EPISODE 18 om selvmord og tallene.

 

Skærmbillede 2018-04-25 kl. 11.13.49_________________________________________________________________________________________________

Der findes kun ét virkelig alvorligt problem: Selvmordet. At afgøre om livet er værd at leve eller ej, er at bevare filosofiens grundspørgsmål. Alt det øvrige er legeværk.                     Albert Gamus.   Forfatter og filosof.

_______________________________________________________________________________________________

Hvorfor jeg har fundet dette udsagn frem, skyldes at jeg havde en mærkelig taloplevelse med hensyn til selvmord.

Min kone som interesserer sig meget for Karen Blixen, fortalte at da Karen var 10 år begik hendes elskede far: Kaptain Wilhelm Dinesen selvmord. Det rystede  hele familien fordi det kom som en totalt overraskelse. Kaptain Dinesen var en ener. Han havde været med i krigen i 1864, og var blevet dekoreret. Havde desuden udført krigstjeneste under kommando af den franske hær i 1870-71 hvor han blev kaptain og kæmpede mod Tyskland. Senere oplevede han  nederlaget ved Pariserkommunen og desillusioneret rejste han til Amerika for at gå på jagt hvor han oplevede indianernes livevis  og kultur. – Man har senere fundet ud af hvorfor han begik selvmord. Det skyldes at han havde gjort sin svigermors tjenestepige gravid og desuden led af syfilis som var uhelbredeligt.  Det var meget vanærende for ham. Han valgte derfor at hænge sig som er meget nedværdigende for en militærmand. Han skulle som kaptain have skudt sig selv som en militærmand gør hvis han ville tage livet af sig. Jeg spurgte straks om hans fødselsdag og dødsdag og fandt ud af at selvmordsdagen ført tilbage til   hans fødselsdag  havnede på  hans skæbnetal,  der var:  5 50.

Da jeg selv var ved at læse en bog om maleren van Goghs liv som også begik selvmord, konstaterede jeg ved at slå op bag i bogen efter data, at dagen hans skød sig selv, ført tilbage til hans fødselsdag,  havnede på hans  skæbnetal der var: 5 50Nøjagtig det samme.

Så kom jeg i tanke om Adolf Hitler som jeg har skrevet udførligt om i ”TALMESTEREN ”. Han begik jo også selvmord. Det samme skete. Ved at føre hans dødsdag tilbage til hans fødselsdag havnede selvmordsdagen på hans skæbnetal, der var: 5 50.

Alle tre havde gjort op med om livet var værd at leve videre. De havde bevidst afbrudt deres udviklingsproces. Van Gogh delvis af psykisk sygdom og isolation som maler. Dinesen, fordi han ved sin gerning havde ydmyget sig selv og sin familie. Og Adolf Hitler fordi han havde tabt krigen og ikke ville overgive sig til ydmygende fangenskab, eventuelt henrettelse.

Alle tre havde bevidst afsluttet deres udviklingsproces på en bestemt dag som førte dem tilbage til deres skæbnetal: 5 50. Det er meget specielt at finde denne sammenhæng. Hvad betyder tallet 5 50  som udfordring eller arbejdsområde?

Skærmbillede 2018-04-25 kl. 10.27.59

Skærmbillede 2018-05-21 kl. 15.34.10

Andre selvmord.

Er det sådan fat at et selvmord altid havner på ens skæbnetal ved tilbageføring  til personen? Det vil jeg undersøge og finder derfor en masse data fra personer der har begået sevmord, deriblandt mange skuespillere og forfattere. Undersøgelsen gav det resultat at nogle var i deres skæbneår da de tog den afgørende beslutning at afbryde deres liv. Andre var i deres fortidsenergi, (Ernest Hemmingway) som enhver har hver 9-ende dag. For andre var dagens vibration det samme som deres tre skæbnetal, men ellers var der forskellige talenergier da de tog beslutningen.   Jeg fandt ikke  flere 5 50  som i de tre første tilfælde.

Skærmbillede 2018-04-25 kl. 10.39.02

Nu kan der være mange grunde til at man vælger selvmordet fordi livet synes at være for svært. Det kan være arbejdsløshed, fattigdom, hjemløshed, psykiske eller fysiske sygdomme, alkoholisme, narkomisbrug, ludomani,  depression som nogle eksempler. Skydevåben må vi have  med. Pillemisbrug sammen med narko har også en dødelig effekt.   Druknedøden i badekaret efter indtagelse af stoffer eller medicin, er ikke ualmindeligt.

 Undersøgelsen førte til at jeg stødte ind i  27-klubben.

  Skærmbillede 2018-04-25 kl. 10.47.58

 

Skærmbillede 2018-04-25 kl. 10.46.01

KLUB-27 refererer til kendte og ukendte musikere der døde i en alder af 27 år. Her er nogle eksempler særlig kendt for 60-er generationen.

Jim Morrison – Jimi Hendrix – Janis Joplin – Kurt Cobain – Amy Winehouse – Brian Jones – Robert Johnson, foruden mindre kendte musikere som: Alan Wilson – Ron ”Pigpen” Mc.Kermen- Peter Ham – D. Boon –  Kristen Pfaff – Gram Parsons – Kim Jong-hyun. Desuden Jim Morrisons ægtefælle Pamela Courson og hans Pusher: Jean de Breteul.                                                       Kilde:Wikipedia.

Den danske digter Michael Strunge begik også selvmord ved at springe ud af vinduet på femte sal da han var 27 år. Han troede han kunne flyve.

De var alle børn af tidsånden fra 60-erne og den personlige frihed som dette årti stod for, blev deres død – kvalte dem om jeg så må sige,  fordi de hellere ville være i fortiden og forløse deres kreativitet gennem musikken ved hjælp af narkotiske midler og medicin. Hvad mener jeg med fortiden ?

 Alle mennesker har et skæbnetal som er tværsummen af ens  fødselsdag. Forskellig fødselsdag, forskellig skæbnetal fra 1 til 9. Skæbnetallet findes ved at tage sin fødselsdag og lægge tallene sammen, så får man en tværsum. Dette tal reduceres til et tal mellem 1 og 9. Det er ens skæbnetal.

Da vi lever i en 9 års cyklus, og 27 er 3 x 9. så er vedkommende i klub 27 i afslutningen af  den tredje 9 års cyklus når de bliver 27 (=9) år inden de  skal begynde på næste 9 års cyklus, som er nr. 4.  Dvs., at de alle er i deres skæbneår da de afslutter deres liv. Selv om de har forskellig fødselsdag. Da det der sker sådan et skæbneår som alle  mennesker har hver 9-ende år, er at det altid er en positiv ting, forstået ud fra personens individuelle udviklings proces, fordi man får en chance for at gøre noget godt til sin egen udvikling.  Det er ens arbejdsområde. Det kan man ikke sige sker i disse” langsomme selvmord”. Dvs., at de selv har skabt det jeg kalder deres ”langsomme selvmord”, fordi de ved deres livsførelse har brudt nogle love, vendt ryggen til sig selv, som man ikke skal bryde hvis man regner med at leve et normalt godt og langt liv. Det er nok ikke det de har haft for øje.

Udviklingsrækken delt op i 9 år.

Skærmbillede 2018-04-25 kl. 10.59.33

FORKLARING:

Vi lever alle i en 9 år cyklus. De første 9 år af vores liv går med fysisk og psykisk at vokse os store. De næste år fra 9 til 18 år er puperteten, hvor man bliver kønsmoden og skal finde ud af hvem man er og hvad man kan i forhold til andre, dér man vokser op. Det er den farligste tid for menneket fordi man i puperteten begynder med sine fortidsenergier, (dem kender man i forvejen fra tidligere), men man skal op i sine nutidsenergier som ens navn foreskriver. Bliver man derimod i sin fortid går man en smertelig tid i møde fordi man går mod sin udviklingsretning. Man spilder sit liv på langt sigt. Det er det der sker for medlemmerne af 27 klubbenog årsagerne kan være mange og forskelllig fra person til person.

Tiden fra 18 til 27 år er en tid hvor man afprøver forskellige muligheder for at finde sig til rette med de evner man har for hvad man vil bruge sit liv på. De tre 9 års cyklus indeholder  personlighedens cyklus.  Den fjerde 9 års cyklus fra 27 til 36 år er  som 4-tallet foreskriver, en periode hvor man skal have ”foden under ejet bord” i den fysiske virkelighed. Det er et konstruktivt socialt tal hvor man bruger de muligheder og evner som man nu har fundet ud af man har for at bygge en karriere op i samfundet og skabe et hjem, et ståsted. Det begyndte 27-klubbens medlemmer aldrig på.

_________________________________________________________________________________________________

Husk det er energien der bestemmer. Yderligere oplysninger:    Se “VIDENSBANK”.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

EPISODE 19 følger senere som omhandler katharernes kollektive selvmord neden for deres hovedkvarter i sydfrankrig: borgen ”Montségue” i året 1244.

 

En tanke om "EPISODE 18 om selvmord og tallene."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *