Danmarks udenrigsminister Lene Espersen

Den danske udenrigsminister Lene Espersen har været ude i et voldsomt uvejr af bebrejdelser over hende valg af ferie med familien frem for et vigtigt arktisk møde med sine kolleger fra Canada, USA og Rusland, om den indbyrdes afgrænsning af landenes domæner. Hvordan kunne vores udenrigsminister tage sådan en tåbelig afgørelse som ikke ligefrem vidnede om overblik eller særlig udviklet skelneevne i et job som hun synes at hun skulle administrere, på bekostning af den mangeårige udenrigsminister Per Stig Møller. Skelneevnen viste igen at den ikke er særlig udviklet ved denne beslutning. Hvad skyldes det?

For en numerolog er det ganske ligetil. Vi lever alle i en gentagende 9 års cyklus: 1  2  3  4  5  6  7  8  9, der er udtryk for en vækstproces der bevæger sig fra det ene tal til det andet, fra det ene år til det andet.  Ved at tage tværsummen af sin sidste fødselsdag får man tallet som kaldes personlig årsvibration, PÅ-tallet. Hun er, ved at gøre dette ud fra hendes fødselsdag,  i en PÅ-1 da hun udeblev fra det arktiske møde. Det er normalt et godt udgangspunkt da hun så vil leve gennem 9 års processen på en naturlig måde. Men. – 1 repræsenterer personligheden og denne har hun dårligt placeret i fortiden som et krav om at den skal hun udvikle. Det er hendes overordnede opgave. Hun har ikke balance i sin personlighed. Den hælder mod det egoistiske. Det giver hende samarbejdsproblemer, dette at arbejde i et team, fordi hun kun fremmer det som er godt for hende selv. Derfor forkerte og dårlige beslutninger. Kan Danmark være tjent med at have en stædig udenrigsminister som først nu på den hårde måde skal lære sig selv og sine fejl at kende? Hendes tal viser at hun har nogle meget stærke tal for børn og familie og her ned på jorden energi, med kraftige ambitioner, dog  uden særlige visioner. Hendes ambitioner bevirker, at hendes børn bliver ofre i denne magtfokuserede proces som udenrigsminister. Det bliver hendes virkelige personlige problem set fra et overordnet synspunkt. Måske skulle hun gøre op med forfængeligheden og tage et mindre tidskrævende job for sin egen og børnene skyld og droppe det magtfokuserende “at være på” i offentligheden synsfelt, som meget let går i blodet og æder en op indefra. Det vil hun komme til at sande. Hendes rolle som udenrigsminister kan sagtens undværes, men ikke hendes rolle som moder.

Hun vil ustandselig blive konfronteret med denne manglende personlige indre balance som et led i en erfaringsproces der vil virke gennem de næste 9 år. Allerede efter sin fødselsdag i 2010 kommer hun i en PÅ-2. Denne energiform er der direkte fokus på da hendes skæbnetal er 2, hendes arbejdsområde set fra et overordnet synspunkt. 2 fortæller om at samarbejde, at være forstående og diplomatisk og se tingene fra to sider. Det bliver hendes udfordring, bl.a. når der i 2011 skal være valg til folketinget. Så vil de vise sig om hun har lært noget nok om sig selv til den tid.

Hendes procentvis lave mødedeltagelse ved udenpolitiske møder, arbejder mod befolkningens forståelse, selv om hun kan være uforskyldt i at kunne møde op. Denne modstand er set fra et overordnet synspunkt hendes vilkår for erfaringsprocessen. Hun er som alle andre underlagt denne overordnede bevidsthed. Hun bestemmer ikke selv.

Sagt meget enkelt . Vi har gode energier og vi har dårlige energier  som en del af vores personlighed. Hun valgte selv de dårlige energier. Ud fra dette valgt skal hun udvikle sin karakter.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank 2 og 7.

Der er en tidsmekanik til stede vi ikke ved er til. Vi har kun øje for os selv. Vi er ikke alene, men kosmiske mennesker som er en del af alle og derved også en del af kalenderens tidsmekanik.

2 tanker om "Danmarks udenrigsminister Lene Espersen"

  1. Gert Haahr

    Lene Espersen har mistet sin formandspost i det Konservative Parti. Det har givet hende mere “luft” til sin udenrigsministeropgave som hun har klaret ganske udmærket. Hun “brænder mere igennem” end den tidlige minister Per Stig Møller. Han var mere intellektuel. Det har været en barsk læreproces for hende at lære sig selv at kende, men nu er hun blevet mere ydmyg. Det kan vi bedre være tjent med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *