VM-finalen 2010 i fodbold mellem Spanien og Holland

Når man som numerolog skal lave en analyse af en fodboldkamp mellem to modstandere, ser man ikke på hvem der regnes for at være den bedste, eller har haft de bedste resultater. Man er helt neutral og ser på den energi der er til stede denne kampdag og de to holds energier. Hvem har det mest hensigtsmæssige energimønster i forhold til den anden part set fra et overordnet synspunkt.

Kampen bliver spillet den 11 – 7 – 2010 = 3 – 1 – 3 / 7. Udfordringen for begge hold er derfor energien: 3 – 1 – 3. De to landes udgangspunkt, deres fødselsdag, er dagen for deres uafhængighed.

Henholdsvis positivt for Spanien: 12 – 10 – 1882  ……      og positivt for Holland: 30 – 4 – 1938.

                                                   3 + 1 + 2  …….  3 + 4 + 3

Ser man på udfordringen: 3 – 1 – 3, har begge lande, to af disse tre tal som positive. Den ene har ikke nogen fordel i forhold til den anden. Tager vi kampdatoen og fører den tilbage til deres respektive “fødselsdage”, havner de for begge på energien 11. Endnu en gang følges de ad. Da kampen spilles den 11 (to 1-taller over for hinanden), er det ganske ligetil at fastslå at kampen ender uafgjort. Andet ville ikke kunne forsvares, selv om jeg selv synes at Spanien spillede det bedste fodbold især i spillernes omgang med bolden på en nærmest artistisk måde.

Kampen endte også uafgjort, men da det var en finale, skulle der findes en vinder og der blev omkamp i 2 x 15 minutter. Energien for kampen var den samme, så de første 15 minutter endte derfor også uafgjort. Dommeren som også var influeret af denne 11 energi, havde hidtil sørget for at de to hold kunne undgå udvisning selv om kampen blev spillet fysisk hårdt med mange grove frispark, især fra de hollandske spilleres side. Men nu gik den ikke længere. En hollandsk spiller blev udvist efter en grov tackling. Dommeren var nærmest tvunget til det. Derved afgjorde han kampen. Nu var der rykket på antallet af spillere for det ene hold fra 11 til 1o. Nu var der ikke længere balance mellem holdene indbyrdes og kampen fik derfor en hurtig ende med spansk sejr som resultat. Kampen var en stor skuffelse for de fleste. Den var kedelig. Sådan er det når energien står for uafgjort. Det skulle arrangørerne have tænkt på ikke at planlægge en finalekamp, den 11. eller den 22. Så går det som i dette tilfælde. Men, de planlægger ikke fra et overordnet synspunkt. de har ikke denne indsigt. Desværre.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank,  pkt: 1

“Tal er ikke til at komme udenom. ALT UNDTAGEN TAL KAN MODBEVISES MED ORD.” – Udsagn af matematikeren Nicolaus Kratzer der levede fra 1487-1550.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *