“Mutti er hos jer”. Angela Merkel og valget i Tyskland.

Valget i Tyskland om kanslerposten var ved at udvikle sig til en gyser. Det stod mellen den nuværende kansler Angela Merkel fra CDU, og det konservative parti og Peter Steinbrück fra SPD, socialdemokraterne. Peter Steinbrück var i begyndelsen af valgkampen ikke tilskrevet mange chancer, men efterhånden fik han arbejdet sig op så da afstemningen skulle begynde søndag den 22. september, var der næsten dødt løb.

Denne pludselige udvikling af Steinbrücks indædte kampvilje, fik mig til at kaste et blik på deres tal energier for at se hvem der var i den bedste energi kombination.
Det viste sig også at det var Steinbrück. Han var i en PÅ-8 som er tallet for magt og derfor et godt politikertal. Han er desuden født den 10. som er tallet for en reformator. En meget selvstændig leder energi. Han ville også have at der skulle komme en helt ny begyndelse i Tyskland. Den stabile tilstand som hersker i Tyskland og som er skabt i de sidste 10 år efter at Tyskland blev betragtet som “den syge mand i EU” er overvundet. Det er sket på bekostning af lave lønninger som har ført med sig at mange ikke kan eksistere af sin løn på grund af leveomkostningerne. Det samme med pensionerne. Det er i sær Østtyskland der er hård ramt af denne lurende fattigdom. Steinbrück ville lave om på denne misere.

Angels Merkel var i en PÅ-3 på valgdagen. Et personligheds tal som er en energi der ikke er så god som Steinbrücks.
Men. – Angela Merkel er Angela Merkel. Noget særligt. Hun nyder stor tillid i befolkningen og i andre lande. Hun er uden forfængelighed og virker som en moderfigur for alle tyskere. Det viste sig også ved valget at hun fik stor fremgang, næsten flertal i forbundsdagen. Dog ikke nok, så hun skal arbejde sammen med et andet parti. FDP, den tidligere samarbejdspartner, det liberale parti, blev nærmest udslettet og Merkel mistede sin koalitionspartner. De andre partier gik alle tilbage bortset fra SPD som også fik en rimelig fremgang. Nu forestår der mange forhandlinger mellem de to store partier. Da Angela Merkel har en evne til “at spise” de partier som hun arbejder sammen med står socialdemokraterne over for en stor udfordring. Skal, skal ikke samarbejde.

Hvad er det der gør Angela Merkel så stærk, talmæssigt set ?

 

 

 

Hendes positive navnetal er:  8     6     5,     hvor FE-tallet nuanceret hedder: 8   17. Det står for hendes drivkraft. Det er de samme tal som hendes fødselsdags grundtal:

8 + 7 + 1. Dvs. at det som er hendes hjertesag også er hendes positive evner. En fremragende ting for hendes udvikling.

Her er ingen modsætning. Tallene står for: Realisme (8), Indsigt (7) og Målrettethed (1). Desuden er hendes positive navnetalrække: 8    6    5 , hendes HØST-tal, (lodret ned) der står for fremtiden og håbet (se fødselsdagen). Så det hele er lagt godt tilrette for retningen af hendes udvikling.

I 2005 blev hun Tysklands første kvindelige forbundskansler for 4 år. Hun begynder nu på den tredie omgang på kanslerposten. Hendes tal den gang hun blev valgt for første gang:

    Denne dags skæbnetal er et meget konstruktivt tal og står for hårdt arbejde. Det signalerer ansvar og at lære at acceptere realiterne. Lægge et solidt fundament. Angela Merkels tal denne dag falder sammen med dagens udfordring som betyder at det på hendes fødselsdag havner på tallet for hendes fortid. FRØ-tallet (se fødselsdag) er et godt udgangspunkt for vækst gennem sine handlinger. Desuden er dagen den 22 = 4 en meget stærk energi, et såkaldt “mestertalsenergi”. Det er en stor hjælp for hende da hun jo selv er i en PÅ- 4.

Angela Merkel er den første kansler fra Østtyskland samt den yngste kansler i forbundsrepublikkens historie og leder for den største nation i EU hvor hun blev formand i 2007. Hun har høstet stor anerkendelse for sine forhandlingevner hvor hun ved tålmodighed og ved at lytte har skabt enighed ved selv de sværeste forhandlinger. Hun går stærkt ind for et samlet Europa. Desuden er hun som kvinde et udtryk for den ny tids energi hvor det feminine aspekt bliver mere og mere synlig inden for alle områder i samfundene.

Yderligere oplysninger:  Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt: 1, 3, 4  og 6.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *