Drabsforsøget på popkunstens mester inden for maleriet, Andy Warhol

En psykisk ustabil kvinde affyrede tre skud mod popkunstneren Andy Warhol for at dræbe ham på hans værksted i New York, kaldet “Factory”, som var et åbent kreativt værksted for Andy Warhol og hans venner. Han blev ramt af det ene skud og kørt på hospitalet, men overlevede. Kvinden der hed Valeri Solanas var psykisk uligevægtig og skød ham fordi hun følte han dominerede hendes personlighed. Derfor skulle han dø for at hun kunne finde sig selv igen.

Hun var en amerikansk feminist og forfatter der havde skrevet et teaterstykke som hun ville have Andy Warhol til at læse og eventuelt opføre det. Han lavede selv skuespil foruden sit maleri. Hun kontaktede ham med jævne mellemrum for at høre hans mening, men han måtte til sidst indrømme at han ikke kunne finde manuskriptet. Han havde forlagt det. Det blev hun bitter over. Hun var meget ambitiøs med sit skriveri og følte at han spærrede hende vejen for at udvikle sig. Derfor måtte han udslettes så hun kunne sætte sig selv fri.

Numerologisk ser det sådan ud:

Andys tal ud fra hans fødselsdag: 6 – 8 – 1928, ført frem til hendes fødselsdag falder overens med hendes skæbnetal: 5 – 9 – 9.

Dagen for drabsforsøget falder Valeri og Andys tal også overens ved at føre begge deres fødselsdage frem til skuddagen: 1 – 7 – 1.

Drabsdagens grundtal: 3 + 6 + 6, falder overens med den samme dags skæbnetal: 6 – 3 – 6 .
Det betyder at den udfordring der ligger i denne dags energi også er denne dags samme energi som derved giver de optimale betingelser for dagens udfordring. Igen sammenfald.

Ved at føre Valeris fødselsdag tilbage til Andys fødselsdag: 6 – 8 – 1928, havner den på tallet før hans skæbnetal. Tallet for hans fortid. Det er derfor et fortids karma mellem de to personer der her blev udløst så dramatisk. Fordi han havde negligeret hendes kunstnerisk udtryk på den uheldige måde ved ikke at kunne finde hendes manuskript igen, udløste han selv drabsforsøget.

Man behøver ikke at tolke tallene så meget. Talopstillingerne viser meget tydeligt at de to personer er meget tæt forbundne.

Andy var død, men blev genoplivet og fik foretaget en masse operationer. Han levede 18 år endnu, men blev aldrig den samme igen og døde af galdesten 58 år gammel.

Hun fik tre års fængsel og psykiatrisk behandling og døde 20 år efter, 52 år gammel året efter hans død i 1988.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 2, 3, og 4.

Andy var en af hovedkræfterne i pop-art bevægelsen og var derfor med til at ændre synet på forholdet mellem kunsten og samfundet med sin åbenlyse fascination af penge og stjernestatus. Derved mistede Paris sin status som kunstens by. New York overtog denne plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *