11-11-11 – Bryllup i november

Bryllupforberedelser i Indien
Der har været run på borgmesterkontorerne i de store byer fra giftelystne personer der ville giftes netop denne specielle dag 11 – 11 – 11. Metafysiske tanker har rumsteret i hovederne på de giftelystne for at blive gift på det man mente var en særlig kraftfuld dag. Tal må have en særlig indvirkning på ægteskabets holdbarhed, har man ment.

Som numerolog kan man kun hilse interessen for tal velkommen. Man mener at tal, i dette eksempel 11-tallet, kan have en særlig styrke. Det har det også. Det bliver betegnet som et “mestertal” da det er et dobbelttal og derfor repræsenterer en særlig stærk energi. Et højere niveau end tallet 2, som hedder “Partneren”. Der er dog en lille fejl ved de tre 11-taller i datoen. Det er det sidste tal som er årets tal 2011. Tværsummen af årets tal er 2+0+1+1 = 4 og ikke 11. Nu ved jeg godt at man kun bruger de sidste to tal i 2011, men det gør ikke energien til 11. Den er fire. Det er den for numerologer. Dagen kommer så til at se sådan ud.

Skærmbillede 2014-07-07 kl. 13.23.40

Denne bryllupsdags udfordring er energierne: 8 1 3 / 3, hvor det sidste tal 3 er Måltallet som er det energiområde man får forstærket hvis man tager udfordringen op af energierne: 8 1 3. Denne udfordring kan være mere eller mindre svær alt efter personernes egne talenergier ud fra ens fødselsdag og navn.

Chancen for en dag der hedder: 11 – 11 – 11 skulle have været to år før i 2009 = 11. Ni år efter i 2018, så 2027, 2036 og videre hvert niende år. I alt 10 gange i dette årtusind.

De forrige to gange var den: 11 – 11 – 1901 og den 11 – 11 – 1910. Henholdvis 110 og 101 år siden. I årene 200 til 299 eksisterede tværsummen 11, også 10 gange. Så faldt antallet fra århundrede til århundrede indtil den nåede et nyt højdepunkt i årene 1100 til 1199, hvor den igen dukkede op 10 gange. For hvert århundrede faldt antallet og i dette årtusind vil den så dukke op 10 gange igen.

Men selvfølgelig man kan bare lade som om at 2011 er et 11 tal. Det er nemlig ikke så vigtigt når man skal giftes hvad dato det er. Det der er vigtigt er hvor man befinder sig på tidslinien når man bliver optændt til giftermål og vælger en dato. Det kræver en lille forklaring.

Der findes ni talsymboler: 1  2  3  4  5  6  7  8  9. Det er grundtal. De udgør en vækst proces fra tallet 1 til tallet 9. Det man skal gøre for at finde ud af hvor man befinder sig i denne vækstproces er, at man skal tage tværsummen af sin sidste fødselsdag inden den dato man vil giftes. Lægge de tre tal for dag, måned og år sammen. Hvis det f. eks bliver 51, reducerer man så man får et af de ni grundtal. 51 = 6. Tværsummen af ens sidste fødselsdag er så 6. Det kalde en Personlig Årsvibration og skrives PÅ-6. Den varer lige til man har fødselsdag igen. Så bliver tallet 7. Efter næste fødselsdag bliver den 8. Derefter 9 og så begynder man forfra på PÅ-1. Vi lever alle i en ni års cyklus beregnet ud fra det år vi er født.

Når man har valgt en dato for giftermål er det vigtigere at se på hvilken PÅ-vibration man er i. Summen af tværsummen af sin sidste fødselsdag inden bryllupsdagen. Tallene 2, 4, 6, 8 er gode tal fordi det er tal der vender ud mod andre. 2 hedder “Partneren”. Det siger sig selv at det er et godt PÅ-tal. PÅ-4 er, konstruktivt at bygge en fast base op hvor man kan føle sig tryg. Det er også godt. PÅ-6 hedder “ægteskabets” tal og er et fremragende tal. Man får ligefrem lyst til at blive gift sådan et PÅ-år hvis man har en udkåren. PÅ-8 er tallet for penge og fysiske materielle værdier. Det er også et godt tal da disse elementer ikke er uvæsentlige for et godt ægteskab. Det ulige tal PÅ-1 er også et godt tal fordi det står for begyndelsen af en ni års udvikling. Ægteskabet vil så fra PÅ-år til PÅ-år få et naturligt energiforløb. PÅ-3 og PÅ-5 er mere individuelle tal hvor energierne vender ind mod en selv. Det er godt at skabe social kontakt hvor man så kan gifte sig derefter i et andet PÅ-tal. PÅ-7 er et meget filosofisk og indadvendt “tanketal” og ikke et “handletal” og derfor vil man holde lav profil. Ikke tage store beslutninger. PÅ-9, kaldes “afslutningens tal” og er et meget dårligt tal at gifte sig under, da tallet betegnes som karmisk. Dvs., at man har en regning at betale i et partnerskabs forhold fra en tidligere inkarnation. Et hængeparti. Det går sjældent godt selv om der kan gå lang tid før man må kaste håndklædet i ringen. Prins Joachim og prinsesse Alexandra er et kendt eksempel på dette.

Endnu værre er det hvis man bliver forelsket under den meget stærke følelsesfulde 9-vibration og man straks bliver gift fordi det er sådan en ekstraordinær forelskelse, at det ikke kan gå galt. Man er i den syvende himmel. Så vil man meget hurtig finde ud af når man begynder på en ny cyklus, at man har taget fejl og kan slet ikke forstå at man ikke forstod hvad der skete. Det var noget karmisk som lige skulle brændes af så man kunne komme videre i sin udvikling. Det kan opleves meget voldsomt og tappe en for kræfter.

Husk! Du får dit PÅ-tal ved at tage tværsummen af din seneste fødselsdag.

Men der er flere fælder endnu. Hvis vi går ud fra datoen 11 – 11 – 2011 (se tidligere) og det viser sig at den ene part er i en PÅ-8 som er tallet for dagens vibration 8. Det betyder altid, når de to tal er ens, at det er sin fortid man er løbet ind i. Et fortidigt møde fra en tidligere inkarnation som nu skal bearbejdes og rettes op på gennem partnerskabet. Det kan være yderst krævende at være bevidst om at man skal give sig selv en chance for at forlade sit tidligere mønster. Det er nemlig det der kræves. Man skal bevæge sig ud i noget hvor man ikke kender sig selv så godt. Men der er en overordnet mening med det. Tit vil man give partneren skylden og det er netop det man ikke skal. Partnerens energier er en gave til én så man kan komme videre i sin udvikling. Den skal bare modtages rigtigt.

Hvis man er i en PÅ-9 som er tallet efter giftedagens vibration 8, betyder det at man er placeret i udviklingretningen i fremtidsretningen hvor det forrige eksempel var i fortidsretningen. Det betegnes som et godt sted at være i tallet lige efter. At man så selv er i afslutningstallet PÅ-9 er så ikke så godt. Hvis nu begge er i en På-9 er chancerne for et godt resultat ikke til stede. Så skal man vente med at gifte sig til begge kommer i en PÅ-1.

Som man kan se er der mange ting man skal tage hensyn til som man normalt ikke skænker en tanke. Man springer ud i det og må så tage de tæsk i udviklingsforløbet ud fra de energier der dukker op. Det bliver man måske både klogere og mere erfaren af.

Men der er et særligt tilfælde jeg lige vil have med. Det hedder “Lykkedagen”. Det er noget særligt man kan komme ud for. Hvis vi stadig går ud fra bryllupsdagen dagen:

Skærmbillede 2014-07-07 kl. 13.23.52Så er dagens udfordring tal energierne:  8   1   3

Hvis en af parterne f. eks er født:  17 – 1 – 1992
hvor grundtallene er:                        8 + 1 + 3

så vil man have de største optimale betingelser for et godt resultat til at klare den udfordring som et ægteskab er, fordi det man er:  8  1  3, er det man skal: 8  1  3. De flyder sammen så man er det man skal.

Nu er det ikke politisk korrekt at lægge vægt på denne metafysiske side af tilværelsen. Man griner sædvanligvis lidt af det. Man er slet ikke klar over hvad der ligger af oplysninger i tallene som kan vejlede en så man ikke gør de samme fejl igen og igen. Man betaler selv regningen ved at lukke af for det metafysiske. Man indsnævrer sin livsopfattelse. Eller sagt på en anden måde. Man opdager slet ikke hvem man er og hvad der sker. Man er ubevidst om det. Numerologi handler om at gøre det ubevidste bevidst. At give sig selv nogle aha-oplevelser. Det kan vi alle godtage.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt: 1, 2, 4 og 7.

Min bog “Lykkedage” på 60 sider, fortæller om hvordan man selv finder frem til sine lykkedage, både de der er lette at konstruere og dem der er svære at konstruere. Man har 522 lykkedage hvis man bliver 80 år gammel. De er spredt over hele ens liv.

Hvis du vil se forskellen på sjælsmønsteret i farver på datoerne: 11 – 11 – 2009 og 11 – 11 – 2011, så tryk ind på min hjemmeside Talmesteren.dk – Tryk på “Din dato”. Skriv datoen i de tre felter (husk 2000 under år). Tryk på “Mit sjælsmønster”, så vil du se forskellen på de to datoers energier.

En tanke om "11-11-11 – Bryllup i november"

  1. Gert Haahr

    Thank you for the nice words.

    It is always wonderful to get some feedback. You are the first one to comment since October 2010.

    Kind regards,
    Gert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *