En djævelsk fortælling. Affæren Adam Lanza

En ung mand, 20 år, der boede sammen med sin mor der var fraskilt, tog en bestemt dag en af moderens rifler i våbenskabet, en 22 kaliber, og skød hende fire gange i hovedet tidligt om morgenen medens hun stadig lå og sov. Efter denne ugerning tog han et par ekstra revolvere og kørte ned til den skole han gik i da han var barn. Brød voldeligt ind gennem den aflåste glasdør til skolen og skød alle dem han mødte på sin vej. Han affyrede 156 skud og i alt 26 personer måtte lade livet inden han selv begik selvmord før politiet nåede at ankomme. 6 voksne, 12 piger og 8 drenge. Børnene var i alderen 6-8 år. Episoden tog højst 10 minutter fra han var kørt hjemmefra ca. 8 kilometer fra skolen. Hans navn var: Adam Peter Lanza. En fuldstændig grusom handling som en metafysisk analyse kan give et bud på – hvorfor? Her var ingen motiv og familie og venner må på bedste måde prøve at komme igennem denne horrible handling som der ikke er svar på.

Officielt blev Adam Lanza betragtet som meget begavet og meget følsom, men havde vanskeligt ved at skabe kontakt til andre. Det var uden hans interesse. Han var meget uberegnelig. Han vaskede hænder 20 gange om dagen og skiftede ustandselig sokker. Han var plaget af mange tvangstanker og blev beskrevet som en person med ”aspergers syndrom”. Han boede isoleret i sit værelse hvor han havde ophængt sorte plastiksække for vinduerne for at holde lyset ude. Han spillede meget videospil, især voldelige havde hans interesse. Han havde nøje studeret og ført protokol med alle tidligere skolemassakrer. Hans moder var meget interesseret i skydning og kunne godt få ham med til skydeøvelser som han gik meget op i. Ellers kommunikerede han med sin moder gennem e-mail. Moderen havde taget orlov for at passe ham, vaske hans tøj og sørge for at give ham noget at spise. Det var forbudt hende at komme på hans værelse. Da hun gik hjemme mente hun at han ikke behøvede sin medicin og fik ham til at holde op. Man kan sige at hendes ansvarsløse opførsel gjorde hende stærkt medskyldig i massakren og det kostede også hendes eget liv.

Når man har disse tre energielementer fra hans navn, fødselsdag og dagen for begivenheden, falder det straks i øjnene når man er numerolog hvad der har fået ham til denne ugerning. Det er meget ligetil og logisk. Episodens energiudfordring: 4  7  3 , falder overens med: 7 43 i hans navn fra fortiden (fremhævet). Hans egen energi denne dag er også: 4  7  3, fremført fra hans fødselsdag (det er et maskineri). Når de to talrækker falder sammen så vil tilbageførelsen af energien fra denne dag til hans fødselsdag havne i tallet for Fortiden: der er 1 5 9 / 6.

Han brugte 156 skud til sin forbrydelse. 9-tallet kaldes afslutningstallet og betyder at et karma er afsluttet.

Fortidsrækken i navnet: 8     8 26     7 43 fortæller at han kørte 8 kilometer til skolen. Slog 26 (=8) personer ihjel og han var styret af energien: 7 43
Energien der bestemmer denne dag: 4   7   3, fik ham til at lave sin afskyelige handling da energien aktiverer hans negative energi:  7 43. Den sætter ham i forbindelse med hans fortid som er opsamlet af energier fra tidligere liv. Han blev konfronteret med sin fortid og det fik denne dødelige konsekvens for 26 personer + hans egen moder. Der er tal bag alt og man kan dissekere en begivenhed og få et indtryk af hvilke processer der styrer handlingen logisk og rationelt. Det man skal bruge er navn, fødselsdag og dagen for begivenheden.
Nu kan jeg gå ind og dissekere de enkelte tal hvad de betyder i hans navn og fødselsdag, men i denne sammenhæng er det ikke nødvendigt. Jeg kan dog supplere med at han positive tal i navnet:
5 14  der står for hans indre drivkraft, falder sammen med dagens tal den 14. (=5). Da dagen kom forløser han sin indre drivkraft 7 34.

Yderligere oplysninger: Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt: 1, 3, 4 og 6.

I vores ubevidsthed ligger materiale gemt som kan skabe sådan en frygtelig handling. Det er ikke noget ydre der sætter det igang, men noget indre i personen der får personen til at gøre det han/hun gør. I dette tilfælde med Adam Lanza, vælger han, eller er ført med af sin ubevidsthed, som er reminiscenser, eller rester fra tidligere livsprocesser. Han vælger den negative handling.
Vi har alle reminiscenser fra vores tidligere liv som er lurende til stede og som kan få os i uføre til stor skade for andre. Derfor er det vigtigt for os at gøre vores ubevidsthed bevidst. Det er vores opgave. Vores eget ansvar. Det magtede Adam Lanza ikke. Han forblev i sin egen negative verden og gjorde en masse mennesker til ofre. Derved blev det til en djævelsk fortælling.

Numerologi er benhård virkelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *