EPISODE 12 om tal ……. Las Vegas

Koncert-massakren i Las Vegas.  Et numerologisk forsøg for at løse gåden om den groteske begivenhed I Las Vegas.  Hvad  var motivet ?

images-1

 

 

 

 

En 64-årig amerikaner indkøbte hemmeligt gennem nogle år en stor våbensamling af forskellige våbentyper. Ialt 42 stk. Den frie liberale våbenlov I USA gjorde det muligt for ham. Han var ellers ikke kendt for at være skydegal eller våbenbegejstret. Hvorfor gjorde han det? Hvorfor måtte ingen vide det? Da han var millionær betød det ikke noget hvad det kostede. Han boede I en pensionist bebyggelse I Mesquite hvor ham og kæresten (husholderske?) som var fra Filippinerne boede fast. Foruden havde han en anden bolig I ørkenen uden for Las Vegas ca. 130 km øst for byen. Han var universitets- uddannet og arbejdede for den føderale regering som revisor I mange år og senere for et flyselskab. Her fik han flyvercertifikat og ejede to mindre flyvemaskiner. Han var også investor I ejendomme og ejede flere lejlighedskomplekser som han havde solgt I 2012. Han havde en lidenskab for spil, det var især på   krydstogtskibe hvor han spillede, ikke ved bordene, men ved spillemaskiner. Men også I spillebyen Las Vegas gjorde han store indsatser og vandt ikke så sjældent store beløb. Han beherskede sin spillelidenskab og kom ikke I uføre ved det.

 Han indlogerede sig på hotel MANDALAY BAY 4 dage før han ville udføre sin massakre. Han lejede 2 værelserpå 32-etage og smuglede

Skærmbillede 2017-11-01 kl. 13.13.24

 

 

 

 

 

 

våbnene ind I kufferter, lidt hver dag så det ikke blev opdaget. 23 våben ialt fandt man da politiet havde sprængt døren til værelset og fundet ham død. Han havde skudt sig sev. Her fandt man også noter fuld af beregninger af skydevinkler for at dræbe så mange mennesker som muligt. Det var typisk for ham at være perfekt ligemeget hvad han beskæftigede sig med. Desuden var han afhængig af angstdæmpende medicin som havde den bivirkning at han kunne blive vred og aggressiv. Hvad skulle han med 23 våben på hotelværelset? Politiet fandt yderliger 19 våben af forskellig art i den anden af hans boliger. 42 våben ialt havde han samlet sammen foruden masser af patroner og sprængstoffer.

 Han havde sendt sin samlever til Filippinerne for at besøge sin famille og overførte 100.000 dollars (633.000 danske kroner) til hende, et par dage før den voldelige begivenhed skulle finde sted, så hun kunne købe et hus til sin familie. Meget betænktsomt og hun anede ikke hvad han var ifærd med. Havde ikke den mindset anelse. Hun var bange for at han ikke ville se hende igen og derfor sendt på familiebesøg, og det kom til at passé på en måde hun ikke havde kunnet tro.

Hans navn var STEPHEN CRAIG PADDOCK og hans navnetal ser sådan ud: Jeg har kun taget de tal med der er relevante.

Skærmbillede 2017-11-01 kl. 13.21.24

Når tallene bliver ens hverdag, er der noget der straks falder i øjnene og man ser ting andre ikke ser.

Det er tallet 5 23 og 5 32

Han er I en 5 23 som vil skifte til PÅ-6 når han har fødeldag igen. 5 betyder rastløshed. Nu skulle der handles. Desuden er massakre- dagens “lille dagsvibration” hans arbejdsområde, der hentyder til det fysiske: 5 32. Han begår selvmord på 5 23 massakredagen, ført tilbage til hans fødselsdag havner energien på HØST-tallet, som også er 5 23 . Han havde ladet sig indlogerer sig på 32 = 5 etage. Han havde medbragt 23 = 5 våben til sin uhyggelige gerning. Han skyder sig selv om aftenen kl. 23 = 5 (Det nøjagtige minut kan ikke bestemmes), en time efter han begyndte sit skyderi kl.22.00. Man kan godt sige at han var styret af tallene 5  2  3. Desuden havde han i sin ubevidste fortid FY-tallet 5 50 (se hans navn). Det betyder at han skal have sin fulde frihed for at udtrykke sig med ideer der ikke er helt almindelige. Han var faldet tilbage til noget I fortiden som ikke var fremmed for ham.

Skyderiet var nøje gennemtænkt. Han havde et godt overblik over koncertgæsterne fra 32=5 etage hvor han havde lejet to værelser. Han skyder genem påførte huller i ruderne som han har lavet med en hammer. Skyder fra geværer med stativ og affyrer dem indefra så man ikke kan se mundingsilden udefra. Imfamt. Han begynder at skyde kl. 22,00 = 4 hans skæbnetal: 4 22, ud i mørket med skudsalver på flere minutter af gangen. På grund af mørket og lyden fra musikken som dæmper skudsalverne, bliver koncertdeltagerne forvirrede. Ved ikke hvad der sker. De ser kun at folk falder om fuldstændigt tilfældigt og panikken breder sig hurtigt. Det sluttede først da politiet havde fundet ud af hvor skyderiet kom fra og sluttede med at sprænge døren ind. Her fandt de ham på gulvet. Han havde skudt sig selv.   Da man opgjorde skaderne var over 500 blevet såret og 58 var døde + ham selv. Ialt 59 = 5.

Dette tal ses som tallet for HØST på hans fødselsdag:            5   9   9 / 5  + afslutningstallet 9. (se ovenover).

Skærmbillede 2017-11-01 kl. 13.34.47Hvorfor havde han valgt netop dette hotel MANDALAY BAY. Han havde også søgt efter andre egnede hoteller, men dette tiltrak ham ubevidst af følgende grund. Talenergierne fra hotellets navn er:Skærmbillede 2017-11-01 kl. 13.36.52

Det er de samme grundtal som hans fødselsdags tal. 9 + 4 + 9 18 . Der er ikke andre grundtal end 9 og 4 I hans fødselsdag, der positivt som negativt falder overens med hotellets navn. Hans energier fra fødselsdagen passer med hotellets energier som hånd I handske. Han agerer i nutiden ved at søge tilbage til sin fortid. Hotellet bandt ham til sig, energimæssigt som en symbiose.

 9 18 ses tre gange = hans fødselsår: 9 18.…. 4 22 ses to gange som er han skæbnetal “mestertallet” 4 22.…. 4 58 hentyder til de 58 = 4 dødsofre.

9 – og 5 – tallet, er de to tal det hele drejer sig om.

Ser vi på hans tal er 9-tallet meget fremherskende. Det betyder at han har meget energi og fantasi og meget livserfaring. 9 18 i hans fødselsår betyder at han vil være der hvor der sker noget og gerne være i focus så man kan se op til ham. Han vil ikke leve et normalt liv. Det passer fint med at hans positive navnetal er: 9   8   8. – 9 som indre drivkraft og det realistiske handletal 8, tallet for magt, er meget fysisk og stærk repræsenteret. Magten til kærlighed eller død. Han valgte det sidste.

   9-tallet er det sidste tal i talrækken og kaldes afslutningstallet og har alle de andre tals erfaringer i sig. Kaldes også indvielsens tal. Det betyder at man skal være noget for andre ud fra devisen: ”Først de andre, så mig selv”. Man får sjælden sine personlige ønsker tilfredsstillet, men bliver kompenseret på en anden måde f.eks. ved karriere. Han havde været gift to gange og han havde ingen børn. Det blev ikke ham der skulle føre slægten videre. Han var ellers en venlig stille mand som sendte sin gamle mor småkager og var meget kærlig over for sin brors børn når han så dem en sjælden gang. Alle i familien var fuldstændig uforstående at han havde slået så mange mennesker ihjel. 9-tallet lægger op til at være noget for andre. Gøre gode gerninger, men han havde ikke noget åndeligt liv som kunne få ham ud af den formørkede materialisme han hang fast i. Han kunne sidde en hel nat til kl. 4 om morgenen og spille for kæmpebeløb. Nat efter nat. Om dagen sov han. Sikke noget at gøre for en voksen super intellektuel mand med livserfaring. Livet blev mørkt og trist for ham og det var kun spil der kunne sætte ham i en stemning af kontrol og målrettethed som han fik så gode resultater af. Så følte han at han levede. Var motivet til massakren at slå så mange ihjel fordi de havde noget at leve for? var livsinteresserede? Eller ville han bare gøre noget der ikke var helt almindeligt? Det faldt ham ikke svært at udføre sit drabsinstink da han ikke stod ansigt til ansigt med de enkelte offre. Han skød bare ud i luften og mørket.

De negative tal i hans navn: 7   7   5 viser at hans fantasifulde urealistiske indbildningskraft (7) sammenkædet med handling (5) viser en psykopat der ingen empati havde for andre mennesker. Der var han endt. Han havde ellers nogle gode positive energier som han havde vendt ryggen til. Han var en enspænder. Gik sin egen vej.

For at finde ud af et motiv til hans handlinger, begyndte man at undersøge hans hjerne efter en fysisk skavank. Måske noget arveligt?  Hans far: Benjamin Hoskin Paddock var en berygtet bankrøver og da Stephen var 7 år blev faderen fanget og fik 20 års fængsel. Han flygtede på et tidspunkt og var opført på listen af USAs mest eftersøgte forbrydere. Han levede under forskellige psydonymer indtil han blev fanget igen. Det blev han efter 8 år i friheden. Det var den længste tid, en ny rekord, for at havde undgået at komme i politiets varetægt igen.

Stephens tal for Selvets kollektive retning: 4  4  8, (se hans navn),Er de samme som hans fars negative tal i hans navn: 4   4   8. her er en forbindelse. Denne talkombination regnes for en ren ganster- vibration når den er negativ og får lov at være negativ. Stephens tre skæbnetal er:  4   8   8, så han havde noget med hans forhold til penge (spillelidenskab) og magt han skulle forbedre. Positivt betyder det at han skulle være ”en budbringer”.Det evnede han kun på den forkerte måde. Han blev en enspænder og døde for egen hånd efter en gerning som man skulle tro var en hævn. Det bestemte han helt egenrådigt.

Senere undersøgelser havde vist at han ikke holdt op med at skyde fordi politiet brød ind i hotelværelset. Han havde skudt sig selv meget før de brød ind. Han havde kunnet forsætte med sine drab, men var holdt op da 58=4 var døde, så passede pengene. Energien var udtømt. Det var som om han havde en numerologisk manual han handlede efter.

Skærmbillede 2017-11-01 kl. 13.49.23

Der er en mærkelig sammenhæng mellen tal og ens skæbne.

____________________________________________________________________________

Husk det er energien (tallene) der bestemmer hvem vi er og hvad vi kan og som placerer os i et inkarnationsforløb.

Yderligere oplysninger:  Se “VIDENSBANK”

___________________________________________________________________________________________________

Episode 13 følger senere.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *