Den hollandske politiker Geert Wilders

Numerologisk er der en spændende talsammenhæng mellem hans fødselsdag: 6 – 9 – 1963,

Gert Wilders

Gert Wilders. Frelser eller forfører?

hans start af Frihedspartiet:  22 – 2 – 2006 og valget den:  9 – 6 – 2010,  som gav ham en jordskredssejr. Fra 9 til 24 mandater. Han var da 46 (=1) år.

Hans fødselsdagskode hvor frihedspartiet start og valget er ført tilbage til:
Hans skæbnetal (SK), er hans arbejdsområde: 7  7  4 / 9, der energimæssigt falder ammen med partidannelsen og valget, ved tilbageføring af de to datoers energier. Der er derfor en  overordnet styring på det der er hans arbejdsopgave. Dagen han starter sit frihedsparti den 22 – 2 – 2006, er en plutoenergi. En energi der dybt og langsomt forandrer omgivelserne gennem destruktion af det gamle, for at skabe en ny virkelighed. Hans egne tal denne dag er 4  6  1 som er hans positive tal: 4  6  1, ud fra hans navn. Det er en meget positiv kraft for det han skal. Han er desuden 46 (=1) år da han får sin jordskredssejr.

Hvad er det han skal? Hans politiske holdning? Bl. a. ser han indvandrerne som grunden til Hollands økonomiske problemer og vil have dem smidt ud, så hollænderne igen kan finde  deres identitet. Han kalder Islam for en fascistisk religion. Han vil lave grundloven om, der siger, at alle folk står lige for loven, til en lov som sætter den jødiske og kristne kultur højere. Det er det han går efter. Hans nyeste tiltag er at annoncerer en ny Anti-Islam Freedom Alliance, målrettet til de vestlige lande.

Konstatering ud fra tallene:

Adolf Hitler havde den samme pluto energi i sin fødselsdag (den der forandrer langsomt og dybt gennem destruktion), som frihedspartiet har som sin start. Hitlers tal ført frem til denne dag (hvis han havde levet), er 4  6  1 som Wilders også er, ud fra hans fødselsdag. Her er et skæbnefællesskab. Nej! – Geert Wilders er ikke en reinkarnation af Hitler. Det er energien man skal være opmærksom på.

Hitler kom til den totale magt i i Tyskland i 1933, fire år efter det store krak i 1929 som gav grundlaget for forandring i den økonomiske elendighed. Fire år efter den globale økonomisk krise i 2009, er 2013. Da alting gentager sig, kræver dette år derfor særlig opmærksomhed. Vil der udvikle sig noget parallelt som den gang i 30-erne, men nu i andre kulisser? Den gang opstod også mange ekstreme politiske partier og bevægelser. De er ved at dukke op i Europa igen. Krisen gøder jorden.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank 1, 2 og 3.

Det er vigtigt at have øje for, at den samme energi sammensat af datoens tre talenergier, altid gentager sig i tiden gennem kalendersystemet. Modtageren af energien, det enkelte menneske, vil derimod altid være forskellig på grund af modtagerens overordnede opgave og ubevidste fortid, foruden at “tidens kulisser” og de muligheder der ligger i det, også er forandret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *