Valgets paradoks

Helle Thorning-SchmidtLars Løkke RasmussenFortsættelse af tidligere indlæg: Løkke, eller Lykkedag? Valget 2011

Hvordan kan det være at Lars Løkke Rasmussen der blev den største personlige stemmesluger med 56.285 stemmer og hans parti blev det største i Folketinget, men at han så tabte valget? Helle Thorning der gik tilbage både i mandater og i personlige stemmetal, hun blev statsminister? Det er mærkeligt.

Her kommer min vurdering som numerolog hvor man ser på hvad tallene og energierne fortæller.

Først Lars Løkke Rasmussen

Han er ikke en folkevalgt statsminister, men en udvalgt minister, valgt af Anders Fogh til at lede statsministeriet da han selv forlod landet for at blive generalsekretær i Nato. Ellers var han aldrig blevet statsminister. Han blev statsminister den:

Da Lars Løkke Rasmussen blev statsminister

Det var en stærk 11 energi den dag som betyder samarbejde og lederskab. Han selv var ud fra sin fødselsdag i en PÅ-3 der betyder at folde sine evner ud. Han står i fremtidsretningen, tallet efter dagens vibration. Det er såre godt.

Han er en dygtig politiker der kan sit politiske håndværk og er god til at styre sig selv til resultater, men en decideret leder er han ikke når han også skal lede andre, f.eks i en regering med to andre partier. Så udviser han ikke autoritet. Det var noget han blev tvunget ud i denne udnævnelsesdag. Hvor svært det var for ham viser hans måde at lede Klimatopmødet i København. Også ved andre lejligheder udeblev hans tilstedeværelse når det var nødvendigt at vise lederskab. Først da året 2011 med tværsum 4, oprandt, kom energien tilstede der fik ham til at vise sig som leder. Det var meget tydeligt at han havde fundet melodien, fundet sin indre styrke. og var blevet mere sikker på hvad han ville. Han fik nemlig stor hjælp af 4-energien i 2011, da han selv havde 4 som skæbnetal, hans arbejdsområde. Det ophævede hans indre modstand og gjorde ham konstruktiv og stærk. Derfor fik han et godt valg som en påskønnelse, set fra et overordnet synspunkt. Han havde personligt løst opgaven, at styrke sin personlighed og få et bedre forhold til sig selv.

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidts udvikling er en helt anden. Her det mest iøjenfaldende for en numerolog. Hun blev valgt til formand af socialdemokratiet i kampvalg mod partifællen Frank Jensen. Det skete den:

Da Helle Thorning-Schmidt blev valgt til formand af socialdemokratiet i kampvalg mod partifællen Frank Jensen.

Helle Thorning har samme energier som dagens vibration: 5 3 8 + 9 der hentyder til et fortids mønster der nu skal forbedres. Det betyder at denne dags vibration, hvis den bliver ført tilbage til hendes fødselsdag…

Helle Thornings fødselsdag

…havner på tallet før skæbnetallet = fortiden. Det er godt hvis det er noget betydningsfuld der skal ske, at begynde der hvor man sluttede i sidste inkarnation. Formandsdagens grundtal: 3 + 4 + 7 falder overens med tallet for hendes indre drivkraft: 7   34 (hendes positive FE-tal). Det kan ikke blive meget bedre.

Hendes negative talenergier ud fra hendes fulde navn er: 4  1  5 [3] 8

5 [3] 8 er hende ubevidste målsætning. Den dukkede op den dag hun blev formand som udtryk for at nu skulle denne fortids målsætning frem i lyset og blive bevidstgjort (se formands-valg). Hendes indre drivkraft: 3 + 4 + 7, får hendes ubevidste målsætning

5 [3] 8  frem i lyset denne formands valgdag. Dagen er valgt af andre, men hun er til stede på det rigtige tidspunkt.

Hendes negative talenergier fra hendes navn er: 4 1 5, som hæmmer hende fordi de er ubevidste. Disse energier blev elimineret da hun blev født den 14. (= 5) som nu er udtryk for hendes positive potentiale. De bliver forløst. Hun bliver desuden statsministernr. 41 = 5 . Danmarks første kvindelige statsminister. Dagen hun bliver statsminister er den:

Dagen Helle Thorning-Schmidt blev statsminister

Helle Thorning ført frem til denne dato fra hendes fødselsdag er de samme tal som hendes skæbnetal: 3 6 11. Hun er klar til at gøre det hun skal gøre ud fra sit fortidsmønster. Brikkerne er faldet på plads. Når hun har fødselsdag den 14. december i år, vil hun komme ind i en PÅ-3. Hendes skæbnetals energi som man møder hver niende år. 3 står for at udfolde sine evner og skabe tillid. fremtiden vil vise hvor langt hun kommer, men under alle omstændigheder er hun i gang med sin overordnede opgave. Hun ønskes held og lykke.

Hendes udvikling er et udtryk for en langtidsplanlægning fra den overordnede bevidstheds side.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, 4 og 6.

Numerologi er et hjælperedskab som er vores almindelige dagsbevidsthed overlegen. Numerologien fortæller direkte hvem vi er og hvad vi skal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *