Karaktermord

Når man skal lave analyser af politiske og sociale begivenheder, følger man nøje med i tv og dagspressen. Man får et sikkert instinkt for om der er noget brugbart under opsejling for analyse. Der er tal (energi) bag alle hændelser og sådan en hændelse sprang i øjnene da livsstilseksperten og sociologen Henrik Dahl uopfordret kritiserede Helle Thorning for at være “en blank person” uden visioner. Noget der lignede et karaktermord. Da begge personer er kendte var det bare at søge på internettet og finde deres navn og fødselsdag, så var banen klar til en analyse. Der var noget der sprang i øjnene med det samme. Det var ganske ligetil.

Enhver har en bevidst målsætning som menneske ud fra den fødselsdag og det navn man er i besiddelse af. For Helle Thorning var hendes bevidste målsætning, energierne: 7  3  1.

Henrik Dahl havde de samme tal: 7  3  1, men negativt, i sit ubevidste. Tre ulige tal der fortæller om hans forhold til sig selv. Det har noget med hans fortid at gøre. Noget der ikke er blevet bevidst for ham selv. Han har desuden de samme tal som FRØ-tal: 1, 37  i sit fødselshoroskop. Det repræsenterer hans tidligere inkarnation. Hans negative  tal:   7  3  1,  fortæller at han har det meget dårligt med sin egen personlighed (1), er i ubalance. Det bevirker at han har brugt sine evner forkert (3) og derved mistet kontakten til sin højere bevidsthed (7) som er det intuitive område som kan fortælle ham hvad han gør forkert hvis han lytter. Derved ligger sagen ganske klar.

Henrik Dahl har overført sit ubevidste eget dårlige “jeg-billede” til Helle Thornings bevidste målsætning som menneske. En såkaldt projektion. Sådan må Helle Thorning være mener han, men det er ham selv der er sådan. Han er selv blank fordi han i en alder af 51 år endnu ikke ved hvad der ubevidst rører sig i ham. Det er en gåde for ham. Det gør ham bitter. Hans skæbnetal (arbejdsområde) ud fra hans fødselsdag er: 2   4   6, tre lige tal som fortæller om forholdet til andre, både i partnerskab og i sociale og samfundsmæssige forhold. Da han er født den 20. og har den 2. som måned som betyder at han har en længsel efter partnerskab, skulle man tro at det ikke skulle være så svært at gøre det der krævedes af ham. Men fødselsdagen 20 kaldes også fantasternes tal. Det betyder at han er bedst i partnerskab på afstand. Han bryder sig ikke om at man kommer for tæt på i det nære. Hvis partneren, det sociale liv eller samfundet ikke fungerer eller passer til hans fantasifulde behov er der noget galt, ikke med ham, men med omgivelserne. De har ikke kompetencerne mener han. Derfor kan han godt være en god sociolog, måske netop derfor, men hvis han bevæger sig ind på det personlige plan mister han orienteringen. Han er ikke sin egen bedste livsstilsekspert.

Da Helle Thorning blev valgt med flertal til formand for partiet, var modstanderen Frank Jensen. Han var i afslutningstallet PÅ-9 så jeg vurderede den gang at han var på vej ud af politik. Det kom til at passe. Han er dog senere kommet tilbage som overborgmester i København. Da det er et valgår i år, kunne det være spændende at se hvilken PÅ-tal Helle Thorning er i. Hun er i en PÅ-11 indtil sin fødselsdag. 11 kaldes et “mestertal” og er en meget stærk personlig energiform. Det er også hendes FRØ-tal, hendes fortids tal i hendes fødsels horoskop. Er det godt når man står over for store begivenheder der kræver noget af en? Ja. Det er et godt udgangspunkt at starte i fortidens afslutning for at forsætte sin udvikling fremefter i nutiden. Set fra et overordnet synspunkt er det som det skal være. Så er det op til Helle Thorning at administrere denne opgave hun er sat på.

Husk! –  Der er tal bag alle begivenheder.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 2, 4 og 9.

En tanke om "Karaktermord"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *