Myrderiet i Orlando. Årsag: Navneskift.

untitled-article-1465985053

Den kyniske aflivning af 49 homoseksuelle i et diskotek “Pulse” i Orlando i Florida, satte chokbølger gennem hele USA og de vestlige lande. Drabsmanden der udførte den bestialske handling var den 29-årige muslim, men amerikanske statsborger med afghanske rødder Omar Mateen der bevidst havde kørt over 200 km. for at udføre drabshandlingen. En muslim der vedkendte sig terror organisationen ISIS og som ville tynde lidt ud i det degenererede vantro homoseksuelle miljø som var uacceptabelt for et rettroende muslim. Han afskyede homoseksuelle selv om han via en dating-app for homoseksuelle på internettet havde været aktiv og desuden været stamkunde i diskoteket`s bar. Var han selv homoseksuel? Det mener venner og bekendte var tilfældet. Hans indre kaos kunne tyde på at han levede i en alvorlig indre konflikt med sin religion.

Hans fulde navn er: Omar Mir Seddique:

Hans tal ser sådan ud: Skærmbillede 2016-06-21 kl. 10.42.55

Vigtigt!
I 2006 tilføjer han ved navneskift: Mateen som er hans fars slægtsnavn. Så kommer hans navn talmæssigt til at se sådan ud.

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 10.43.41
Derved bliver hans positive livsretning:    9 [ 6 ] 6
Til hans negative livsretning:                        9 [ 6 ] 6

Samtidig fortæller tallene at hans positive navnetalrække: 4   9   4
som også befinder sig lodret ned (FY-tal): 4   9   4, foruden at hans FE-tal  4
er nuanceret af 49, der repræsenterer hans indre drivkraft, det der er
hjerteblod for en. Det han brænder for. Han dræbte 49 = 4 mennesker den
aften med koldt blod.
Som en usædvanlig tilføjelse er hans negative MA-tal: 8 35 , den samme
energi konstalation som 53 = 8, der er antallet på sårede.

Normalt bruger han ikke hele sit navn i dagligdagen. Han kalder sig Omar Mateen for nemheds skyld som giver en positiv og negativ navnetalrække:

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 10.44.59

Nu falder det hele på plads. De samme tal positivt som negativt.

9    6    6,  som han havde som en negativ livsretning efter han tilføjede sit navn Mateen i 2006 for 9 år siden, dukker nu markant og direkte op uden involvering af andre talenergier. De 9 år viser at det er en langsom proces der er foregået i ham i denne 9-års cyklus. Anders Breivik (se denne) havde også 9 år i opbygningen af sit had inden han forløste sin frustration.Hvad betyder så disse tre tal? FE-tallet: 9 18, er den negative talrække:  1   8   9  efter navneskiftet der nu kommer frem i lyset som indre drivkraft: 9 18  betyder en stærk drift til at være noget hvor der sker noget. Vise sig frem og være i centrum på en realistisk facon. Desværre her på en negativ facon. 6-tallet negativt fortæller at han manglede stabilitet og fast forankring i tilværelsen og derfor modtagelig for påvirkninger og strømninger Har et dårlig uharmonisk forhold til andre i socialt samvær. I det indre kaos han befinder sig i vil han finde balance ved at udrydde det som er i modsætning til hans religiøse tro. Lave omgivelserne om når han ikke kan lave sig selv om på en hensigtmæssig måde.

Denne gennemgang af navnets omskiftelighed, fortæller lidt om hvor farlig det kan være at skifte navn da man ikke ved hvad for en tidligere inkarnation man kommer i kontakt med. De fleste mennesker skifter navn fordi de vil have det bedre, have succes, men da man almindelig vis ikke aner noget om tallenes kræfter, kan det være noget af et lotteri hvor man giver de ubevidste negative kræfter frit spil. Der følger altid en ubevidst bagside med når man skifter navn. Det er denne sag et rystende bevis for.

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 10.46.01

Fødselsdagen:

At være født den 16 =7 , betyder at man er i besiddelse af en målrettet pionerånd (1) og et sandheds og skønhedsideal (6). Her hører homoer ikke med. Månedens tal 11 fortæller om trang til at inspirere andre og være en budbringer. Man må håbe at andre ikke bliver inspirerede og også bringer bud. Hans skæbnetal: 6 51,  fortæller om manglende forståelse for andres problemer og en impulsiv og dramatisk måde at udtrykke sine meninger på.

På massakredagen er  9   6   6  tilstede sammen med afslutningstallet 9.
Det hele falder på plads denne dag. Ringen er sluttet. Omar er selv denne dag i en PÅ-8. Et realistisk handletal for det som han nu mener er rigtigt. Det giver et energiforløb for ham der hedder: 8 35 ,  5 ,  8 53.
8 35 er at finde i hans negative MA-tal (lodret). 8 53 er antallet af sårede ved massakren.
Fører vi denne dag for massakren tilbage til hans fødselsdag, falder den overens med hans skæbnetal: 6   8   6. Det betyder at han gør det han skal. Det er hans skæbne, fordi han tilføjede sin fars slægtsnavn Mateen. Han selv blev 29 år.

Yderligere oplysninger: Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt: 1, 3, 4 og 6

Da Alois Schicklsgrüber skiftede sit efternavnet ud med Hitler, fik det forfærdelige konsekvenser for hele den europæiske befolkning da hans søn kom til verden 13 år efter navneskiftet. Alois brød en slægtslinie og sådan et brud ved man aldrig hvad det vil bringe i fremtiden.

En tanke om "Myrderiet i Orlando. Årsag: Navneskift."

  1. R. Petersen

    Hej Gert ja lige i øjeblikket læser jeg dine indlæg igen. Det er spændende læsning på både godt og ondt, men en ting jeg ikke forstår er at når man skifter efternavn eller tager et mere til sig, at det har et over-ordnet indflydelse på et natur, eller ens adfærd. Mænd og kvinder tager jo efternavn efter den ene eller den anden navn- jeg mente at man skal stille en analyse op for eksempel ens børn, her en pige det hun er døbt og ikke fordi hun har fået sin mands efternavn, af praktiske grunde. Er dine indlæg opstillet der hvor det er Helle Thorning eller Angela Merkel, har været på nettet, hun har et mellemnavn og er gift anden gang hvor det ikke er Merkel der er giftenavnet. Hvordan at du har fået den gave at kunne ud-regnet den negative side af en persons navne tal er en gåde, at det så passer ? nogle gange lige efter hinanden, eller de er tilstede. Med Venlig Hilsen R. Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *