EPISODE 29. – Boksekampen.

All-right! – Først lidt filosofi:                                                                      

 Det græske geni: PLATON, definerede menneskets situation på følgende måde.   –   Mennesket befinder sig i en hule med ryggen til indgangen. Udenfor er lyset. Når der sker en begivenhed udenfor hulen afsættes begivenheden som skygge på bagvæggen af hulen som mennesket så tror er virkeligheden. De ser resultatet af begivenheden, men ikke årsagen. Den findes udenfor hulen i lyset. Her er den virkelige virkelighed. Den esoteriske virkelighed. Den anden virkelighed på hulens bagvæg er den fysiske virkelighed.

Det som metafysisk numerologi kan, er at man ved hjælp af talrækken fra 1 til 9  og kalenderens tal der skifter hver dage, er uovertruffen og fuldkommen til at se hvad den virkelige årsag til begivenheden er. Hvis man kan finde løsningen. Det kræver en del indsigt og erfaring. Men alt har en årsag og den kan man finde. Som hulebeboer ser man kun  resultatet.

For at finde årsagen til en begivenhed, eller en person (et menneske er også en begivenhed), skal derfor bruges 3 ting. 

De talmønstre der dukker op viser hvilke energier (tal) som ud fra talrækkens vækstbegreber giver et indblik i hvilke energikræfter der er til stede. Hvad der er årsagen til begivenheden. 

Denne metode kan bruges til alle slags begivenheder store som små indenfor sport, politik,  kriminalitet af enhver art, terrorisme  og enhver begivenhed i menneksers liv.

Kan du give et eksempel?

Ja – Her er et eksempel fra sportens verden. Et let et. En bokser A udfordrer en anden bokser B til kamp. – A er 38 år gammel og vil have en afskedskamp med det yngre fremstormende talent fra samme vægtklasse. Det skulle altså være en afskedskamp for A efter en lang karriere indenfor boksning. –  Bokseren B er 24 år gammel og tager udfordringen op efter de er blevet enige om det økonomiske. – Hvad skal vi bruge for at lave analysen om hvem der vinder?

Kampdatoen og deres navn og fødselsdag !

I dette tilfælde behøver vi ikke deres navne. Det gør det mere enkelt fordi det viser sig tydeligt hvem der vil vinde på dagen for kampen med de tal vi foreløbig har.  Her kommer kampdagen og A og B`s  fødselsdag:

Ja, – A er i en PÅ-3 og B er i en PÅ-7. Der er ingen af deres PÅ-tal der falder sammen med kampdagens udfordring. Det vil sige at der ikke er fortid (grønne streger) involveret som er en stor udfordring.

Netop. Ingen besværlig fortid for nogen af dem. Når jeg fører kampdatoen tilbage til de to boksere hver især, havner dagen derfor henholdsvis på 11 for A, – og 7 for B.

Og B har det samme tal 7, begge steder.  

Ja det gør det mere intens og stærkere for B, selv om 7 er et følsomt indadvendt tal som har meget lidt med fysisk styrke at gøre. 

Deres skæbnetal er for begge 1, som fortæller at de skal  udfolde deres personlige fremadrettede kraft. Have mod til det.

Det kan man også sige at de lever op til.  – Nej du skal søge et andet sted. Hvad er udfordringsenergien for dem begge? – Det er jo det de skal overvinde.

Nå! – Kampdagens Skæbnetal: 5 8 11 –   Selvfølgelig! 

Kan du finde nogen tal der realiserer til dem positivt eller negativt?

Ikke umiddelbart.

Prøv at se på de nuancerede tal og husk at det øverste skæbnetal er langt det mest dominerende. De to andre skæbnetal er del-elementer af dette øverste skæbnetal.

Åh! – Selvfølgelig. –  5, 32   er de samme tal som B´s fødselsdagstal:  5 + 3 + 2.  Han må have de bedste chancer for at klare udfordringen af de to.

Ja, naturligvis. Han er desuden født den 23 = 5,  så han har den samme energi to gange  til at klare udfordringen. 

Dvs. han vandt?

Ja, naturligvis vandt han.

Dvs. –  at når du ved hvad dag de skal kæmpe mod hinanden så kan du også se hvem der vinder?

Ja .- I dette tilfælde.  Men ikke altid er det så nemt.  I så tilfælde vil jeg tage deres navnetal med ind i vurderingen. Så kan man altid se hvem der har den største fordel. Desuden fandt jeg ud af at alderen mellem dem er 14 = 5 år. Det er de samme tal som B har som skæbnetal: 1  4   9 / 5 . Udfordringen for B er A´s alder hvor 9 indikerer afslutning for A. Med erfaring og indsigt i tallene kan man se en masse skjult for det almindelige menneske.

Jeg tror ikke man skal vædde med dig, for så taber man. Du må kunne vinde en masse væddemål eller hvis du spiller på resultatet.

Ja, det interessere mig ikke. Penge og grådighed er ikke særlig udviklende for ens bevidsthed. Hvis der er nogen der har det på den måde, så gider de nok ikke at sætte sig ind i talteorien. Det er min erfaring. De vil kun vinde.

En tanke om "EPISODE 29. – Boksekampen."

  1. Ruby Petersen

    Hej Gert først tillykke med dagen, håber du for en god dag, ja solen skinner fra en dejlig blå himmel, så du må jo have opført dig pænt. Har læst den store talmester igen, et stor emne som stadig er lidt svært at for-stå , når to beskrivelser er hvidt forskellige og så stykke det sammen til en helhed. Har lånt den bog der hedder Magiske tal, den har nogle af den samme indgang som du skriver. Har læst alle de episoder der er kommet i løbet af året, og prøver at tolke efter bedste evne, ja der skulle findes en bog om kendisser eller andre personers liv lige som i talmesteren om den unge mand Georg. Ja for skæbnetallet forstår jeg godt betydningen af, og den gavn det vil give, når nu ikke mere snak fra mig. med venlig hilsner Ruby Petersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *