Anders Behring Breivik – Metafysisk analyse

Adolf Hitler & Anders BreivikDer eksisterer to analysemetoder når man skal finde ud af årsagen til en begivenhed. Det være en personlig, social, politisk, kulturel el. lign. begivenhed. Den ene metode er en fysik personlig metode, hvor en ekspert ud fra sin viden og erfaring giver et bud på hvad årsagen er til begivenheden. Det er det vi oplever i retsagen om Anders Behring Breivik. Eksperter inden for relevante områder der har forbindelse til den anklagede, udtaler sig på denne måde ud fra den erfaring og viden de har. Disse udtalelser kan godt være modsatte bl. a. om Breivik er sindsyg eller egnet til almindelig straf. Det er personlige bedømmelser efter eksperternes viden og erfaring.

Den anden metode er den metafysiske metode. Den har et andet udgangspunkt end eksperterne personlige udgangspunkt. Den har en overordnet bevidstheds udgangspunkt eller skabelsens udgangspunkt hvorfra alt levende har sit udspring. Det skal ses i lyset af at vi ikke bare er fysiske mennesker men også kosmiske individer. Man ser begivenheden i en større helhed og bruger personens talenergier fra vedkommendes fødselsdag og fulde navn. Disse talenergier som fortæller om personens positive og negative potentiale, analyseres i forhold til datoen for begivenheden. I dette tilfælde den 22. juli 2011.

Hvis man arbejder med den metafysiske metode betyder det at der ligger et bestemt skæbnemønster allerede fra fødslen Det er ens “Blueprint”. Det kan man ikke løbe fra. Det er ens skæbne. Her hersker kun friheden til at gøre det rigtige og ikke det forkerte når tiden kommer. Breivik gjorde det forkerte og ikke det rigtige. Han har derfor noget at rette op på i sit næste liv. Han levede under et bedrag. Nu har hans handling været af en så ekstrem karakter at det næsten ikke er til at tale om uden at få sin fornuft sat ud af funktion. Men da han er et menneske fortæller det at han har ladet nogle meget destruktive kræfter slippe løs fra sit ubevidste dunkle mørke.

Når man vokser op og kommer i puberteten og bliver kønsmoden begynder ens virkelige liv. Man bliver sat på prøve. Ud fra inkarnationsprincippet starter man her i puberteten med sit forrige liv. Det man sidst har udvirket. Det er fortiden. Det kan man finde tal (energier) på ud fra ens navn. Det er så meningen at man skal tage sit nutidige liv i besiddelse med de talenergier man nu har i sig, igen ifølge sit navn. Navnet indeholder både de ubevidste kræfter (fortid) og de bevidste kræfter (nutid). Det er prøven at gøre det ubevidste bevidst. Hvis man ikke får gjort det, bliver man i sin fortid og vil langsomt men sikkert gå imod sin udviklingsretning. Det var det Breivik gjorde. Han dyrkede sine ubevidste fortids kræfter. Breivik havde en megen stærkt 11- energi (mestertal) domineret i sin fortid. Den fortæller om et stærk destruktiv kraft, med tendens til magtmisbrug og fanatisme. Det kræver stor skelneevne at forstå sin egne ubevidste kræfter og motiver. Den har han ikke haft. Her ligger megen negativ karma gemt i denne megen negativ selvødelæggende kraft.

Når et menneske har nogle meget negative kræfter i sin ubevidste fortid som personen selv har skabt gennem tidligere inkarnationer, så fungerer systemet på den måde at man så får nogle meget positive kræfter til at afbalancere denne udfordring. Individet ville ellers udvikle sin negativitet til næste inkarnation hvis der ikke var dette forsøg fra den overordnede bevidsthed på at rette op på en uheldig udvikling. Ellers ville udviklingen ende i den mest mest afgrundsdybe grusomhed, hvis det ikke var en mulighed for at sadle om og komme i den rigtige retning igen. Det får man de positive kræfter i nutiden til. Det er dog altid personen der bestemmer om han vil blive i fortiden eller ej. Det er individet afgørelse.

Ser man på hans positive talenergier får han de samme tal positiv netop som hjælp. Desuden har han i tallene fra sin fødselsdag, tal som refererer til en meget stærk plutoenergi, der står for dybgående omvæltninger ud fra et langsigtet tidsperspektiv. Det er det han mener når han siger: Måtte gøre det han gjorde og vi vil takke ham for det om 60 år. Han ville redde Europa. Han skulle have brugt denne formidable energi til noget positiv. Han vendte den på hovedet til noget negativt i stedet og skabte dyb sorg i stedet for glæde.

Hitler havde den samme plutoenergi i sin fødselsdag og hans udgangspunkt var også hans ubevidste fortid. Her foregår der noget parallelt til Breivik. For Hitler gik det ikke som han havde regnet med. Jøderne som han prøvede at udrydde, fik deres egen stat. Tyskland som derefter blev demokratisk igen, begyndte at arbejde sammen med dødsfjenden Frankrig som senere blev til EU. Og England mistede sammen med andre europæiske stater deres kolonier i den frihedsbølge der voksede frem efter krigen. Et helt andet resultat end Hitler ville have troet. Det samme vil ske med Breiviks håb. Resultatet af den vil blive helt anderledes end Breivik troede da han ud fra sit sammenskrap af velegnede ideologier kunne selvbesmykke sin dybt kriminelle handling. Han mente selv han var en sympatisk person som måtte tage sig vældigt sammen inden han skød de unge mennesker i hovedet. Da han havde skudt de første var det ikke så slemt. Det mente han. Dog kunne han ikke forstå hvorfor folk ikke løb væk.

Han lavede to overgreb denne dag. Først bombesprængningen af regeringsbygningen som var et direkte angreb på demokratiet i hans fædreland Norge. Derefter massakren på Utøya. Navne er kraftige energisymboler som derfor interesserer numerologer særligt meget i en metafysisk analyse. Begge navne:

Skærmbillede 2014-07-08 kl. 13.51.30

Da Breivik var 23 = 5 år sagde han bevidst farvel til demokratiet. Her begyndte hans proces. Da han var 32 = 5 år afsluttede hen den ved de to terrorhandlinger. Han startede i en PÅ-1 hvor tallet 1 virker som frøet med skabelseskraften. Han sluttede den 22. juli 2011 i den samme PÅ-1. Klar til en ny fremtid. I denne 9 års proces havde han opbygget og udlevet sin livsholdning uden at ryste på hånden. Som man kan se er hans alder da han begynder og da han slutter processen = tallene for navnet på det han ville bekæmpe. De forhadte marxister der gik ind for et multietnisk samfund. Der lå et skæbnemønster som ville udløses når tiden kom ud fra den filosofi han havde brygget sammen. Dette skæbnemønster kan man kun se hvis man bruger den metafysiske metode og ikke når man bruger den fysiske personlige metode.

Man tror at mennesket har sin frihed til at gøre hvad som helst. Men mennesket har ikke sin frihed. Skæbnemønsteret, som man derfor selv udvirker gennem sine handlinger, dukker pludselig op, skabt af den filosofi eller indstilling man har.

Breivik gik imod sin egen udvikling og blev i sin fortids skygge. Det valg traf han mere eller mindre ubevidst da han kom i puberteten. Hans far forlod familien og han begyndte at eksperimentere med stoffer. Noget af det værste man kan gøre i sådan en sart udviklingsfase man skal igennem for at blive et modent menneske. Han kørte sig selv af banen og hans trang til at blive anerkendt og få ros gjorde at han skabte sin uhyggelige teori af et sammenkog af forskellige filosofier der passede til det han ville opnå. Han levede et bedragerisk liv både mentalt og fysisk ved sine fordægtige kriminelle forretninger som han syntes var godt nok fordi det skulle give han retfærdighed på lang sigt. Hans destruktive natur tog mere og mere form hvor ønsket om at springe en mindre atombombe skabt af gødning den 17. maj hvor der var mange mennesker samlet på torvet i Oslo på Norges uafhængighedsdag. Det ville han gøre og det norske folk ville være ham taknemmelige fordi han helt afgørende forandrede samfundet i den retning som han mente det skulle udvikle sig i. Er han sindssyg eller hvad?

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 5 og 6.

Desværre undgår vi ikke i fremtiden mennesker som Anders Behring Breivik. Så længe mennesket har en fortid fra tidligere inkarnationer og lader fortiden besætte en, så vil de gode kræfter der er udlagt af den overordnede bevidsthed for at afbalancere kræfterne til noget positivt ikke være nok. Det kan vi ikke skærme os mod. Det er individet egen afgørelse. Sagt på en anden måde. Hvis vi ikke gør den ubevidste fortid bevidst, men lader os føre med af denne ubevidtshed, er der altid en risiko for en ny Anders Behring Breivik vil opstå.

Se mit mere uddybende indlæg om Utøya.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *