Teenageren hvis skud startede den 1. Verdenskrig.

browning-1910-princip

Den serbiske-bosniske nationalist, medlem af organisationen “Den sorte Hånd” myrdede den østrigske tronfølger ærkehertug Franz Ferdinand og dennes hustru Hertuginde Sophie i Sarajevo
den 28. juni 1914 da de kørte gennem byen i åben vogn på vej til modtagelse på rådhuset. Mordet fik Østrig-Ungarn til at angribe Serbien, hvilke udløste 1. Verdenskrig.

Attentatmanden hed Gavrilo Princip. Han var 19 år gammel og kom fra en lille by i Bosnien-Hercegovina. Baggrunden for attentatet var, at Østrig-Ungarn havde annekteret Bosnien-Hercegovina i 1908. Det var i et ønske om frihed for Østrig-Ungarn at han fandt sammen med andre som planlagde at udføre et attentat mod tronfølgeren da der var annonceret at han ville komme på besøg i Sarajevo.

De var i alt 8 unge mennesker der brændte for deres sag og de havde stillet sig op på ruten hvor tronfølgeren ville ankomme. Den første smed en håndgranat mod bilen, men ramte bagsmækken og de to efterfølgende biler kørte over den inden den sprang og sårede adskillige, både tilskuere og officerer. Den panik og tumult der opstod gjorde at yderligere forsøg fra de andre attentatmænd blev aflyst. Tronfølgeren kørte videre til sin modtagelse på rådhuset og besluttede da modtagelsen var overstået at besøge de sårede officerer på hospitalet. De kørte tilbage af samme vej men kom til at køre ind i en gyde og måtte vende bilen for at køre tilbage.
Gavrilo Princip der stadig opholdt sig på ruten var gået ind på en kaffebar for at spise en sandwich. Han så bilen med tronfølgerparret køre forbi og da den vendte om for køre tilbage, fik Gavrilo Princip sin chance for at opfylde sin del at attentatet. Han trak sin pistol da de kom kørende forbi og skød to skud da bilen langsomt kom tilbage forbi kaffebaren. Skuddene ramte tronfølgeren i halsen og storhertuginden i maven og de blev kørt til guvernørens residens hvor de døde af deres sår.

Gavrilo forsøgte at begå selvmord og havde taget en giftpille, men den fik ham kun til at kaste op og han blev overmandet inden han kunne nå at skyde sig selv. Han blev idømt 20 års fængsel og døde i fænglet af tuberkulose den 28. april 1918, 23 år gammel.

Kan man fra et numerologisk udgangspunkt se hvilken energi der fik Gavrilo Princip til at udføre den morderiske handling der skete for 100 år siden? Han var meget heldig at han fik chancen da tronfølgeren kørte tilbage igen af samme rute. Det gjorde det nemt for attentatmanden. Tronfølgeren var advaret om at det var risikabelt at køre i åben vogn på en nøje fastlagt rute som var annonceret, men han må have haft en tro på at han var urørlig. Han udsatte også hertuginden for fare. Det var selvforskyldt at han måtte lade livet og når regnebrættet skulle gøres op førte det til 20 milioner menneskers død og lemlæstelse og grunden var lagt til 2. Verdenskrig.

Dagen den 28. juni var desuden en særlig dag for serberne. Det var den dag i 1389 hvor de tabte til tyrkerne på “Solsortesletten” og blev fordrevet fra deres land. En dag der altid sætter sindene i kog hos serberne. Tronfølgeren negligerede dette trods advarsler. Det kom til at koste ham livet. Den dag vandt serberne over besætterne. De fik en sejr.

ANALYSEN.

For at lave en analyse af denne begivenhed skal jeg bruge tre ting. Attentatmandens navn og fødselsdag og dagen for attentatet.   Gavrilo Princips fødselsdag er:   Dagen for attentatet er:

Skærmbillede 2014-07-03 kl. 10.43.47

 

 

 

Han er i en PÅ-1 da han udfører attentatet og er derfor meget målrettet.  Han starter på en ny 9 års cyklus. Nu skulle der ske en forandring.  Hans positive nuancerede navnetalsrække er:

Skærmbillede 2014-07-03 kl. 11.03.55

Hans skæbne eller udfordring og hans mission falder overens. Den dag var han energien. Den dag udførte han det energien ville have ham til. Så enkelt var det. Han var utrolig heldig at han fik chancen som han troede han havde mistet.

Kort fortalt om hvem han var.

Ser vi på hans navn og fødselsdato er der mange 7-taller. Så mange at man kan sige at han er en 7-energi. Han er derfor meget stramt struktureret. Ikke andre energier til at afbalancere 7-energien. Det er den ene energi der er den dominerende. Hvad betyder 7-tallerne?

7 fortæller at han er indadvendt og sandhedssøgende. Meget tænkende og stærkt individualistisk, kreativ og original. En enspænder der har svært ved at tilpasse sig. Negativt har han et dårligt forhold til virkeligheden, til livets realiteter. Lader sig let føre med af sine drømme og bliver let offer for illusioner. Det er vel også det der skete, at han troede fuldt og fast på sagen. Lod sig rive med. Østrig-Ungarn skal ud af Bosnien – Hercegovina for at befolkningen kan blive befriet for undertrykkelsen. Det førte ikke til det han troede og håbede. Man kan sige at han var en amatør terrorist fuld af idealer der lod sig lokke af andre til et større stratetisk formål.

Da han dør i fængslet af tuberkulose er han 23 år gammel. Hans dødsdag ført tilbage til hans fødselsdag havner på hans skæbnetal (se tidligere). Afslutningen på hans skæbne var fuldbragt. Kan også siges på følgende måde:

Da han mødte dagen for sin mission, gjorde han det han skulle.

Yderligere oplysninger: Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt:   1, 3, 4 og 6.
Vi er kun tandhjul i et mægtigt maskineri, men i vores sind foregår alting, som om vi er frie, idet netop denne følelse af frihed, er et af hjulene i maskineriet.                Voltaire. 1694-1778.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *