EPISODE 3 om tal. 20 – FANTASTERNES TAL.

 FANTASTERNES TAL

I denne brydningstid i overgangen mellem de to årtusinde, 1000- og 2000-tallet, opstår der et magttomrum som medierne især fylder ud ved at bruge to ord. Det er ordene ”populister” og ”populisme” Populister gældende for enkeltprsoner og populisme gældende for politiske partier. Begge handler om magt. Personlig magt og politisk magt. Det betyder at bestræbe sig på at appellere til den brede befolkning netop for at udfylde tomrummet. Populister mener de taler på folkets vegne.

En populist er der også et andet ord for inden for numerologien. Det er at være fantast. Det er tallet 20. Det virker stærkest når tværsummen af fødselsåret er 20, der repræsenterer det kollektive for personen. 2 efterfulgt af 0 fortæller om en stærk helheds- opfattelse og ud fra det, at gå sin personlige vej i det område personen føler sig skabt til, har evner til. Her er det følelserne der styrer, modsat 10 hvor det var det intellektuelle der styrede. Jeg plejer at sige at 0 repræsenterer helheden og er en god forbindelse til de højere magter. Hvis man har 20 som fødselsdag er man fantast på et personligt plan med de evner man har.

Hvad er en fantast? En person der beherskes af sin fantasi og af sine virkeligsfjerne planer. Kaldes også HIMMELSTORMER eller DRØMMER. Fantasteri er det at give sin fantasi frit løb med urealistiske drømme og tanker til følge: HJERNESPIND, INDBILDNING, DAGDRØMMERI.          (Politikens Nudansk Ordbog).

At være fantast er ikke en sygdom. Fantaster kan vi ikke undvære. Deres idéer og fantasi skaber nye tilstande som andre mere tunge i det kan inspireres og have gavn af. Men fantaster er også farlige fordi de har en tendens til at dyrke sig selv og glemme andre mennesker. Mister empatien for andre. Alt for deres idéer. Et eksempel på dette er storsvindleren STEIN BAGGER som er født den 20. Hans intelligens og fantasi og evne til at besnakke folk førte, da han blev afsløret, til 7 års fængsel med en gæld på 1 milliard kroner. Han nåede medens han var på toppen, at få tre priser i 2008 som den dygtiste IT-virksomhed herhjemme.

En anden ”forretningsmand” Klaus Riskjær var født 1955 med tværsummen 20. Han endte også i fængsel, men har nu afsonet.

 ———————————————————————————————————–

EKSEMPLERDe mest aktuelle navne på nulevende personer som er fantaster med tværsummen 20 i deres fødselsår der prøver at udfylde magttområdet er:

Skærmbillede 2017-02-14 kl. 15.27.21USA`s præsident: DONALD TRUMP. Født 1946 (=20) .….. UKIPs formand NIGEL FARAGE, der står bag BREXIT, Englands udmelding af EU. Født 1964 (=20)   ……   Brexits Udenrigsminister. BORIS JOHNSON. Født 1964 (=20). De talte alle folkets sag.

Dansk Folkeparti som også bliver betegnet som populistisk er: PETER SKAARUP, født 1964 (=20). …. SØREN ESPERSEN, født den 20. …. SØREN KRARUP, født: 1937 (=20).

   Vores egen statsminister: LARS LØKKE RASMUSSEN, kaldet den lille svindler af Mogens Lykketoft, er født: 1964 (=20). … INGER STØJBJERG, født: 1973 (=20)  …   SØREN PIND, født den 20.  Og adskillige flere i regeringen.

Den tyske socialdemokrat MARTIN SCHULZ der netop er valgt til at stille op til et tyske valg mod kansleren Angela Merkel til efteråret er født 20 – 12 – 1955. Han har 20 kollektivt og 20 personligt. Ekstra stærk 20-energi. Han bliver også kaldet den tyske Trump.

 Det fører hen til en anden politiker der har det på samme måde, uden dog at sammenligne dem. Det er franskmanden: JEAN-MARIE LE PEN, Født: 20 – 6 – 1964. Skaberen af ”Front Nationale”. Han har også 20 kollektivt og 20 personligt. To gange der forstærker hans nærmest rablende urealistiske teorier. F.eks. Fransk udmeldelse af EU. Geninførelse af dødsstraf. Censur på kunst og m.a. Han er dømt for at kalde gaskamrene i Nazisternes KZ-lejre for en detalje. Han blev smidt ud af sit eget parti af sin datter Marine le Pen som derefter overtog formandsposten i ”Front National.”

En anden politiker der døde inden han skulle for en dommer for krigsforbrydelser mod menneskeheden var SLOBODAN MILOSEVIC, født den 20. Hans ide om at skabe et Storserbien bevirkede at han ville smide kosovo-albanere ud af deres land hvoraf de fleste var muslimer.

 Iraks præsident SADDAM HUSSEIN, født 1937 (=20). Han blev fanget under den amerikanske invasion i 2003. Hængt i 2006

 Andre politikere der har markeret sig i verdenshistorien i 1900-tallet er: WINSTON CHURCHILL født: 1874 (=20). …. FRANCISCO FRANCO født: 1892 (=20). …. MUSSOLINI født: 1883 (=20) …GEORG W. BUSH født: 1946 (=20). …. BILL CLINTON født: 1946 (=20).

Den mest uhyggelige person hvis gerninger skabte store traumer for Europa på grund af hans voldelige fantasterier er: ADOLF HITLER. Han er også født den 20. Hans fantasifulde teorier som Anders Brevik var meget inspireret af, fik lov at blomstre i opløsnings- tendenserne i Tyskland efter 1.verdenskrig, hjulpet på vej af stor arbejdsløshed, inflation og fattigdom.

 Tallet 20s energi er et skabende udgangspunkt for kunstnere, filosoffer, malere og andre kreative mennesker der kréerer idéer og ting ud fra deres fantasi og intellektuelle forestillinger. I flæng kan nævnes.Skærmbillede 2017-02-14 kl. 15.31.14

Filosoffen VOLTAIRE født: 1694 (=20) …. Maleren WILLIAN BLAKE født: 1757 (=20) …. Maleren JOAN MIRO født den 20.   …. Maleren ANDY WARHOL født: 1928 (=20). …. Forfatteren HONORE´de BALZAC: født den 20. …. Forfatteren FRANZ KAFTA født: 1883 (=20). …. Digteren ARTHUR RIMBAUD født den 20. …. Filmskaberen JØRGEN LETH født: 1937 (=20) og mange mange flere.

 Inden for fodbold kan nævnes MICHAEL LAUDRUP født: 1964 (=20)   ….   Landstræner RICHARD MØLLER NIELSEN født: 1937 (=20).   …. Fodboldlegenden GEORGE BEST født: 1946 (=20). Og mange andre.Det var deres personlige idéer og evner der drev dem. Har man 20 i sin fødselsdag er man altid nyskabende.

Husk det er energien (tallene) der bestemmer hvem vi er

Yderligere oplysninger:  Se “VIDENSBANK”

—————————————————————————————–

Episode 4 følger senere. Se også episode 1 og 2. De hænger sammen.

 SPØRGSMÅL: Er du fantast? Prøv at finde 20-taller hos dig selv i din fødselsdag, dit navn eller skæbnetal. Både negativt som positivt. Har du nogen i familien der er 20 energien og hvis du kender din slægt bagud, så prøv at finde dem.

Søg på internettet om du kan finde andre personer end dem jeg har nævnt i artiklen MED TALLET 20 I FØDSELSDAGEN ELLER TVÆRSUMMEN AF ÅRET!   –    Det er en god øvelse.

      ———————————————————————————————–

EKSTRA: Det ser ud til ud fra denne artikel at årgangen fra 1946 og 1964 markerer sig hos personer der er med til at definere den politiske magt i verden.   ….   Donald Trump´s skæbnetal er foruden han selv er født i 1946: 4   1   6 / 11. Det giver ham en stor hjælp til at klare sin personlige arbejdsopgave (skæbnetal). DET DER VENTES AF HAM.

 

 

En tanke om "EPISODE 3 om tal. 20 – FANTASTERNES TAL."

  1. R. Petersen

    Hip hurra det er din store dag i dag, du ønskes hjertelig tillykke med 80 år, fra en flittig læser, du er også en årgang der er 20, i med venlig hilsen. Ruby Petersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *