Kategoriarkiv: Sport

Numerologiske analyser af danske og internationale begivenheder indenfor sportens verden.

Michael Mørkøv og den prikkede bjergtrøje i Tour de France

Michael MørkøvMetafysisk analyse: Cykelrytteren Michael Mørkøv fra cykelholdet: Saxobank-Tinkoff Bank fik et imponerende gennembrud i Tour de France da han vandt den prikkede bjergtrøje. Det var kun tredie gang en dansker vandt trøjen. Han var gået i udbrud i tre dage i træk hvad der også er usædvanligt fordi det kræver stort held at etablere et udbrud på det rigtige tidspunkt med de rigtige makkere.

Energien var med ham. Andendagen han var i udbrud hvor han konsoliderede sin bjergtrøje så han ville have den på de næste 4 dage, havde han en “Lykkedag”. Det var selvfølgeligt lykke for ham, men “en metafysisk lykkedag” er noget helt andet. Her er hans bevidsthed i kontakt med den overordnede bevidsthed der bevirker at han har heldet med sig og der sker en bevidsthedsforandring der giver ham et nyt ståsted, i dette tilfælde som cykelrytter og med bl.a. berømmelse og en bedre kontrakt med sit cykelhold. Man kan sige at han stiger en klasse op. Det er fortjenesten.

Metafysiske lykkedage har vi alle 522 dage af i vores liv hvis vi bliver 80 år. Vi ved det bare ikke. De kan regnes ud og jeg vil her vise hvordan man finder Michael Mørkøvs “metafysiske lykkedag”. Det kræver at man ved to ting. Hans fødselsdag og dagen hvor begivenheden sker.

Michael Mørkøvs fødselsdagstal

Hans fødselsdags grundtal: 3 + 4 + 5 repræsenterer det han er, energimæssigt set. Hans udfordring ud fra hans fødselsdag er (lodret): 3 7 1, som er det han skal, energimæssigt set.

Dagen den 2 – 7 – 2012, hvor han udbygger sin position er udfordringen: 5 3 5 / 4, som er det han er. Det er optimalt for ham at klare udfordringen, fordi det han skal er også det han har.

Hans egne tal denne dag er: 3 1 3 / 7, er lig med hans udfordring på hans fødselsdag. De er derfor positive og ophæver hans udfordring så han kan klare dagens opgave Det hele er perfekt arrangeret, set fra et overordnet synspunkt.

Denne lykkedag ført tilbage til hans egen fødselsdag hvor den har sit udspring, havner på dagen efter hans tal for udfordringen som står i hans numeroskops fremtidsretning (se Mørkøv). Positionen kan ikke være bedre.

Han fornemmede selv dagen før at hans kunne skabe noget usædvanligt og fik lov til at køre sin chance af sin cykelchef.

Den 11. og 20. juli vil han igen have en lykkedag. Især den 20. ligger etapen godt til ham. Det bliver spændende at se hvad der sker.

Numerologi er et hjælperedskab som er vores almindelige dagsbevidsthed overlegen.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 3 og 4.

Min bog “Lykkedage” giver anvisninger på hvordan man finder frem til sine egne lykkedage. Se desuden indlæggene om Poul Potts og Susanne Bier som også havde “metafysiske lykkedage”.

EM i fodbold 1992 – Guld til Danmark

Fodbold EM 1992

Hyldest ved hjemkomsten på Rådhuspladsen i København.

Metafysisk analyse: Nu nærmer vi os tiden hvor EM i fodbold skal afholdes igen. Denne gang i Polen-Ukraine den 9. juni til 1. juli 2012. Endnu en gang er Danmark deltager. Vil det lykkes os at vinde guld endnu en gang? Det er der nok ikke mange der tror på. Det troede man heller ikke i 1992.

Hvad var det der skete i 1992 da Danmark vandt europamesterskabet? Hvordan kunne det lade sig gøre at vinde det? De var kommet med på et afbud da Serbien måtte trække deres kandidatur på grund af borgerkrigen i Jugoslavien. Mange af spillerne var allerede taget på ferie da de hurtigt blev samlet til forberedelserne. De oplevede derfor ikke det hysteri der altid udfoldede sig inden en sådan turnerings start. Der var ingen der regnede med dem så de kunne tage det helt afslappet.

Hvad var det så der gav Danmarks succes? Det der gjorde det var noget man ikke kunne se. Det var energien der gjorde det, set fra en metafysisk vinkel. Bruger man denne vinkel ser man på landets energier ud fra dets fødselsdag og sammenligner det med datoerne hvor kampene spilles.

Har landet en Fødselsdag? Ja, det har alle lande selv om det kan være svært at finde ud af hvordan et lands befolkning selv mener det har fødselsdag. Det er gerne landets uafhængighedsdag. For Danmark som demokrati er det den 5. juni 1849 da vi fik vores grundlov. Denne datos tal energier sammenligner man med tal energierne for datoen hvor kampene skal spilles. Det kan være meget oplysende og fortælle om der er medvind eller modvind sådan en dag.

Lad os starte med Danmarks fødselsdag:

Danmarks fødselsdag

Grundtallene i datoen er: 5 + 6 + 4. Det er det Danmarks positive energier der står for Det Danmark er.

Skæbnetallene: 6, 3, 8 er dagens udfordring. Det er i denne situation: Det Danmark skal.

Hvis vi bytter om på de to energier så Det Danmark skal er dagens tal, så oplever Danmark den optimale gevinst af sine evner fordi tal energien denne dag er med dem. Det var det der skete de sidste to fodboldkampe mod Frankrig og Tyskland. Dagens energier var med dem.

Kampen mod Frankrig blev spillet den: 17 – 6 – 1992
Grundtallene denne dag er: 8 + 6 + 3

Kampen mod Tyskland blev spillet den: 26 – 6 – 1992.
Grundtallene denne dag er: 8 + 6 + 3

Vi ser her at Danmarks udfordring på dets fødselsdag i 1849 falder overens med de to kampes positive energier: 8  6  3. Når sådan noget sker kalder jeg det at man har en “Lykkedag”. Danmark havde to “Lykkedage” lige efter hinanden og vandt derfor begge kampene netop på grund af den positive energi. Da denne sidste kamp var finalen så var det derfor Danmark vandt guld. Så enkelt er det, set ud fra en metafysisk analyse.

En ekspert giver en vurdering om kampene ud fra sine erfaringer og viden. Det er en fysisk personlig analyse. Den metafysiske analyse ser det fra et højere udgangspunkt end det personlige udgangspunkt, nemlig fra Skabelsens udgangspunkt hvor alt levende med deres iboende energier har sit udspring. Til det analyse formål bruger man tallene for energierne som fortæller om de mønstre vi alle er underlagt.

Danmark er heldig at få sit udfordringsmønster udlagt som en positiv energi hele to gange. De har ikke selv bestemt datoerne. Dem fik de ved lodtrækningen. Man kan sige at dagen for lodtræknin-gen da afgøres mønstrenes forløb. Det er selvfølgelig en helt anden måde at se fodbold på som de fleste nok vil stritte imod. Man kan se forudbestemmelsen. Det er et opgør mod vanetænkningen.

Danmark spillede den første kamp uafgjort mod England. Tabte til Sverige og vandt over Holland efter straffesparkskonkurrence. På grund af resultaterne af de andres indbyrdes kampe deltagerne imellem stod Danmark pludselig i en positiv situation. Mønsteret var ved at lægge sig på plads. Resultatet kender vi. Den danske landstræner: Richard Møller-Nielsen havde i denne turnering sin største triumf. Han var i sit skæbneår.

Når man skal regne udfaldet af en landskamp ud skal man finde begge landes fødselsdage for at finde ud af hvis energier der er de bedste. Eksempler på landes fødselsdage er:

  • Norge: 17-5-1814
  • Sverige: 6-6-1523
  • Finland: 6-12-1917
  • Belgien: 4-10-1830
  • Tyskland: 3-10-1990
  • USA: 4-7-1776
  • Nordkorea: 9-9-1948

Man kan let finde flere på Internettet.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank.

Metafysisk analyse afslører nogle andre mekanismer som kan regnes ud på forhånd når man kender personens fødselsdag (Danmark) og datoen for begivenheden. Jeg vidste på forhånd at de ville vinde, da jeg havde datoerne, men der var ingen der troede på mig.

Har Danmark nogle “Lykkedage” i den forestående turnering her i 2012? Min lille bog “Lykkedage” fortæller om hvordan man udregner det. Man kan også finde sine egne “Lykkedage” som man normalt har 522 af i sit liv hvis man bliver 81 år.

Se mine andre lykkedage-indlæg om bl.a. Paul Potts og Susanne Bier  som også fik et mønster der passede dem da deres tid kom.

Andys fatale gearskift lige på sekundet i Tour de France 2010

Andy Schleck

Andy Schlecks problemer med kæden og gearskifte under Tour de France 2010

I cykelløbet Tour de France, var det lagt op til at Andy Schleck, en af storfavoritterne i løbet, skulle udbygge sit forspring på 31 sekunder til hans værste modstander, Alberto Contador der lå nummer to. Det var den 15. etape og 22 km. før mål startede Andy sit angreb på tourens næstsidste etape og sidste bjerg. I et kraftigt ryk, hvor ingen kunne følge ham, fik han let et lille forspring fra Contador da det fatale skete. Kæden røg af han cykel i et gearskift og de andre nåede op og kørte forbi ham. Chancen for at avancere var forspildt. Det var ellers en dag hvor Andy energimæssigt havde gode tal. Hvordan kunne det så være at Contador der energimæssigt havde mindre gode tal denne dag at han vandt med 39 sekunder og fik den gule trøje? Det var ikke det jeg med en hurtig analyse havde forestillet mig. Det fik mig til at se på de to rytteres navne for at finde ud af hvad der skete denne dag den 19 – 7 – 2010 med grundtallene: 1 + 7 + 3

Det var en god ide for det lå lige for hvad grunden kunne være.

1 – 3 – 7 var Cantadors positive navnetal. Det var naturligvis en stor hjælp at få, netop denne dag, grundtallene også var 1  7  3. Samme positive energiform. Dagen efter var denne energikonstellation borte, så det var heldigt for ham. Men også hans fortidstal, FRØ-tallet, var 1, sammensat af 37. Da han var i sit skæbneår, som man er hvert niende år, skete der en forløsning af fortidens synder med hjælp fra hans positive navnetal (fordi han hed det han hed). Et skæbneår er et år hvor lige meget hvad der sker så har det forbindelse til hans udvikling set fra et overordnet synspunkt, om det så er godt eller skidt for ham. Her var det godt. Han fik altså en gevinst som han kun kan takke sig selv for.

Men hvad med Andy? Tro det eller ej. Han havde det samme tal: 1 – 3 – 7 som ubevidst målsætning. For ham virkede tallene negativt for det handlede om fortiden for ham. Han blev konfronteret med sine tidligere uforløste synder og oplevede et fatalt gearskift som kun han selv var skyld i. Det var karma så det baskede. Han tabte den gule trøje og 39 sekunder lige som hans nuancerede skæbnetal var 3, 39. Sådan udvirkes og forløste fortidens karma for ham denne dag på det sidste bjerg. Han førte før dagens etape med 31 = 4 sekunder. Hans egne tre skæbnetal er. 3 – 9 – 1 / 4. hvor 3’s nuancering er 39. Her står sekundforløbet sort på hvidt sammen med afslutningstallet 9. Hans karma var forløst LIGE PÅ SEKUNDET som hans skæbnetal fortalte og en ny anderledes Andy ville nu dukke op, da han nu havde smidt sit karma. Set fra et overordnet synspunkt var det altså en god dag for ham. Det var derfor godt at Contador ikke stoppede op og ventede på ham som nogle bebrejdede ham, så var Andys forløsning udeblevet.

Andys skæbnetal 3, 39 dukkede op igen da enkeltstarten på 52 km. skulle afvikles næste dag. Det sidste afsluttende løb. Det blev en kamp om at vinde de 8 sekunder han var efter Contador. Han lagde godt ud og åd seks sekunder ind på de første 18 kilometer. Men han kunne ikke holde farten oppe og endte med at tabe 39 sekunder (=3). Her dukkede hans famøse skæbnetal: 3 39 op igen og signalerer den overordnede menings tilstedeværelse og dom. Andy kørte et godt Tour de France som han kun kan være stolt af, men hans tid var ikke kommet til at nå helt op på den øverste sejrsskammel. Det må være konklusionen.

Det blev til en anderledes vurdering af det spændende Tour de France. I år 2011 er Contador på det hold hvor Andy var før hos holdejer Bjarne Riis. Her er Andy ikke, men startet med andre udbryderne fra Riis hold for at prøve noget nyt. Så nu er rollerne byttet om. Det bliver spændende at følge.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1 og 4.

Det spændende ved at se sport med numerologiske briller er, at man får en anden indsigt i sportsdeltagerne eller sportsholdets overordnede udvikling og hvordan det får indflydelse på sportsresultatet.

VM-finalen 2010 i fodbold mellem Spanien og Holland

Når man som numerolog skal lave en analyse af en fodboldkamp mellem to modstandere, ser man ikke på hvem der regnes for at være den bedste, eller har haft de bedste resultater. Man er helt neutral og ser på den energi der er til stede denne kampdag og de to holds energier. Hvem har det mest hensigtsmæssige energimønster i forhold til den anden part set fra et overordnet synspunkt.

Kampen bliver spillet den 11 – 7 – 2010 = 3 – 1 – 3 / 7. Udfordringen for begge hold er derfor energien: 3 – 1 – 3. De to landes udgangspunkt, deres fødselsdag, er dagen for deres uafhængighed.

Henholdsvis positivt for Spanien: 12 – 10 – 1882  ……      og positivt for Holland: 30 – 4 – 1938.

                                                   3 + 1 + 2  …….  3 + 4 + 3

Ser man på udfordringen: 3 – 1 – 3, har begge lande, to af disse tre tal som positive. Den ene har ikke nogen fordel i forhold til den anden. Tager vi kampdatoen og fører den tilbage til deres respektive “fødselsdage”, havner de for begge på energien 11. Endnu en gang følges de ad. Da kampen spilles den 11 (to 1-taller over for hinanden), er det ganske ligetil at fastslå at kampen ender uafgjort. Andet ville ikke kunne forsvares, selv om jeg selv synes at Spanien spillede det bedste fodbold især i spillernes omgang med bolden på en nærmest artistisk måde.

Kampen endte også uafgjort, men da det var en finale, skulle der findes en vinder og der blev omkamp i 2 x 15 minutter. Energien for kampen var den samme, så de første 15 minutter endte derfor også uafgjort. Dommeren som også var influeret af denne 11 energi, havde hidtil sørget for at de to hold kunne undgå udvisning selv om kampen blev spillet fysisk hårdt med mange grove frispark, især fra de hollandske spilleres side. Men nu gik den ikke længere. En hollandsk spiller blev udvist efter en grov tackling. Dommeren var nærmest tvunget til det. Derved afgjorde han kampen. Nu var der rykket på antallet af spillere for det ene hold fra 11 til 1o. Nu var der ikke længere balance mellem holdene indbyrdes og kampen fik derfor en hurtig ende med spansk sejr som resultat. Kampen var en stor skuffelse for de fleste. Den var kedelig. Sådan er det når energien står for uafgjort. Det skulle arrangørerne have tænkt på ikke at planlægge en finalekamp, den 11. eller den 22. Så går det som i dette tilfælde. Men, de planlægger ikke fra et overordnet synspunkt. de har ikke denne indsigt. Desværre.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank,  pkt: 1

“Tal er ikke til at komme udenom. ALT UNDTAGEN TAL KAN MODBEVISES MED ORD.” – Udsagn af matematikeren Nicolaus Kratzer der levede fra 1487-1550.