Michael Mørkøv og den prikkede bjergtrøje i Tour de France

Michael MørkøvMetafysisk analyse: Cykelrytteren Michael Mørkøv fra cykelholdet: Saxobank-Tinkoff Bank fik et imponerende gennembrud i Tour de France da han vandt den prikkede bjergtrøje. Det var kun tredie gang en dansker vandt trøjen. Han var gået i udbrud i tre dage i træk hvad der også er usædvanligt fordi det kræver stort held at etablere et udbrud på det rigtige tidspunkt med de rigtige makkere.

Energien var med ham. Andendagen han var i udbrud hvor han konsoliderede sin bjergtrøje så han ville have den på de næste 4 dage, havde han en “Lykkedag”. Det var selvfølgeligt lykke for ham, men “en metafysisk lykkedag” er noget helt andet. Her er hans bevidsthed i kontakt med den overordnede bevidsthed der bevirker at han har heldet med sig og der sker en bevidsthedsforandring der giver ham et nyt ståsted, i dette tilfælde som cykelrytter og med bl.a. berømmelse og en bedre kontrakt med sit cykelhold. Man kan sige at han stiger en klasse op. Det er fortjenesten.

Metafysiske lykkedage har vi alle 522 dage af i vores liv hvis vi bliver 80 år. Vi ved det bare ikke. De kan regnes ud og jeg vil her vise hvordan man finder Michael Mørkøvs “metafysiske lykkedag”. Det kræver at man ved to ting. Hans fødselsdag og dagen hvor begivenheden sker.

Michael Mørkøvs fødselsdagstal

Hans fødselsdags grundtal: 3 + 4 + 5 repræsenterer det han er, energimæssigt set. Hans udfordring ud fra hans fødselsdag er (lodret): 3 7 1, som er det han skal, energimæssigt set.

Dagen den 2 – 7 – 2012, hvor han udbygger sin position er udfordringen: 5 3 5 / 4, som er det han er. Det er optimalt for ham at klare udfordringen, fordi det han skal er også det han har.

Hans egne tal denne dag er: 3 1 3 / 7, er lig med hans udfordring på hans fødselsdag. De er derfor positive og ophæver hans udfordring så han kan klare dagens opgave Det hele er perfekt arrangeret, set fra et overordnet synspunkt.

Denne lykkedag ført tilbage til hans egen fødselsdag hvor den har sit udspring, havner på dagen efter hans tal for udfordringen som står i hans numeroskops fremtidsretning (se Mørkøv). Positionen kan ikke være bedre.

Han fornemmede selv dagen før at hans kunne skabe noget usædvanligt og fik lov til at køre sin chance af sin cykelchef.

Den 11. og 20. juli vil han igen have en lykkedag. Især den 20. ligger etapen godt til ham. Det bliver spændende at se hvad der sker.

Numerologi er et hjælperedskab som er vores almindelige dagsbevidsthed overlegen.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 3 og 4.

Min bog “Lykkedage” giver anvisninger på hvordan man finder frem til sine egne lykkedage. Se desuden indlæggene om Poul Potts og Susanne Bier som også havde “metafysiske lykkedage”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *