EPISODE 17 – Terroristerne.

Skærmbillede 2018-03-28 kl. 16.35.04

————————————————————————————–

Formålet med denne EPISODE er at vise hvor tit tallet 4 og  tallene:    1   4   5 dukker op i de terrorhandlinger som jeg har lavet et udpluk af.  ——   4 er ikke bare grundtallet 4 men også tallene 13, 22, 31 og 49, hvor især dobbelttallet 22, kaldet ”mestertallet” er en særlig stærk energi.

4-tallet er en meget fysisk konstruktiv energi og meget følelsesmæssig  og uberegnelig, især når 4-tallet føler sig forfulgt.Skærmbillede 2018-03-26 kl. 15.43.01

ENGLAND. En ung muslim fra Libyen, men med engelsk statsborgerskab, gik den 22 maj til koncert i Manchester.  Da koncerten var godt i gang, detonerede han en bombe han havde på kroppen, som foruden at dræbe sig selv slog andre 22 koncertdeltagere ihjel foruden at 59 blev såret. Han hed Salman Abedi og var 22 år gammel. Og var barn nr. 4 i familien.

Skærmbillede 2018-03-26 kl. 15.48.22

Han var 22 år og barn nr. 4 . og født den 31. = 4  …..   Det skete den 22.  Dagens grundtal var:  4   5   1  ….  22 blev slået ihjel …. Ført tilbage til hans fødselsdag havner terrordagen de på: 5  41 …. Desuden havde han tallene 8  9  8 negativt i sit navn. Det Betegnes  som terroristtallet, da det negativt er en blanding af magt og vold.

Samme dag, men 4 år før den: 22 – 5 — 2013, hakkede to mænd af nigeriansk oprindelse en britisk soldat i stykker med knive, medens de råbte allahu akbar (Gud er stor). Det foregik i London.

Skærmbillede 2018-03-26 kl. 15.53.08

BELGIEN: Terror i Bruxelles den 22 – 3 – 2016 da tre bomber eksploderede i et selvmordsangreb i Bruxelles lufthavn og i metrostationen Maalbeek. 35 døde og mindst 300 blev såret. Terroristerne var 5 mænd fra algeriet og marokko, hvoraf de tre døde i angrebet. De to andre blev senere fanget.

SPANIEN: Younes Abouyaaqoub, en 22 årig ung mand fra nordafrika, kørte en hvid Fiat varevogn gennem menneskemængden på Barcelonas Rambla. Resultatet var 13 (4) dræbte og 130 (4) sårede. Det var den 17 – 8  – 2017. Hans positive navnetal var: 4  9  4  hvor FE-tallet 4 nuanceret af 49 som hans indre drivkraft. Hans negative navnetal var 8  9  8, terroristtallet. Han flygtede efter bilmassakren, men blev senere fanget og dræbt.

DANMARK:  Omar Abdel Hamid el Hussein, 22 år gammel var blevet løsladt fra fængslet for et farligt knivoverfald i et S-tog den 22.14(=5) dage efter begik han attentat på ”Krudttønden” i København og derefter ved den jødiske synagoge i Skindergade. Datoen var 14(=5). Hans skæbnetal var  5 41. To blev dræbt og adskellige betjente blev sårede. Det skete i det muslimske år 1436 med tværsum: 14 = 5.

USA.  Sayfullo Saipov lejede en lastbil den 22-10-2017 og  kørte ind i en menneskemængde i Manhattan i New York. 8 blev dræbt og 11 kom til skade.  Da han kører ind i en bus standser massakren og han prøver at flygte. Han bliver derefter omringet  og skudt og såret af politiet.  Massakren skete den 31 -10 – 2017  hvor dagen er 31 = 4. Hans positive livsretning er:   4   9   4  hvor 4 er missionstallet nuanceret af 49. Det der var hans positive mission, var negativt for dem det gik ud over.Skærmbillede 2018-03-26 kl. 16.06.29

USA.  To amerikanere med pakistanske rødder, ægteparret Syed Riswan Farook og Tashfeen Malik dræbte 14(=5) og sårede 22 alvorligt den 2 – 2 – 2015 i et terrorangreb i et sundhedscenter i San Bernardino i Californien. Syed Riswan Farook havde én negativ talrække: 1  4  5, i sit navn, hvor 4 var nuanceret af 31. Han var den der førte an i angrebet. De flygtede i en lejet sportsvogn, men blev indhentet og skudt efter en voldsom ildkamp. De havde en 6 måneder gammel baby som nu blev forældreløs.

Tashfeen Malik var født: 13 (=4) – 7 – 1986. Hendes missionstal var  5  14 som også var hendes negative FY-tal: 5 14. Hendes kollektive livsretning for Selvet var terroristtallet:  9   8   8 . Syed Riswan var født:  14(=5) – 6 – 1987.  –  Hans negative navnetal   var: 1   4   5 , hvor 4 var nuanceret af 31.   

SVERIGE. Fredag eftermiddag den 7 — 4 – 2017  kl. 14.50, pløjede  en lastbil ned af Drottinggensgatan i Stockholm og påkørte flere personer inden den kørte ind i et varehus. Gerningsmanden flygtede, men blev senere anholdt. 4 personer meldes dræbt og 15 såredes.  Den mistænkte gerningsmand har erkendt, at det var ham, der kørte lastbilen. Han var fra usbekistan og 39 år. Han var født den: 14 – 2 – 1978 og hans skæbnetal var 5   7   3, hvor 5 var nuanceret af 41. Dagens vibration på massakredagen var også de samme tal 3   7   5 og hans positive livsretning var også 7  5  3,  hvor missionstallet 3 var nuanceret af 39, som var hans alder 39 (= 3) år da hans bevidst begik sin terrorisme.  Han fulgte sit mønster.

RUSLAND.  En selvmordsbomber sprængte sig selv og 14(=5) andre i døden i metroen i Sankt Pedersborg. Desuden såredes 49(=4) andre togpassagerer. Gerningsmanden var en 22(=4)årig  kirgiser Han var blevet 22 år 2 dage før massakren. Han hed: Akbarzhon Jalilov. Det skete den: 3 – 4 – 2017, hvor grundtallene i fødselsdatoen er:  3   4   1 .

FRA MINE TIDLIGERE INDLÆG:

Boston brødrenes bombesprængninger under et marathonløb.  Tamerlan, den ældste broders bevidste livsretning: 4   1   5 hvor desuden hans FE-tal: var 5 14 , hans indre drivkraft. De samme tal dukker op ved at føre hans fødselsdag frem til bombesprængningen: 9  4  1 / 5  Han er i afslutningstallet 9, og han bliver skudt et par dage senere. Lillebroderen Dzhokhar. Han er født 22 – 7 -1993 hvor  både dagen og året 1993 også har tværsummen 22 = 4. …. 3  blev dræbt + 1 politimand = 4.

Se yderligere oplysninger i  indlægget om bombemændene.

Myrderiet i Orlando. En 29-årige homoseksuel muslim Omar Mir Siddique med afghanske rødder sendte chokbølger gennem USA da han koldt og kynisk aflivede 49 = 4 homoseksuelle i diskoteket ”Pulse” inden han selv blev dræbt. I 2006 tilføjede han sin fars navn Mateen. Det bevirkede at hans navnetalrække blev 4   9    4, hvor FE-tallet 4 der står for den indre drivkraft, var nuanceret af 49.

Se yderligere oplysninger i indlægget i min blog.

Bastilledagen i  Nice i Frankrig. Tuneseren Mohammad Lahouaiej-Bouhlel kørte bevidst sin lanstbil ind i menneskemængden i Nice strandpromenade på bastilledagen. 84 blev dræbt og over 200 blev såret. Det skete den 14. Han var født den: 3 – 1 – 1985 og hans skæbnetal var afslutningstallet 1  4 / 5 Hvor 4-tallet var nuanceret af 31. Han var 31 = 4 år da gerningen blev udført. Frankrigs tal ud fra den femte republik ført frem til massakredagen er også:  1  4 / 5

Se yderligere oplysninger i indlægget i min blog.

Koncertstedet ”Betaclan” i Paris, angrebet .  Det skete den 13(=4) – 11 – 2015  og sluttede den 14 =5. Frankrig var i PÅ-4 beregnet ud fra den 5. Republik den: 4 – 10 – 1958. Med dagens grundtal: 4 – 1 –  5 –  89 dræbte.

IKKE ALLE MUSLIMER ER TERRORISTER, MEN ALLE TERRORISTER ER MUSLIMER.

Hvad er det der får unge mennsker med livet foran sig til at slå andre ihjel?  Den algierske forfatter som lever i eksil Kamel Daoud, han udtrykker det på denne måde. Først stiller han spørgsmålet: Hvorfor står udviklingen i stå i de såkaldte muslimske lande?

HAN FORTSÆTTER:

Efter den dyrekøbte afkolonisering gik enhver opbygning af stærke stater i stå. Hvorfor? Fordi indbyggerne udelukkende er optaget af drømmen om at komme i ”paradis”. Alle lever med den forestilling om et ”paradis”, der venter dem. Og det er ikke underholdende fantasier. Det er et spørgsmål om liv og død. I nogle områder kan man blive dræbt, hvis man siger, at man ikke tror på paradiset. Eller man kan dræbe sig selv for at komme hurtigere afsted. De utopiske ønsker om sex og grønne oaser hvor 72 jomfruer venter i det hensides, er en trøst for afkoloniseringens skuffelser i de arabiske lande. Drømmene er ødelagt af diktatorer og juntaer af generaler, som har udskiftet folkenes underkuede frihed med en gammel myte. Hvorfor slide og slæbe og bøje sig for økologiske krav, når græsset altid er grønt i paradis.

Husk det er energien der bestemmerYderligere oplysninger:  Se  “VIDENSBANK.       ———————————————————————————————————————————–EPISODE 18 følger senere.

 

 

2 tanker om "EPISODE 17 – Terroristerne."

  1. Desiree

    Som altid interessante betragtninger. Spændende indgangsvinkler. Stort arbejde som afføder respekt.
    Ikke altid lige let at få fat i. Kræver vist en del års erfaring/øvelse

  2. R. Petersen

    Hej Gert solen skinner fra en dejlig blå himmel i dag. Tillykke med dagen håber du får en god dag, jeg beundre din energi, til at blive ved med at skrive om numerologien, om de forskellige tal og dens betydning. Tydning af en persons navnetal, er ikke det der gør udfaldet, at disse mennesker får denne ide til at begå denne handling, men dato og evt. år man er født. Venlig Hilsen R. Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *