Dagen der ændrede Jacob Haugaards liv.

Den folkekære komiker Jacob Haugaard som man bliver i godt humør af bare man hører eller ser hans navn på tryk, fortæller i en artikel i “Søndagsavisen” om hvordan han ændrede sit liv på en bestemt dato, den 31. maj 1992. Det blev et vendepunkt for ham.jacobUnknown Som numerolog bliver man straks interesseret når man får sådan en vendepunkts dato serveret. Det kan give nogle oplysninger så man kan afprøve sit talsystem. Da han er en offentlig person var det ganske let at finde hans navn og fødselsdag på Internettet. Sammen med vendepunktsdatoen er det disse tre ting man har brug for for at lave en begivenhedsanalyse. Hvad siger den dato? Her er kun taget de tal med som er relevante for analysen. Skærmbillede 2014-08-23 kl. 11.06.34

 

 

 

 

 

 

 

Han fortæller selv i artiklen at han igennem mange år havde misbrugt alkohol og hash. Når han mistede kontrollen over sig selv når han blev fuld, blev han meget destruktiv og ondskabsfuld som førte med sig at han tit blev gennembanket på grund af sin opførsel. Han svigtede sin familie og sine venner skammeligt ved sin opførsel.

Talanalysen: Han har et meget positivt opbyggeligt tal som indre drivkraft : 4, 13 (FE) Han har den samme talvibration: 4, 31 (FY). Her virker tal vibrationen meget nedbrydende og destruktiv fordi den her er negativ eller ubevidst. Han har ikke kontrol med den. Han mister det konstruktive og opbyggelige som han positivt også har på grund af hans alkoholforbrug. Han falder tilbage til sin ubevidste fortid som den negative talrække repræsenterer. Det er tydeligt at se på tallene.

Hans kone orkede ikke at støtte ham mere, og gik fra ham. Han opdagede pludselig hvad han havde mistet og nu overladt til sig selv overvejede han at tage sit eget liv. Han kunne ikke klare det mere. Han havde ingen fremtid. Han måtte have hjælp. Det fik han på en Minnesota-kur hvor han på fem uger genopbyggede sit liv uden alkohol og hash. Dagen han tog beslutningen var den 31. = 4. Her ser vi den samme energiform, men nu placeret positiv. som en hjælp til ham denne dag. Det fik ham til at tage beslutningen og slippe den negative 4, 31 fra sin fortid. Han var på vej tilbage til sig selv.

Han fik en anden hjælp som han slet ikke var klar over. Denne overlevelsesdags skæbnetal eller udfordring: 3   8   3  /  5  (se ovenover) var den samme talvibration som han var født med. Grundtallene: 3 + 5 + 8 (se fødselsdag). Det kaldes en “Lykkedag” når denne dags udfordring: det man skal, er lig med fødselsdagens grundtal som er positive og som repræsenterer,  det man er.

Det er de optimale betingelser der her er til stede denne dag for en vellykket resultat. Intuitivt er han klar over hvad han skal gøre denne dag hvor han er helt alene med sig selv. Han er kørt helt ned, men er åben for de positive energier. Det lod han sig råde af. Lod sig føre med af energien. Hvis han ikke havde gjort det og havde kæmpet imod, var der ingen vej tilbage for ham. Denne dag havde ventet på ham set fra et overordnet perspektiv siden hans fødsel. Som en sidste chance for at slippe sin fortid som han faldt tilbage på når han var fuld.

Hvis jeg fører denne vendepunktsdags vibration tilbage til hans fødselsdag havner den på hans skæbnetal: 7   3   6. (se fødselsdato). Det betyder at det er fortiden han har gjort op med. Han klarede skærene i yderste øjeblik. Jeg kan tilføje at hans fortid for, hans højere bevidsthed på hans fødselsdag er: 6   2   5 (FRØ, se denne). Dette tal er også hans ubevidste negative missions retning. Den har han dermed gjort op med. Han er befriet og har foreløbig løst sin livsopgave. Det kan man kun respektfuldt konstatere. En “Lykkedag” som alle almindeligvis har 522 dage af hvis man bliver 80 år, er en eksamensdag på ens livsvej. Hvis man har gjort det rigtige, sker der en bevidsthedsændring på sådan en dag som giver et spring fremad og forandrer ens livsmuligheder. Men det kræver ydmyghed og det var Jacob Haugard i besiddelse af denne dag hvor han ikke kunne klare mere.

“Det er rigtig hvad jeg siger” for afslutningsvis at blive i Jacob Haugaards facon at slutte en historie på. Se hans morsomme hjemmeside. Den er et besøg værd.

Yderligere oplysninger: Se “Om Bloggen” og “Vidensbank” punkt: 1, 3, 4 og 6.

Eksempler på meget forandrende “Lykkedage” findes i indlæggene hos Paul Potts, Susan Boyle, Susanne Bier og Min oldefar. Se eksemplerne her på tal-bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *