EPISODE 5 om tal – “Mestertallet 22”

Tallet 22 hører til 4-tals gruppen. Grundtallet 4, står for det fysiske håndgribelige og konkrete univers og for kroppen og det håndgribelige. Tallet 13 = 4, står for organisation og omdannelse og er det mest opbyggelige handlingsenergi af alle tallene, men også det mest destuktive hvis 13 = 4 er negativ. Tallet 31 = 4 er en fighter af guds nåde der stædigt overvinder alle forhindringer ved målbevidsthed og tålmodighed. Er desuden stolt og uafhængig.

Tallet 22  –   “Mestertallet”

Tallet 22, kaldet “Global arkitekt” eller den intellektuelle og åndelige bygmester. Det er et dobbelttal og kaldes for et “mestertal”. Det har ligesom dobbelt af alt. Fysisk styrke, arbejdsevne, intelligens, følelser og sans for det konstruktive og desuden er det i besiddelse af visionært udsyn, overblik og vedholdenhed hvis den befinder sig på en positiv plads i navn og fødselsdato. Dens negative side kommer jeg tilbage til.

Talenergien består af to lige tal der sammenlagt bliver til et andet lige tal. Det betyder at energien søger ud mod den omgivende fysiske verden som er dens arbejdsområde. Den er meget fysisk kraftfuld og er katalysator for at forandre verden til et bedre sted at leve. Nye bevægelser er dens stærke side. Kan være modtagelig for direkte vejledning fra universet. Man kan sige at 22 energien samler, forbinder og forvandler. Skaber en ny platform som kræver handlekraft og mod til at rive det gamle ned, hvis det er påkrævet for at bygge noget nyt op.

Mange er I besiddelse af denne kraftfulde konstruktive energi der retter sig Skærmbillede 2017-04-10 kl. 13.50.20mod den fysiske omverden eller samfundet. Derfor er der mange politikere der har 22 enten som fødselsdagstal eller som tværsum i fødselsåret og som er drevet af at forandre samfundet til et bedre sted at leve.

Danske politikere der har denne vedholdende stædige arbejdskraft kan nævnes: Helle Thorning Schmidt: 14 – 12 – 1966 (22).   ….   Ida Auken: 22 – 4 – 1978. Supleret med 4 som månedstal der viser retningen for energien ….   Pernille Skipper: 10 – 7 – 1984 (22).   ….   Pernille Vermund: 3 – 12 – 1975 (22). ….   Johanne Schmidt –Nielsen: 22 – 2 – 1984 (22). Hun har 22 to steder, I sin fødselsdag og i sit fødselsår. Et fint udtryk for den politiske kraft hun er I besiddelse af trods sin unge alder.

Jeg har taget 5 kvindelige politikere med her, fordi vi er på vej ind I kvindernes årtusind. Helle Thorning var også den første valgte kvindelige statsminister I Danmark. Der er selvfølgelig også mænd med 22 energien i Danmark. Prøv selv at finde nogle.

Enkelte eksempler fra udlandet: F.eks David Cameron: 9 – 10 – 1966 (22) og afdøde Charles de Gaulle: 22 – 11 – 1890   ….   og Lenin: 22 – 2 – 1884.

______________________________________________________

4 er arkitekternes tal fordi energien er så fysisk og konstuktiv (en firkant er ligesom et firkantet hus). Den berømte amerikanske arkitekt: Frank Lloyd Wright: 8 – 6 – 1867 (22). (Alle tre led er lige tal). Komponisten Richard Wagner: 22 – 5 – 1813 (13), udfolder 22 energien for fuld udblæsning med sine operaer hvor følelses drama I historiske tableuer har fængslet alle mennesker og stadig gør det. Hans fødselsår er tværsummen 13=4 som underbygger 22 energien. Andre komponister med 22 energien er: Claude Debussy, Franz Liszt og Antonio Vivaldi der desuden er født den 4.

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 14.07.01

22 som en katalysator for at forandre den fysiske verden til et bedre sted (eventuelt modtagelig for direkte vejledning fra universet), hører derfor den videnskabelige forsknings verden til. To danske verdensberømte videnskabsfolk har begge 22-energien som drivkraft. Niels Bohr: 7 – 10 – 1885 (22). Udvikling af kvantemekanikken.   ….   H.C . Ørsted: 14 – 8 – 1777 (22). Opdagelsen af elektromagnetismen.

To udenlandske forskere: Max Planck: 23 – 4 – 1858 (22). Grundlæggeren af kvantemekanikken har desuden 4 som månedens tal ….   Marie Curie: 7 – 11 – 1867 (22). Opdagelse af polonium og radium. …. Også videnskabsjournalisten Lone Frank: 22 – 9 – 1966 (22) hører med til focus på den naturvidenskabelige afdeling. Man bliver det man har energi (tal) til.  ……..  To filosoffer der har haft betydning for vores opfattelse af virkeligheden: Thomas Hobbes: 5 – 4 – 1588 (22) med hans statsfilosofi ….   Immanuel Kant: 22 – 4 – 1724 . med hans opdeling af verden i “tingene for os” og “tingene i sig selv”. De har begge 4 som månedens tal der fortæller om energi retningen for det der driver dem.

22-energien er naturligvis også repræsenteret hos forfattere og alle slags kunstnere. Det er bare selv at gå på jagt. To lidt atypiske individer der markerer sig I medieverdenen og som er meget udfarende og provokerende er Clement Kjærsgaard: 20 – 9 – 1975 (22). Her også supleret med 20 som er fantasternes tal.   ….   Linse Kessler: 31 – 3 – 1966 (22), som også har en 4 = 31 som fødselsdag.

___________________________________________________________________

Skæbnetallet er den højere bevidstheds udfordring.

Hvis man har 22 som skæbnetal (tværsummen af fødselsdagens tre led), betyder det at man er pålagt et stort ansvar som kræver alt ens opmærksomhed, hårdt arbejde, tålmodighed og at være ansvarlig for sine handlinger og ikke tage unødvendige risici, men acceptere realiteterne.

Den negative 22-energi.

Hvis man har 22 placeret negativt i sit navn er det et udtryk for at man tidligere har gået “venstrehåndsvejen”. Det kan være meget uheldigt hvis man ikke har nogle positive energier der  kan neutralisere denne energi. Det er ikke altid nok. Mange 22 mennesker har under uheldig indflydelse fra miljø og opvækst fået energien vendt i negative retning ved magtudøvelse.

De er først og fremmest negative ved at være egoistiske, og har manglende forståelse for andre mennesker. Der er meget tilbage at ønske. Først mig så de andre. De tænker kun på sit eget magtbehov og kan godt finde på at fremtvinge egne synpunkter og idealer med metoder der ikke altid er korrekte, ja ligefrem afvigende og kriminelt. Her ligger despoti, hensynsløshed og ligefrem ondskab og lurer.

Eksempler.

Gansteren John Dillinger: 22 – 6 – 1903. Årets tværsum er 13=4   …. Nazisten Rudolf Hess: 26 – 4 – 1894 (22). Måneden er også 4.   ….  Endnu en ganster af de store, Ralph Capone: 22 – 11 – 1974.   ….   Osama bin Laden: 10 – 3 – 1957 (22).   …. Muammar Gaddafi: muslimsk kalender: 22 – 5 – 1361   ….  Den yngste “Boston bomber” Dzhokhars: 22 – 7 – 1993 (22). Her er tværsum af 1993 også 22. (se indlæg Brødrenes brutale bedrifter)  ….   Adam Lanzo, drengen der dræbte 26 mennesker med koldt blod: 22 – 4 – 1992. Måneden er også 4. (Se indlæg: En djævelsk fortælling).    ….   Oscar Pistorius: 22 – 11 – 1986 (se indlæg: Den benløse sprinter).

DESUDEN:   Danmarks fødselsdag, grundlovsdag: 5 – 6 – 1849 (22)   ….    Landet Israels stiftelse: 14 – 5 – 1948 (22)  ….  Romtraktaten vedtaget: 25 – 3 – 1957 (22) ….  Englands ja til EU: 5 – 6 – 1975 (22).

Prøv selv at finde andre store begivenheder.

————————————————————————————-

Husk det er energien (tallene) der bestemmer hvem vi er og hvad vi kan.

Yderligere oplysninger:  Se “VIDENSBANK”

                         —————————————————————————————-

EKSTRA: Suplement til EPISODE 4 om Brexit, hvor tallene 59 = 5  Og 95 = 5 spillede en dominerende rolle. Theresa May var 59 = 5 år da valget om EU forgik. Boris Johnson, udenrigsministeren, havde denne positive navne talrække: 9    5    5 59   [ 9 ]  5

Donald Trump sendte 59 = 5 krydsermisiler mod Luftbasen al-Shayat som en advarsel til Bashar al-Assad. Signaliserer at forandring er på vej.

EPISODE 3 om fantasternes tal 20.   ……    Terroristen: Khalid Masood der angreb parlamentet i London, havde 20 som tværsum i hans fødselsår og 20 negativt som indre drivkraft som FE-tal.

Episode 6 følger senere.

 

2 tanker om "EPISODE 5 om tal – “Mestertallet 22”"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *