Anders Behring Breivik endnu en gang – Dommen

Norge oplevede det hidtil største angreb på sin styreform i landets 197 årige historie ved nordmanden Anders Behring Breiviks direkte angreb på landets regerings bygning der led stor materiel skade og hvor 8 mennesker mistede livet fordi de uheldigvis befandt sig i nærheden af bombesprængningen.

Norges fødselsdag som selvstændig nation var den 17. maj 1814, den dag blev “Eidsvollsforfatningen” underskrevet.

Det er landets udgangspunkt.

Bombningen af regeringsbygningen og massakren på “Utøya” den 22 -7- 2011, hvor 69, fortrinsvis unge mennesker, blev skudt med koldt blod af samme person og da domsfældelsen blev afsagt for forbrydelsen den 23-8-2012, gik der 438 dage. Denne tidslængde er meget interessant.

Ved at se nærmere på Norges fødselsdag og domsafsigelsen er der to ting der falder i øjnene.

1. At Norges energi på domsafsigelsesdagen og dagens vibration (DV) er den samme:

9 8 4 / 3 Når sådan et sammenfald sker betyder det at Norge bliver ramt af sin fortid (se Vidensbank)

Når dommens dag bliver ført tilbage til Norges fødselsdag 197 år før, vil den derfor havne på dets fortid, tallet før dets skæbnetal. Det er nøjagtig de samme tal: 8 4 3 (se under Norge).

9-tallet på domsdagen der er et afslutningstal, betyder at det er et afsluttende proces der er færdig.

2. Talenergierne på Norges fødselsdag: 8 + 5 + 5, er de samme som talenergierne på domsdagen: 5 + 8 + 5.

Når tallene falder sådan sammen betyder det at det er en vigtig begivenhed i Norges historie i dets udviklingsproces. Det er landets karma og begivenheden skal nu bearbejdes af landets befolkning for videreudvikling. En proces der tager lang tid og hvad der kommer ud af den eller hvor den fører hen er ikke til at forudsige.

Desuden: Domsdagens nuancerede skæbnetal (23 + 8 + 14, se vidensbank) = 9 45

Det er Norges skæbnetal: 9, 5, 4 (SK) på dets fødselsdag (se tidligere).

Det slår endnu en gang fast at det er Norges skæbne. En begivenhed af betydning.

Konklusionen er:
Et menneske er et lille udviklingselement i landets historie. Dvs. at et menneske kan forandre sit lands historie. Det så vi tydeligt med Adolf Hitler og Tyskland. Det er det der er sket i sagen med Breivik. Landet Norge mødte sin skæbne da Breivik efter årelang planlægning prøvede at destruere sit eget lands regeringsbygning. Han lagde en bombe under det norske demokrati i bogstavelig forstand. Det var det der var ham først på sinde. Derefter fortsatte han sin destruktive handling på Utøya. Han havde ikke troet at det kunne lade sig gøre så let. Det overraskede ham.

Det er disse to destruktive handlinger som Norge skal bearbejde. Det er dets karma at det gik sådan. Det betyder at der skal komme en forandring, men ikke den forandring Breivik ville have. Det er dog noget der tager tid at bearbejde denne voldsomme hændelse så et nyt Norge kan opstå.

Breivik var glad for sin forvaringsdom fordi han ikke blev erklæret sindsyg. Han fik 21 års fængsel. Efter de første 10 års indespærring, skal dommen tages op til revision hvert femte år for at finde ud af om han er til fare for samfundet.

Det er en mærkelig historie som man har svært ved at fatte og overskue. En af de uforglemmelige.

Yderligere oplysninger: Se “Om Bloggen” og Vidensbank punkt 1, 3, 4 og 5.

Se mit mere uddybende indlæg om Utøya og min metafysiske analyse af Anders Behring Breivik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *