Boston-bomberne – Brødrenes brutale bedrifter

De to tjetjenske brødre Tamerlan og Dzhokhar Tasarnaev, 26 og 19 år, der stod bag to bombesprængninger under afviklingen af et marathonløb i Boston, havde også planlagt at sprænge bomber på Times Square i New York. De havde ikke forestillet sig at 4 dage efter var den ældste bror død og lillebroderen var indlagt på hospitalet, hårdt såret og står nu til livsvarig fængsel. Han blev fundet i en båd i en have efter en intens eftersøgning med politi og militær. Hvad skete der oppe i hovedet på dem? Hvad fik dem til at gøre denne hensynsløse ugerning der kostede tre mennesker livet og over 264 sårede, hvoraf mange måtte have amputeret deres ben. Begrundelsen skulle være at det var en protest mod USAs krigsførelse i de muslimske lande.

Kan man se ud fra en numerologisk analyse hvilke kræfter der var i spil? Det vil jeg prøve. Det man så skal bruge for analysen er deres navne og fødselsdage og dagen for bombesprængningen. Har også taget USA med i analysen ud fra dets fødselsdag den 4 – 7 – 1776, fordi det var en politisk motiveret beslutning hvor USA indgik. Her er et bud på de uhyrlige begivenheder. Meget forenklet og kun med relevante tal.

Først den ældste broder Tamerlan Tsarnaev (Ta) som var troende muslim og som menes at være den der “støbte kuglerne”. Hans lillebror så op til ham og fulgte ham i et og alt.

Hans bevidste mål ud fra hans navn var: 4 [ 1 ] 5

Hans indre drivkraft FE-tallet var: 5 14 som falder overens med hans bevidste mål. Lillebroderen Dz. havde også 5 14 som FE-tal, den samme indre drivkraft. Begge havde den samme drivkraft til at udføre Ta.s bevidste mål.

Hans egne tal den dag de detonerede bomberne den 15. april var: 9  4  1  5 (se Ta. på dagen, lodret ned). Her ser vi tallene igen.

Numerologisk er det ganske tydeligt. Han var drevet til at opfylde sit bevidste mål og det gjorde han ubevidst den dag da han selv havde de samme energier + afslutningstallet 9.

Afslutningen kom efter 4 dage for ham med døden til følge. Desuden var tallet 1 55 hans skæbnetal (se fødselsdag). Hans udfordring. Ses på denne bombedag som et af de tre skæbnetal der handler om det fysiske område 1 55. Han gjorde det han mente han skulle. Havde lyst til. At gerningen var uden empati for andre mennesker må man bare konstatere. Hans dødsdag ført tilbage til hans egen fødselsdags havner efter hans skæbnetal (se Dør): Tallet for HØST. Den høst havde han nok ikke selv beregnet.

Hans aktive handletal ud fra hans navn (MA): 8 44 ses på bombedagen som et af dagens tre skæbnetal der omhandler det fysiske område. Han har også dette tal: 8 44 (ikke vist her) i sin negative talrække ud fra hans navn hvor energien er ubevidst. Det er denne tal energi der er selve drivkraften i handlingen og har sit udspring i hans dunkle fortid.

8 44, er en meget fysisk energi som i nuanceringen er et dobbelttal og derfor en meget stærk energi. Negativt er det en gangstervibration hvor man modarbejder det som man betragter som grundstene i samfundet og derfor i konflikt med loven. Har skjulte motiver som det kan være svært at gennemskue. Er tiltrukket af at komme på avisernes forsider, men ikke for det gode.

Tre dage efter bombesprængningerne blev en ubevæbnet universitetsbetjent skudt af Tamerlan. Det skete den:

Her ser vi de to tal 1 55 og 8 44 optræde igen. Som dagens skæbnetal (udfordring): 1 5 5 og Tamerlans (Ta. lodret) tal denne dag: 4  4  8 + afslutningstallet 9. Dagen efter blev Tamerlan selv skudt og desuden kørt over af sin bror, bevidst eller ubevidst da politiet ville anholde dem. Han var nu kommet på avisernes forside.

Nu til lillebroderen Dzhokhar Tsarnaev (Dz). Han er mere interessant og indviklet numerologisk set.

Da Dz. bliver amerikansk statsborger falder hans tal sammen med dagens tal og USAs tal ført frem fra dets fødselsdag i 1776. At de falder overens betyder at de ført tilbage til deres respektive fødselsdage vil havne på tallet for deres fortid. Det er altid problematisk. Det har et karmisk aspekt.

At han bliver amerikansk statsborger bevirker nok at han slipper for dødstraf og i stedet får livsvarigt fængsel.

Lad os igen kaste et blik på dagen for bombesprængningerne den 15 – 4 – 2013 (se øverst.)

Her ser vi det samme mønster som ved statsborgerskabet (se ovenover). Dz.s og USAs tal falder sammen med dagens tal. Dette fører tilbage til deres respektive tal for fortiden. Igen en indikation på en karmisk sammenhæng. Desuden er det de samme tal: 7 – 11 – 8 på Ta.s fødselsdag ved tilbageføring fra bombedagen (se denne).

Som man kan se er det hele vævet ind i hinanden på en forbløffende måde. Det er nogle dybe ubevidste fortids processer der kom til at koste tre uskyldige mennesker livet plus en masse sårede som må leve med traumet lang tid frem. USA som var det overordnede mål gjorde et hurtigt effektivt arbejde med stor hjælp af befolkningen og fik standset ugerningerne inden der blev sprængt de flere bomber som det var tiltænkt New York.

Der var 8 bomber i alt. 2 blev udløst, 6 nåede ikke at blive udløst. Her er tallene igen for DZ.s bevidste mål: 2  6  8. Storebroderen var 26 = 8 år gammel da han blev skudt.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt: 1, 2, 3, 4 og 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *