EPISODE 23, løst og fast om TAL.

Skærmbillede 2018-09-22 kl. 09.43.10

Jeg kan forstå på dig at PÅ-tallet som du har beskrevet om dets anvendelse i de sidste to EPISODER, er vigtig for dig?

Ja, for alle mennesker kan lære at bruge det. Det kræver bare at tage tværsummen af sin sidste fødselsdag og reducere summen  til et tal mellem 1 og 9. Meget enkelt, men der er ingen der ved det. Du må huske på at det er tallene der bestemmer. Det er ikke dig der bestemmer. Du kan ikke gøre noget uden du har energien (tallet). Energien fra PÅ-tallet giver dig lyst til at anvende energien du ved det bare ikke. Det er et tilbud til dig fra ”oven” som jeg overbringer dig. Tilbudet  koster ikke noget og man får en større bevidsthed om sig selv og hvad man kan og skal. Og de erfaringer man får kan man bruge til næste gang man møder det samme PÅ-tal.

Ja, 9 år efter så gentager energien sig

Ja, vi lever i en 9 års cyklus, så hvis du bliver 81 år (9×9), så vil du møde det samme PÅ-tal (vækstområde) 9 gange og kan derved bedre forstå tallets energi hvordan den indvirker på dig jo ældre du bliver. Det er ligetil og en hjælp til selvhjælp  i din udviklings proces.

Så må du ud og oplyse om det, Det må da interessere mange mennesker!

Ja det skulle man tro, noget som er så ligetil. Men det er svært at forstå, fordi man har lært at tænke på en anden måde. Dette at det er energien der bestemmer og ikke en selv  har man svært ved både at forstå og acceptere. Man tror på sin frihed. Er opdraget til det og har derfor svært ved også at acceptere det, at man ikke selv bestemmer. Vi lærer jo at vi skal være individualister – Kan selv.  Jeg er den første der har opdaget dette.

Ja, netop sådan havde jeg det ihvertfald. Skulle det virkelig være så simpelt, spurgte jeg mig selv? Man tror ikke på det. Men da du sagde den gang jeg havde en mindre depression, at det ville gå over når jeg havde næste fødselsdag. Ja, der lyder jo også åndsvagt at sige det til en når man er lidt nede. Men det passede. Jeg fik virkelig kræfterne tilbage og nyt gå på mod.

Ja, du var i en PÅ-9 som er et afslutningstal, hvor man møder mange af de ting man har skubbet i baggrunden i årenes løb. De dukker så op og man har rent følelsemæssigt svært ved at tackle det der kommer, fordi årsagen er noget ubevidst der ligger og roder i én. Derfor virker det meget individuelt for hver enkelt. Det kan også være at man bliver voldsomt forelsket, men det varer ikke så længe, så er forelskelsen overstået og man kan ikke rigtig forstå hvad der skete. PÅ-9 er et karma tal som ikke er til for at genere os, men for at hjælpe os. Forløse os. Men det vi møder af positive eller negative ting, er  noget vi selv har skabt ud fra vores resultater gennem mange inkarnationer. Jeg har selv stor opmærksomhed  over for mine børn og børne-børn og resten af familien og venner hvor de befinder sig i denne gentagende vækstproces. Jeg kender jo deres fødselsdage. Så det er ligetil. For mit vedkommende er det at vise omsorg over for familen at de ikke gør noget dumt.  Men jeg kunne godt møde den samme skeptis over for teorien fra dem, især i begyndelsen.

Så du ved hvor din familie hver især befinder sig i deres vækstproces?

Ja, naturligvis. Jeg følger med i baggrunden. Jeg bruger den viden som jeg gennem mange års forskning har fået opsamlet. Prøver at sætte dem ind i systemet så de selv kan tage deres afgørelser. Man får sin opmærksomhed rettet mod sin egen bevidsthed og kan undgå manipulationer fra andre og selvskabte  besværligheder.                   Jeg har desuden den fordel at jeg har deres navn. Så kan jeg jo se om de har PÅ-tallet positivt eller negativt i deres navn. Det er en stor fordel, men navnets indflydelse  er vi ikke kommet til endnu. Alle oplysninger om deres tal eller energier om du vil, laver jeg et skema over for hver kalenderår. Så kan de selv tage stilling til og se ”den medvind eller modvind” de vil møde. Det er deres afgørelse.

Et skema?

Ja, et kalender skema hvor de positive og negative energier er kodet ind.  Et for hvert PÅ-år. Men det fortæller jeg om i en senere EPISODE.

Vil det sige at ethvert menneske har et energiskema ud fra deres fødselsdag og deres navn?

Ja,  9 personlige energi skemaer som gælder hele deres liv fordi kalenderen gentager sig hvert niende år. De 9 skemaer dækker derfor hele deres livslængde.

Det kunne jeg godt tænke mig at vide noget mere om.

Skærmbillede 2018-09-22 kl. 09.52.59

Sådan ser det ud. Her på en person der er i PÅ-5. De to nederste rubrikker er henholdvis personens fødselsdag og navn. Skemaet omhandler et år fra januar til december.  Den blå streg i februar måned skiller året i to dele ud fra personens fødselsdag  den 12. februar. De røde mærker henviser til de steder på kalenderen hvor talenergierne fra navn og fødselsdag falder sammen med tallene i kalenderen.  I dette eksempel er der kun røde mærker overført til kalenderen. De repræsenterer de positive energier. Her er ingen negative energier dette år for personen. Det ville ellers være angivet med blå mærker. Dem har hun næste år.

Dem har man 9 af, et for hver PÅ-tal. Det ser jo let og overskueligt ud. Så skal man bare finde sine tal og notere dem ned. Er det sådan

Ja, du  kan gå på biblioteket og låne ”ESOTERISK NUMEROLOGI ” hvor du kan få oplysning om hvordan du laver dit navneskema og om hver tals placering i dit navn, om det er negativt eller positivt og hvad det betyder. Du kan desuden selv lave dit skema ud fra bogen ”Lav dit eget Livshoroskop” ud fra din fødselsdag og dåbsnavn. Du skal bare følge instruktionen. Det er bare at komme i gang og det er ganske gratis. Ved du hvorfor jeg gør sådan at lægge det hele frem gratis?

Nej. Overhovedet ikke! – Er du tosset?

Nej. – Det er fordi jeg er bekymret. Nu er jeg jo en ældre herre og jeg ser hvor forandret tilværelsen er at vokse op i dag som er meget forskellig fra den gang jeg var ung. Det bekymrer mig. Ved du hvad de fem stormagter er?

Ja. – USA, Kina, England, Tyskland og Frankrig.

Nej, det er ikke dem jeg mener. Der er Facebook, Google, Apple, Microsoft og Amazon. De sidder tungt på samfundsudviklingen og de har stor indflydelse på alt i vores økonomi, demokrati, global handel ja, endog  krigsførelse. Nogle kalder dem også for ”de frygtelige fem”  eller ”vores elektroniske overjeg”.  De har redskaber til kontrol, styring og indskrænkning af individets friheder.

Du mener at de er ved at tage magten over os, men vi tror det er en gave vi får?

Ja, de har gennemgribende forandret vores måde vi organiserer vores liv på. Vi er blevet dybt afhængigeaf dem. Du kan bare se på gaden hvor næsten alle, især de unge mennesker, har en elektronisk forbindelse i hånden eller oppe foran ørerne. Har en digital følgesvend med alle steder. Vi bliver manipuleret til at gøre det de vil have os til at gøre. Vi styres af teknologien og ikke omvendt. Vi er aldrig alene. Vi er blevet omvandrende data som kan bruges af monopolerne, og det vi får ud af det er stress fordi vi bliver skubbet rundt, både af indre tilskyndelse men også af ydre  krav. Den udvikling er i gang og den går hurtig indenfor den elektroniske verden.  Alle vil i fremtiden kunne lave falske film og vidioer som bliver et eldorado for de kriminelle. Den viden de ikke selv har om hvordan man laver det,  kan de bare købe.

Det lyder uhyggeligt og nu forstår jeg hvad du vil. Vi har selv nogle data om os selv, og det du vil have er, at man skal finde de data som fødselsdag og navn giver så man kan finde ud af hvem man selv er så man kan forsvare  sig selv.

Netop. Unge mennesker i dag  ved ikke hvem de selv er og hvor de befinder sig i deres vækstproces. De udviser ubevidst adfærd. Det har de ikke en gang tid til at sætte sig ind i. De bliver manipuleret rundt og tror de udvikler sig fordi de gør ligesom de andre gør som elektronikken vil have de skal gøre. De er som lemminger og følger strømmen uden at tænke sig om.  Det er et forfærdeligt skisma. Hver menneske har ifølge numerologien en bestemt opgave som skal løses for at man kan videreudvikle sig. Den kender de ikke og de fleste lærer den aldrig at kende.

Du mener skæbnetallet?

Ja. – Vi skal ikke lade os styre af teknologien, men vi skal finde ud af hvem vi er. Det er der tal for. Der er tal for alt. Bare det at vide hvilke PÅ-tal man er i og hvor det næste fører hen og hvor det forrige var, fortæller at man er bevidst om sig selv og sin egen værdi. Man retter sin opmærksomhed ind mod sig selv. Man behøver ikke at være claivoyant for at forstå det. Man skal bare kunne læse og tænke logisk.

Det mener du at numerologien kan gøre bl.a. ved at sætte sig ind i hvad der står i dine bøger.

Ja, de fortæller hvem du er, hvad du skal og hvor du befinder dig i din udvikling. Jeg vil have at man selv skal gøre et stykke arbejde for at finde ud af hvem man er. Så bliver man fri. Mange er gået i stå og bryder sig derfor ikke om deres navn og konsultere en numerolog for at få noget succes. Men de aner ikke hvem de selv er og hvor de befinder sig i deres vækstproces. Og et andet navn som en numerolog giver dig har også en ubevidst bagside som følger med og man får tit en forkert livsretning end den man var tiltænkt med det navn og fødselsdag man repræsenterer. Man skaber let rod i inkarnationerne. Du skal ikke høre på de succeshistorier, dem som har fået et nyt navn giver. Den eneste succes er – selv at finde ud af hvem man er. Det kan du bruge mine bøger til at finde ud af og låne dem gratis på biblioteket. Eller du kan også købe dem hos mig.

Der er ingen lette løsninger. Man skal selv gøre et stykke arbejde som den man er for at blive et frit menneske der udvikler sig efter hensigten.

Netop! – Der dukker så en anden verden op styret af tallenes energier som er ens egen verden man lærer at tage alvorlig. Sådan er det. Punktum!

Man vender ryggen til sig selv og lader sig styre af den digitale verden?

Ja. – Jeg bruger selv Google hvor jeg før brugte biblioteket og min skrivemaskine er byttet ud med en Mac-computer. Det har været en stor hjælp – tidsbesparende. Men jeg er ikke på facebook og jeg har ingen mobiltelefon, men kun en fastnet telefon. Så man kan komme i forbindelse med mig om fornødent. Ellers kan jeg ikke få ro til at tænke, som er godt at kunne når man forsker i tallene. Det har jeg gjort i mange år. Jeg rider ikke på den digitale bølge, men bruger den som et redskab. Sådan er det.

Skærmbillede 2018-09-22 kl. 10.01.44

Vi har en indbygget fornemmelse for frihed i vores sind som dog er illusorisk, fordi vi kun kan udvikle os i en retning med det der er os givet. For fornemmeslen af frihed gør, at vi så gerne vil meget andet.

 

 

 

 

 

 

En tanke om "EPISODE 23, løst og fast om TAL."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *