imagesDen 17. februar 2012 skete der et sneskred der rystede det hollandske kongehus. Johan Friso Bernhard Christiaan David, kaldet Johan Friso, greve af Orange-Nassau og junker af Amsberg blev overrasket af en lavine da han alene havde bevæget sig uden for pisterne. Han var sammen med familie og børn på skiferie i Lech i Østrig. Han var den hollandske dronnings næstældste søn og som sådan nr. to i arvefølgen.

Han havde villet giftet sig med Mabel Wisse Smit i oktober 2003. Hun var en lidt kontroversiel person som havde levet et lidt anderledes udisciplineret liv og været kendt for et tidligere kærlighedsforhold til en kendt og berygtet narkobaron Klaas Bruinsma der var kendt som en Godfather i de kriminelle kredse. Han blev senere myrdet under et skænderi med en anden kriminel. Da den hollandske regering modsatte sig ægteskabet giftede han sig alligevel med Mabel Wisse Smit uden dronningens tilladelse og mistede derved arveretten til tronen. Kærligheden havde sejret.

Hendes far, en kendt hollandsk forretningsmand, var død ved drukning da han faldt gennem isen under en skøjtetur. Da var hun 9 år gammel. Hun tog senere sin mors kommende mands efternavn Wisse Smit.

Johan Friso var fanget under snemasserne i lang tid inden hjælpen nåede frem. Da havde han haft hjertestop i 50 minutter og havde fået svære hjerneskader og lå i koma uden måske at vågne igen. Når sådan en alvorlig ulykke sker, er det altid de efterladte der sidder med smerten og skal prøve på at bearbejde tabet. Den kongelige familie, hans hustru og børn og andre der har haft ham dagligt inde på livet.

Da jeg undersøgte sagens aspekter bliv jeg en del overrasket over så tydeligt der dukkede et talmønster op hos Mabel Wisse Smit. Lavineulykken skete den:

Dagen sneulykken skete

Nu tager jeg kun de tal med som er relevante for ikke at gøre det for indviklet. Man skal lægge mærke til 7 34 som er “Den lille Dagsvibration” og handler om det fysiske aspekt. Sneskred er et fysisk aspekt.

Mabel Wisse Smit

Ved at føre ulykkesdagen tilbage til hendes fødselsdag falder energien sammen med hendes skæbnetal. Det betyder at det er hendes udfordring der her bliver markeret som noget hun skal leve med og bearbejde set fra et udviklingsmæssigt synspunkt. Vi ser desuden at det er de samme energier 6  8  7 34 (faktorerenes orden er ligegyldig) som lavinedagen. Hendes skæbnetal er: 7  6  8, hvor 7 er nuanceret af 43, det er hendes udfordring.

Mabel Wisse Smit er 43 (=7) år da starten på denne nye udviklingsproces på grund af ulykken skal begynde. Nu viser det sig at hun har været meget tæt på sådan en vinterulykke før. Hendes far faldt igennem isen og druknede da hun var 9 år, eller 34 (=7) år før lavineulykken. Igen det samme tal. Man må spørge sig selv om der er noget hun ikke har fået hånd om siden der kommer et så alvorligt gentagelsesforløb. Der lå dengang noget ildevarslende for den lille pige.

Johan Frisos bevidste målsætning ud fra hans navn er: 3  4  7. Igen de samme tal. Det betyder at han var en hjælper for hende for at klare hendes talmønster af de samme tal der dukkede op da de var stærkest da hun var 43 (=7) år. Tidslængden lå klar, den havde været der hele tiden og ventede bare på at blive forløst. Hun møder den i et sneskred hun ikke kan negligere. Hun er fanget af ulykken. Da han var en hjælper for hende set fra et overordnet perspektiv, kan man bedre forstå at han giftede sig med hende selv om han måtte forringe sin egen position og måtte høre megen kritik for denne handling. Det skabte stor uro i den kongelige familie. Datoen for deres ægteskabs begyndelse var: 24 – 4 – 2004 = 7 34. Her ser vi denne dags udfordring er 7 34 og de havde været gift i 7 år da ulykken sker. Desuden er begge ægtefæller født i året 1968 med tværsum 24 = 6. Det betyder at de har en dyb forståelse for hinandens livsproblemer. De har en kollektiv forståelse for hinanden. Da de bliver gift er dagens energi den samme: 24 = 6, som desuden er en meget god energi for partnerskab (2) og ægteskab (6) og opbygning ud fra en konstruktiv platform (4).

Johan Frisos forhold til begivenhederne kan aflæses i hans fødselshoroskop.

Johan Frisos fødselsdag

Vi ser at Mabels person tilbageført fra hendes fødselsdag, plus lavinedagen ført tilbage og ægteskabets indgåelse tilbageført til Johan Frisos fødselsdag, alle havner på samme energi vibration: 7 7 5. Dette tal er det samme som hendes bevidste målsætning: 7 7 5 ud fra hendes navn. Meget overraskende fordi de tre tilbageføringer kommer fra tre forskellige dage der her samles i et punkt. Johan Frisos fødselsdag. Eller omvendt. På Johan Frisos fødselsdag er disse begivenheder kodet ind.

Åndeligt set er det at hun skal gifte sig med Friso rigtigt og positivt og at han ser hende også som den rigtige person at gifte sig med. Det viser giftedatoen også. Tallenes sammenfald fortæller dette. Lavineulykken benævnt: 7 43 er ikke noget hun bevidst har sagt ja til. Det er skæbnen der bryder ind. Åndeligt betyder det at hun endnu en gang må miste en nær person. Har hun gjort noget forkert?

Hvad betyder 7, 7 34 og 7 43 som hele tiden dukker op og som hun ikke kan slippe for?

7 er først og fremmest et meget dybt og subtil tal. Et sjæleligt udviklingstal. Hælder meget til tanken og drømmen. Dette tal har hun negativt i sit navn. Negativt betyder det at hun er meget fantasifuld og lader sig let føre med af impulser. Det betyder at hun har et dårligt forhold til virkeligheden, hvad medierne også hensynsløst har kommenteret gennem tiden. Hun har ikke kunnet styre denne fantasi og er blevet ført med af impulsive uhensigtmæssigt beslutninger. Det er et tal som hvis man ikke har et sundt forhold til drøm og fantasi, meget let kan føre en til beslutninger så man følelsesmæssigt mister sin selvtillid og hele tiden vil bekræftes af omgivelserne. Det fortæller tallet.

Selv om det ikke er hende der skaber lavinen, så må man stille det spørgsmål hvorfor Johan Friso tog alene afsted uden for den afmærkede pist og han ikke var sammen med sin familie? Havde der været en konflikt imellem dem? Det må være det spørgsmål hun nu må stille sig selv når hun nu står ansigt til ansigt med den hårde virkelighed i en alder af 43 (=7) år.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 3, 4, 5 og 6.

Kongelig eller ej. Vi er alle underlagt den overordnede bevidsthed som kan gribe ind hvis vi ikke lytter til vores indre stemme og gør det vi er sat til at gøre. Mabel Wisse Smit må nu på en meget håndfast måde se virkeligheden i øjnene og ikke lade sig føre med af illusioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *