en 4-nationers turnering over bl.a Norge, der senere blev europamester. Det var derfor med stor selvtillid at de begyndte turneringen. De havde dog forinden mistet en af de vigtige nøglespillerne i forsvaret, og da de desuden fik to nøglespillere skadet under turneringen og nogle af spillerne desuden fik influenza, var optimisten gået fløjten. De havde set op til at få et gennembrud og opnå et godt resultat for medaljechance. Muligheden forsvandt og de måtte nøjes med en 8. plads. Det var uheld over hele linien.
Var det så rimeligt at Jan Pytlick fik en fyreseddel? Han havde været landsholdstræner, først 7 år fra 1998 til 2002. Efter et par års pause til genansættelse i 2007 indtil fyringen i 2014. I alt to gange 7 år.

Han havde været med til at vinde Sølv i EM i 1998. Guld i Olympiaden i 2000 og 2004. Desuden guld i EM i 2002 og sølv i EM i 2004. Da Danmark skal afholde WM i efteråret 2015, var det et uheldigt tidspunkt at slutte kontrakten med ham og så først finde en ny træner til at opbygge landsholdet igen. Tiden må siges at være knap.

Dog. Der ligger nogle spændende tal eksempler i hans navn og fødselsdag og dagen for fyringen, så måske kan give et mere sandt billede af hvad der skete i processen.

jan Skærmbillede 2015-02-02 kl. 10.41.49

 

 

 

pytlich

 

 

 

Han er født grundlovsdag som DANMARK har som sin fødselsdag i 1849. Han er som Danmark i en PÅ-9. Afslutningstallet for en ni års proces. Derfor falder deres tal sammen den dag han bliver fyret. Foruden afslutningstallet 9 er begge deres tal: 3   4   7. Dette tal findes to steder hos ham.

Som hans nuancerede skæbnetal: 7  34. og som FY-tal (lodret ned), 4   3   7.  Dvs: at han bliver konfronteret med sin fortid igennem tallet 3 på fyringsdagen. Dagen for fyringen er:
1 + 3 + 7 som desuden er hans fortids ubevidste målretning. Der er intet tilfældigt her.

Hans skæbnetal, hans udfordring er: 7   4   9  /  11:  som er de samme tal energier for hans bevidste målretning: 4   [ 7 ] 11. + afslutningstallet 9. Hans udfordring (skæbnetallene) og hans bevidste målretning falder overens. Det var hans opgave, hans udfordring som han ikke klarede. Det lå til stede i hans skæbne at når han blev 47 (= 11) år ville han blive konfronteret med sin opgave om han havde klaret den eller ej. Dagen var da den blev udløst:
1   3   7, hans negative ubevidste målretning: Fortiden igen. Den dag mødte han det punkt på tidslinien hvor opgøret skulle finde sted. Så enkelt var det og der er ikke noget tilfældigt at der skete det der skete.

Det er energierne der bestemmer. Det er dags-energien der bestemmer.

Ud fra dette var det berettiget at han blev fyret ? Ja, det skulle ske. Det lå i hans skæbnekort.
Mange af spillerne havde fornemmet at energien var ved at løbe ud for ham. At han havde mistet drivkraften. Nu er det ikke værre end at han hurtig kan få et andet træner job i en anden klub i Danmark eller udlandet. Der er allerede kommet nogle bud på ansættelse bl.a. fra Norge. Måske er det starten på en ny begyndelse for ham. Vi skal nok se ham i en anden håndboldsammenhæng.

Yderligere oplysninger: Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt: 1,  3,  4og  6.

 

 

En tanke om "Jan Pytlick – FYRET"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *