Planeten Pluto og nazisterne – Forudbestemmelsens videre forløb III

Planeten Pluto i vores solsystem

Planeten Pluto i vores solsystem

Dette er en sælsom historie om Percival Lowell. Han var en velhavende amerikaner der fik interesse i astronomi og skabte et moderne observatorium i Arizonas ørken til planetobservationer. Den 7. planet var blevet opdaget i 1781 og kaldt Uranus. Den 8. planet, kaldet Neptun blev opdaget i 1846. Det inspirerede Percival Lowell og han fandt ud af at der måtte være en planet nr. 9 i et bestemt område af firmamentet, men han nåede ikke at finde den inden han døde.

Det gjorde derimod astronomen Clyde Tombaugh som var ansat på samme observatorium. Han fandt den en februardag i 1930 og den blev officielt anerkendt den 13 – 3 – 1930. Man havde valgt denne dag for anerkendelsen, fordi det var den samme dag Percival Lowell havde fødselsdag den:

13 – 3 – 1855
  4 + 3 + 1

Her ser vi igen det styrende tal: 4  3  1 som et positivt tal hos Percival. 13 (=4) år efter hans død blev den nye planet opdaget som Percival havde ment eksisterede. 1  3  4 to gange som er synonymt med Adolf Hitlers negative navnetal hvor den destruktive energikraft kommer fra.

Planeten blev opkaldt efter Percival Lowell. Den blev døbt Pluto. PL for Percival Lowell. Det var en meget lille planet som havde en omløbstid om solen på 248 år. Fordi dens omløbstid er så lang så transformerer eller omformer den dybt og vedvarende ved dens påvirkning. Den er tilknyttet påtvungne forandringer, magt og politik. Derfor er der handlekraft i den. Dens negative egenskaber er magtmisbrug, grusomhed og destruktion. Plutokraften er dukket op og blevet en substans i vores kollektive bevidsthed.

Den dag Pluto blev anerkendt var tiden hvor Adolf Hitler var ved at blive kørt ind i en magtposition.

Skærmbillede 2014-07-06 kl. 11.07.21

13 (=4) forekommer to gange. I dagen den 13. og i tværsummen af året som har med det kollektive aspekt at gøre. Dagens vibration (DV) eller udfordring er Alois og Adolfs skæbnetal. Det var deres udfordring (se forrige indlæg). Percival (PL) har de samme tal denne dag, selv om han er død 13 (=4) år før. Det bekræfter hans betydning i processen. HH som har de samme tal, er Heinrich Himmler. En lille satanisk nazistisk slyngel som var krybende underdanig over for Hitler og rædselsslagen for at komme i unåde. Han blev kaldt “Tvillingen” fordi han blev Hitlers højre hånd og var den der skulle udføre hans ønsker, bl.a udslettelse af Jøderne. Han blev chef for Gestapo, det hemmelige statspoliti på Hitlers 45 års fødselsdag. Dagen var på Hitlers fødselsdag: 2  4  8 (Pluto) og dagens udfordring var 5  9 11/7 . Den samme udfordring på dagen for Pluto anerkendelse. Endnu en gang var en person kørt i stilling til at udføre den opgave som Plutokraften står for (2  4  8).

Parallelforløb

13 (=4) år efter Alois skiftede sit efternavn til Hitler, blev hans søn Adolf født med det samme tal: 1  3  4 i hans ubevidste negative navnetal. Her komme det destruktive element ind i historie forløbet som han bruger med stor effektivitet. Adolfs positive tal, grundtallene i hans fødselsdag, er 2  4  8 (se indlæg II). Han har fået Pluto energien: 2  4  8 som redskab der fordrer en dybtgående forandring gennem magt og politik. I Adolf Hitler ligger energipotentialet klar til brug.

13 (=4) år efter Percivals Lowells død, bliver Pluto opdaget netop på den tid hvor Hitler har fået magten. Her sker sammenkoblingen til Heinrich Himmler der skulle udføre kraften under Adolf Hitlers ledelse. Percival Lowells fødselsdag ført tilbage til “mestertals” energiens begyndelse i 1876 (se det tidligere indlæg) havner på HØST-tallets plads: 2  4  8 som er fremtidsretningen for “mestertalsenergien”og for Hitlers energi, som også befinder sig her. Ganske mirakuløst.

Alois er intetanende om hvad han satte igang og oplevede ikke hvad hans søn udførte med sin negative destruktive energi.

Percival Lowell opnåede ikke se opdagelse af Pluto og derfor ikke dens historiske transformerende indvirkning på vores kollektive bevidsthed.

For begge var tidsafstanden 13(=4) år. Denne energi brød ud da den efter 13 (=4) år var stærkest. I 1889 og i 1930. Der er 40 (=4) år mellem de to datoer.

Alois og Percival skabte intetanende den dybtgående omvæltende proces som væltede det tyske borgerskab omkuld og destruerede på den mest bestialske industrielle infame måde jøderne. Energien spredte sig til diktaturene i Italien og Japan og forårsagede store ødelæggelse både i deres egne lande og i nabolandene med enorme materielle ødelæggelser og millioner af menneskeliv til følge.

Uddrag fra min bog Talmesteren som også kommer med eksempler af andre afgørende episoder og beslutninger hvor tallet 13 (=4) er involveret:

Pluto har en omdannende kraft. Den destruerer for at noget nyt kan blomstre frem. Det bevirkede at staten Israel blev en realitet. Det bevirkede at kolonimagterne mistede deres kolonier i den bølge af selvstændighed der skyllede hen over verden. Det bevirkede at Tyskland og Frankrig begyndte at arbejde sammen i “Kul og Stål Unionen” der senere udviklede sig til fælleskabet EU. Det bevirkede også at Japan blev et demokrati efter deres nederlag. USA satte en udviklingsplan igang i Europa gennem “Marchal planen” og amerikanerne var dem der blev vinder af krigen og blev den altdominerende økonomiske magt i verden. De havde pludselig frit spillerum for udvikling af deres egne værdier.

Det var det sidste af tre indlæg om Hitler.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 3, 5 og 6.

Fakta om Pluto

  • Den 7. planet Uranus blev opdaget i 1781 og forbindes med revolutioner. Repræsenterer trangen til at gå ud over det konventionelle, være unik og chokere. Bringer pludselige og uforudsigelige begivenheder frem.
  • Den 8. planet Neptun blev opdaget i 1846. Repræsenterer ikke materielle indflydelser som drømme og illusioner. Den repræsenterer idealistiske fremskridt.
  • Den 9. planet Pluto opdaget i 1930, er afslutningen af indflydelsen på planeternes vækst og udviklingsprocesser som tallet 9 fortæller. Der er da klar til noget nyt kan vokse frem og udvikle sig. Måske dukker der en 10. planet op når tid kommer.
  • Pluto kaldes også Hades. Den græske gud for dødsriget der herskede over underverdenens rige sammen med sin dronning Persefone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *