EPISODE 26 om tal. – NAVNEFORANDRING.

Skærmbillede 2018-12-18 kl. 09.29.45

Skærmbillede 2018-12-18 kl. 09.31.18

Jeg så i aviserne at den verdenskendte irske sangerinde og sangskriver der var 90-ernes store stjerne: SINEAD  O`CONNOR, konverterede til islam og fik dermed navnet: SHUHADA DAVITT. Det var en sunni muslimsk imam der forestod omvendelsen. Det var han meget glad for. Det gav god reklame for religionen. Hun var 51 år gammel og var i en PÅ-3 i sit 5. –  9-års vækstforløb. Det giver mig mulighed for at tale om navneforandring som er meget oppe i tiden og mange søger en numerolog for at få en mulighed for forandring i deres liv.

Er det et gode i hendes tilfælde. Vil hun holde op med at synge?

 Det ved jeg ikke. – Nu er jeg vidende om at hvis man tilhører et religiøst samfund eller lignende, så kan man få udstukket et navn af en kompetent person i ledelsen, en form for indvielse som man mener vedkommende har gjort sig fortjent med.  Der gør man det, at man giver et navn, et tillægsnavn som styrker ens fødselsdato tal, så får man personens højere bevidsthed med i den lavere bevidsthed som navnet står for og derved styrker personens mulighed for at gøre det som ifølge skæbnetallene er ham/hende pålagt.

Det lyder indviklet. Er det det hun får når hun konverterer?

 Nej, slet ikke. – Tværtimod.  For det første har hun ikke gjort sig fortjemt til at få et muslimsk navn, modsat de eksempler jeg fortalte om. For det andet får hun ikke talenergierne for sin højere bevidsthed  ned i sin lavere bevidsthed som hjælp for det hun skal ifølge sine skæbnetal.  Tværtimod. Det er sådan at der med et navn følger en negativ fortid som har en anden livsretning end den hun har med sit oprindelige positive navn.  Det er noget man glemmer og som ingen fortæller fordi de sandsynligvis  ikke ved det. Det betyder nemlig at man skal finde ud af sine oprindelige dåbsnavns energier før man laver energierne om. Ellers risikerer man at man på lang sigt får andre slags vanskeligheder end dem man har med det oprindelige navn.

Og man kender ikke sine talenergier?

Nej, man søger en numerolog der fortæller en hvor man har ”manglerne” i sit navn og at man skaber balance, som de siger, ved at tilføje nogle flere konsonanter eller vokaler.  Her kommer man ikke ind på om man har en bestemt opgave (skæbnetallene) som man måske så får det vanskeligere med at forædle. Det er jo det der er meningen med ens udvikling. Forædling af sin højere bevidsthed i samarbejde med ens lavere bevidsthed.

Det tror jeg ikke er motivet til at skifte navn.

 Nej –  det er ud fra en forbrugermæssig materialisme som giver hurtige resultater og hvis man får nye problemer får man bare et nyt navn. Så er den klaret. Man har styr på det. Men man har sin frie vilje og skal selv stå til ansvar for det man gør. Det er der ingen der tager fra en. Det nytter ikke at give numerologen skylden. Han eller hun er sandsynligvis selv materialist og synes at man skal have det så let som muligt. Det giver et godt og hurtigt resultat.

 Og penge i kassen.  Og man gør det uden at kende sine oprindelige talenergier? Hvad gør du hvis du får en forespørgsel?

Jeg fortæller om deres talenergier for deres højere og lavere bevidsthed. Om deres negative og positive kræfter. Så går det gerne op for dem at deres navn er godt nok, – at de har en mission med deres navn og fødselsdag, så de beslutter at de alligevel ikke skal have lavet deres navn om, men nu er blevet meget klogere. Man hjælper dem til at se og acceptere deres karma. Nu er jeg også esoterisk numerolog, som  går ud på at man først og fremmest skal lære sig selv at kende, at forsvare sig selv og ikke at gøre skade på andre.

At få et andet navn er at flygte fra sig selv?

 Netop. Set ud fra et esoterisk synspunkt, at vende ryggen til sig selv. Man skaber let rod i sine inkarnationer og tit hvis man laver sit navn meget om, sletter forbindelsen til sin slægt. Det er til stor gene for slægtsforskere.

Så flygter Sinead O`Connor fra sig selv ?

Ja,  det har hun gjort et par gange. Hun er døbt som katolik: Sinead Marie Bernadette O`Connor. Det er hendes oprindelige navn. Hendes kunstnernavn er: Sinead O`Connor. Sådan er hun kendt i hele verden. I 2017 tog hun navnet Magda  Davitt  for at frigøre sig fra sine forældre og deres slægtsnavn O`Connor. Hun havde haft en meget ”rodet” barndom  med svigt og misbrug og udsat for psykisk terror. Hun gik i en katolsk skole og var meget religiøs og lagde op til at blive katolsk præst, inden for en katolsk sekt hvor hun fik navnet: Moder Bernadette Mary. Men Paven forbød det, da kvinder ikke kunne blive præster.

Det var derfor hun senere rev et billede af Paven i stykker under en af sine koncerter! Det skabte godt nok furore!

 Ja, det var en lidt barsk demostration. Hun synes det var kvindeundertrykkende. Det fortæller lidt om hendes kontroversielle og voldsomme karakter.

 Så skiftede hun navn igen!

 Ja, i 2018, 51 år gammel konverterede hun til Islam og fik navnet: SHUHADA DAVITT. Her sker noget som jeg ikke har set før og som Sinead ikke ved noget om. Hun er bare offeret. For at fortælle om hvad der sker, så lige denne instruktions tegning af de to kræfter vi alle har i os. Den centrifugale kraft (det maskuline) som numerologisk er de ulige tal. Den har en udadvendt, spredende energi. Den søger mod fremtiden og repræsenterer evolutionen.  –  Og den centripetale kraft (det feminine) som numerologisk er de lige tal. Den repræsenterer en indadvendt, omsluttende  og beskyttende energi. Den søger mod fortiden og  repræsenterer involutionen. Disse to kræfter er i os alle. Ellers er der ingen udvikling.

Skærmbillede 2018-12-18 kl. 09.40.57

 Alle vokalerne: 3, 1, 1, 1, 9 (fremhævet) er ulige tal. De bløde lyde der repræsenterer det feminine aspekt,. – Alle konsonanterne: 1,  8, 8,  4,  4,  4,  2,  2. er lige tal. – Det er de mere hårde lyde der repræsenterer det maskuline aspekt. – Den eneste undtagelse er det første bogstav S som er bibeholdt ud fra hendes dåbsnavn og hvor det første bogstav styrer forløbet. – Desuden er antallet af bogstaver det samme som i  SINEAD O`CONNER.

Hvis jeg har forstået det rigtigt, så bliver der byttet om på det mand-lige og feminine aspekt. Kan det være godt? Det må da virke forvir- rende.

Ja, lige netop, det kan ikke være godt. Det må virke forvirrende på hende især når man tænker på at hun er psykisk ustabil. Er biopolær og  har forsøgt selvmord 7 gange på 7 år, ifølge hendes egne oplysninger. Været indlagt et par gange. Har været gift fire gange, den sidste gang varede 16 dage, og har fået fire børn. Hun virker som en der har mistet rorpinden. Ifølge hendes tal ud fra sit dåbsnavn, går hun fra at være et følelsesmenneske til at blive et menneske der tager mentale beslutninger. Den første kommentar til hun nu er muslim er:  ”at hun gider ikke ulækre hvide mennesker”.  –                              Kilde: Wikipedia.

Du mener at hun er blevet maskulin i sin væremåde!

 Ja. – Det chokerede hende selv, at hun nu var blevet racist. Det var det sidste hun ville være. Forvirringen vil sandsynligvis blive større længere frem i tiden, så hun kommer i større konflikt med sit dåbsnavn som hun har haft i 51 år. Det kan man ikke sådan slette. Hun får også en anden livsretning end den oprindelige og en anden negativ fortid. Det følger med en navneforandring. Det skal hun nu slås med.

Som gør det sværere for hende?

Ja, naturligvis. Men jeg tror godt jeg kan se hvad der er i vejen  med hende, hvorfor det er gået så dårligt. Det skal ses i hendes fødselsdags tal. Hun er født:

Skærmbillede 2018-12-18 kl. 09.48.36 4 22 er et dobbelttal og derfor meget kraftfuld og meget åndelig, men rettet mod det fysiske. Vil noget med sit liv i den fysiske verden. En der går mod normerne. Hun får denne positive kraft ved tallet 22, fordi hun skal have muligheden for at neglisere sine fortidskræfter, dobbelttallene 11   11   22  i sit dåbsnavn, som har en kriminel, skånselsløs karakter.

Hendes sange havde også en rumlig, spirituel karakter.

Ja, den bliver suppleret med en kraftfuld 8-er som fødselsdagtal som netop er en erobrer i det fysiske, meget målrettet og med lederevner. Vil selv bestemme.  –  3.tallet  i måneden er retningsbestemt mod at udfolde sine evner, hvad evnerne så end er. Desuden har hun 1-tallets målrettethed og selvstændighed som indre drivkraft i sit dåbsnavn.

Ja det tyder på en som man ikke kan komme uden om.

 Ja, dette menneskes enorme kræfter støder fra begyndelsen ind i omgivelsernes smålighed. De bryder sig ikke om at hun går mod normerne. Først fra forældrenes side og senere fra den katolske kirkes side.  Hun ville ordineres til præst opdraget i den romersk katolske tro, men det kunne hun ikke få lov til på grund af at hun var kvinde.

Derfor billedet af Paven hun offentligt rev i stykker under en koncert.

 Ja. –  Men nu over til hende navne.

Skærmbillede 2018-12-18 kl. 09.54.53

Dvs. at hun får elimineret sine meget negative dåbstal til noget positivt som kunstner?

Ja, tallet 11 bliver positivt. så kan hun virkelig folde sig ud og hendes kunstnernavn er jo også indeholdt i hendes dåbsnavn. Så det er en meget vellykket navneskift, hvor hun kan leve op til sine kraftfulde fødselsdagstal. Hun får desuden en anden livsretning: 11   6    8,  som er et af hendes skæbnetal:  8 62. – Endnu en positiv hjælp.

Det giver hende en bedre mulighed for vækst.  Det er det rene trylleri.

 Ja, uden at hun selv bevidst ved det.

Hvad så med hendes muslimske navn:   SHUHADA DAVITT.

Skærmbillede 2018-12-18 kl. 09.58.04

Hendes positive navnetal: 6    5  11,  bliver nu til hendes negative livsretning.   Det er ikke godt. Hendes FE-tal: 6   4   1, bliver nu til hendes makuline tal. Og  hendes maskuline tal: 5    3    8, bliver nu til hendes fysiske tal (se ovenover).

Det var det du sagde at hun fik omskiftet det kvindelige element til det mandlige.

 Ja, desuden er hendes negative tal: 1   4   5 hendes FRØ- tal (fortiden) for hendes højere bevidsthed: 5 41. Det betyderat hun får sværere ved at komme i vækst. Desuden får hun en anden livsretning med MIS-tallet 9 , som lægger op til noget religiøst. Måske vil hun nu blive rendyrket muslim, leve et mere religiøst liv når hun er så kontroversiel. Det må fremtiden vise.

Måske får hun også et andet musikudtryk?

Ja- vi får se hvad retning hun vil gå.

Der er er noget at tænke over.Skærmbillede 2018-12-18 kl. 10.03.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En tanke om "EPISODE 26 om tal. – NAVNEFORANDRING."

 1. Farrah

  Hei
  Jeg har skjæbne tall 26 (10.10.1977) . og dåps navnet mitt er PERSONLIGHEDSNUMMER:11
  HEARTS DESIRE NUMMER: 15 /6
  LIVSTEMA: 44/8
  I 2020 har byttet navn og resultatet ble:
  PERSONLIGHEDSNUMMER: 40/4
  HEARTS DESIRE NUMMER: 10/1
  LIVSTEMA:50/5
  Det virker ubevisst jeg har valgt det samme som SINEAD har valgt til seg selv.
  Har jeg forstod riktig at dette var ikke et bra valg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *