Lykkedag III – Susanne Biers “Oscar”

Den succesfulde filminstruktør, Susanne Bier.

Som numerolog kan man ikke følge med i alle slags begivenheder der sker rundt omkring, men man får udviklet en fornemmelse for når der sker noget interessant, numerologisk set. Sådan en begivenhed pirrede mine fornemmelser for tal, da vores internationale filminstruktør Susanne Bier vandt en Oscar for bedste udenlandske film Hævnen.

Det var tredie gang en dansk filminstruktør havde vundet en Oscar. Gabriel Aksel i 1987 med Babettes gæstebud efter en novelle af Karen Blixen. Året efter i 1988 af Billy August i Pelle Erobreren efter en roman af Martin Andersen Nexø.

Susanne Bier havde fået sin film Efter brylluppet nomineret i 2007 som den første danske filminstruktør der var nomineret to gange. I 2011 vandt hun først en Golden Globe med filmen Hævnen. Senere den næste måned vandt hun en Oscar for samme film.

2011 var et godt år for hende. Tværsummen af 2011 er 4. Hun var selv i en PÅ-4. Her er en kobling mellem det kollektive (året) og det personlige (PÅ-4). Hun var 50 år (=5) som står for kommunikation.

Skærmbillede 2014-07-07 kl. 13.10.57

Her ser vi i grundtallene i hendes fødselsdag: 6 4 7 som udtrykker det hun er. Dagen for Oscar-uddelingen er hendes tal: 4 6 7 som udtryk for det hun skal. De samme tal energier som er hendes udfordring denne dag, er de samme tal energier om hun begyndte sit liv med for 50 år siden

Hun har ikke selv valgt dagen hvor hun for over en milliard mennesker modtog “Oscar statuetten”. Men hun er så heldig at denne dag er en af hendes 522 lykkedage hun har i sit liv som alle andre også har 522 lykkedage. Der sker her en sammenkobling af den overordnede kollektive bevidsthed til hendes personlige bevidsthed som en påskønnelse af, at hun har gjort det som hendes opgave var, da hun blev født. Når sådan noget sker bliver der åbnet op for en bevidsthedsforandring. Overordnet set udfylder hun sit mønster der var der inden hun blev født. Det er virkeligt et gennembrud for hende. Hun får nu helt nye muligheder for at lave film. Hun kan nu vælge og vrage mellem tilbud fra alle mulige producenter. Hun er kommet op i superligaen inden for filmskabere. Her følger der selvfølgelig også superligaproblemer med. Men hun har haft guderne med sig. Det bliver spændende at følge resultaterne af hendes nye udvikling.

Golden Globe er en amerikansk prisuddeling for film og fjernsyn. Udvælgelsen er baseret på stemmer fra 86 journalister bosat i Hollywood og med tilknytning til medier udenfor USA. Tidlige danske vindere har været: I 1989, Pelle Erobreren af Billy August. I 1956: Ordet af Carl Th Dreyer. Susanne Bier er kommet i fornemt selskab i 2011.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, og 3.

Det ligger i vores gener at vi har en fornemmelse af frihed som vi selv kan styre. det er dog en begrænset frihed. Det er tal energierne der styrer os. Tal energierne er individuelle fra person til person. Vi kan ikke gøre noget hvis tal energierne ikke er til det. Dem er vi afhængige af. For Susanne Bier var tal energierne hvor de skulle være. De var med hende.

Vi er kun tandhjul i et mægtigt maskineri, men i vores sind foregår alting, som om vi er frie, idet netop denne følelse af frihed, er et af hjulene i maskineriet. – Voltaire, 1694-1778

Min bog Lykkedage  giver anvisninger til hvordan man finder frem til sine egne lykkedage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *