EPISODE 25 OM TAL . – VEJENERGI-SKEMAET

Skærmbillede 2018-11-22 kl. 10.40.06

Skærmbillede 2018-11-22 kl. 10.41.14

Dette er et halvårligt Vej-energi skema for Hilda Spangaard. Det er de første seks måneder af kalenderen som vi alle kender. –  Kalenderen består af tal. –  Hilda Spangaards navn og fødselsdag består af tal. – Vi skal finde hvor der er sammenstød, ”medvind” eller ”modvind” for Hilda som hun ikke kan undgå da hun er ”født ind i kalenderen”. Her ligger hendes skæbne gemt ved energi sammenstøddene. Her ligger alles skæbne gemt.

Og sådan er det for alle? Også Jeg?

Ja det er vores mulighed for at videreudvikle os. Det er derfor det er så vigtigt at kende sine egne tal-energier. I modsætning til hendes ”Person-energi” skema(se episode 24), som har sit udgangspunkt fra hendes fødselsdag, har ”Vej-energi” skemaet sit udgangspunkt fra kalenderen start for lidt over 2000 år siden. Her møder personen en kosmisk eller åndelig dimension. Det er den samme kalender vi har mødt  fra inkarnation til inkarnation inden for de sidste 2000 år. Denne gang handler det ikke om hendes PÅ-tal.

Her omhandler  skemaet  ikke det samme PÅ-tal som før hvor hun var i en PÅ-5 og hvor alle dagene begyndte med 5. Hvordan skal jeg forstå dette skema og de tre tal for hver dag, Er det dagens skæbnetal eller vibration?

Ja, lige netop. Ligesom med person-energi skemaet. Kalenderen gentager sig selv hver niende år. Det må du ikke glemme. Den jeg har vist, er årets tværsum 9. Det kunne lige så  godt være årets tværsum 5 eller 6 jeg viste dig, men så ville det give nogle andre tal. Nu skal jeg vise dig hvordan du skal forstå det med årets tværsum 9.

Skærmbillede 2018-11-22 kl. 10.45.57

Det ser meget logisk ud. Så møder vi jo alle tallene på vores  vej gennem livet ? Det tror jeg ikke mange er klar over. Så er det jo med et vist forbehold over at vi er frie mennesker.

Jo, kun  frie til at gøre det rigtige som kommer os selv til gode i senere inkarnationer. Husk Planeten Jorden er en arbejdsplanet.

Hvad så med de grønne streger. Hvad betyder de?

De grønne streger opstår hver niende dag. De betyder at denne dag er en fortidsdag som er på skemaet over fødselsdagens tal (se forrige EPISODE). Når jeg fører disse grønne dage tilbage til personens fødselsdag, havner de denne dag på dagen før skæbne- tallet som er tallet før, benævnt FRØ hvor skæbnetallet er VÆKST. Sådan er det altid hver niende dag for alle. Ingen undslipper.

Hvad betyder det helt konkret?

Det betyder at du denne dag er i forbindelse med din fortid. Er i to bevidstheder. En i nutidens VÆKST som du lever i, og en i fortidens FRØ. Det kan skabe en indre forvirring hvor man ligesom kan tabe målbevidstheden uden at være klar over hvad der sker. Det er denne dag man kan blive indhentet af fortidens fejltagelser. Men det er også en gave til at rette op på fortidens fejltagelser. At føre sig selv i VÆKST ved at forstå sin fortid. Mange parforhold har denne FRØ og VÆKST kombination hvor den der er i FRØ, skal sætte sig selv i udvikling mod VÆKST, hvor partneren befinder sig. Ellers kan man gøre partneren til offer ved at føre denne tilbage til sin fortid.

Det lyder som et meget spændende område. Det må jeg prøve at finde ud af med min partner.

Du kan se indlægget her på bloggen om ”ELISABETH TAYLOR – Det svære ægteskab”. – Det er et godt lærerigt eksempel.  Men der er mange andre eksempler fra bloggen.

Der er også en anden ting du skal lægge mærke til med hensyn til de grønne streger. Hilda er i en PÅ-5 dette år med årets tværsum 9.  Hun har fødselsdag den 12. februar. Før denne dato er hun i en PÅ-4. Derfor er de grønne streger der hvor 4 opstår. Efter hendes fødselsdag  hvor hun er i en PÅ-5, er det 5-tallet der gentager sig hver niende dag  som fortidsdag.

Igen kommer vi igennem alle tallene. Genialt. Og der er 9 vej-energi skemaer som der er 9 personlig energi skemaer.

Ja i alt 18 skemaer der dækker hele livet hvor man skifter dem år for år for vej-energi skemaet og fra fødselsdag til fødselsdag for det personlige energi skema. – Men lad os gå over til hendes fødselsdag for at se hendes positive og negative energier hvor de befinder sig. Se også det store skema på 12 måneder.

Skærmbillede 2018-11-22 kl. 10.50.53

Hendes fødselsdagstal: 3  2  6 (se nedenunder)som er den bedste energi hun er i besiddelse af, befinder sig i maj og august måned  i alt 8 gange (rød cirkel). Desuden har hun sin fødselsdag 12= 3 i februar og november i alt 6 gange (rød prik). Hendes fødselsår.

1941 = 6 15, har hun i januar og oktober i alt 8 gange (rød prik).  Det var de røde positive.  De blå negative, hvor mange gange viser de sig?

Hendes skæbnetal: 11 (2)  4   7 er i maj måned tre gange (blå cirkel). Hendes FRØ-tal: 1   3   6,  er 4 gange i april og tre gange i juli (blå kryds). I alt 7 gange.

Rigtigt. Er der nogle delelementer (blå prik)?

Ja, 1 28.  –   4 gange i juli måned (blå kryds).  Det er sammenlagt  14 gange hun er i kontakt med sine negative tal som hun skal arbejde sig ud ad.

Nu over til navnet på Hilda Spangaard. Som du ser her er der ingen røde positive energier, men kun blå negative.Skærmbillede 2018-11-22 kl. 11.02.15

Skærmbillede 2018-11-22 kl. 10.58.52

Det vil sige at dette år bliver hun konfronteret med sin ubevidste fortid i gennem tallene  8   8   7 som hun har tre gange i september måned (blå streg), foruden alle de andre blå markeringer fra hendes fødselsdag.

 Ja, året er overvejende negativt for det hun møder i vej-energi skemaet.  Men der er hjælp at hente. Hendes personlige energi skemaer PÅ- 4 og PÅ- 5, som hun er i sit personlige energiskema,får hun en hjælp fra, så det er umiddelbart mere afbalanceret for hendeSkærmbillede 2018-11-22 kl. 11.07.57

Vil det sige at det hun møder fra kalenderen er overvejende negativt og udfordrende energi det meste af året, men hendes personlige energier fra hendes navn i de to PÅ-tal som året er delt i ud fra hendes fødselsdag er røde og positive?

Ja, helt rigtigt. Sådan er det det år hvor årets tværsum bliver 9. Andre år er det anderledes. Måske lige omvendt. Det er i spændingen mellem de to energifelter at hun, og alle os andre for den sag skyld, skal udvikle os ud fra.

Men det er der jo ikke mange der ved.

Nej, men nu får de muligheden for at vide det. De får en anden bevidsthed om hvem de er og hvor de befinder sig og hvad de skal. Det er den virkelige frihed der bygger på sandheden om dem selv.

Det svimler helt for mig.

Vi siger:  I morgen kommer der en ny dag. Nej, I morgen kommer der ikke en ny dag, men en gammel dag vi kender i forvejen fordi al ting gentager sig hvert 9-ende år. Derfor er det vigtigt at tænke tilbage på det der skete for 9 år siden af begivenheder man var involveret i, om man møder dem igen.

Det er godt at skrive dagbog ikke!

Nemlig. Man får en vidende bevidshthed om hvem og hvad ens problemer er. Sådan er det. Man skal vide hvem man er og hvor man befinder sig i vækstprocessen. Det fortæller ens PÅ-tal. Det er det esoterisk numerologi går ud på, “at vide hvem man er”.

Min bog: ”Lav dit eget LIVSHOROSKOP ud fra din fødselsdag og dit navn”, – fortæller  indgående hvordan man gør. Skemaer medfølger.

 

Skærmbillede 2018-11-22 kl. 11.16.31

 

 

En tanke om "EPISODE 25 OM TAL . – VEJENERGI-SKEMAET"

  1. Desire

    Fin artikel, hjælper til at komme godt ind i stoffet. Glæder mig til at modtage bøgerne jeg har bestilt.
    Varer det længe endnu?
    MVH
    Desire

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *