Osama bin Ladens endeligt

Ved et dristigt kommandoraid lykkedes det amerikanske specialstyrker at opspore, fange, imagesdræbe Osama bin Laden og slippe afsted med liget og en hel masse computere med oplysninger om organisationens struktur, uden at miste nogen amerikanske liv eller blive opdaget inden de var kommet ud af Pakistan. Det var lige så overraskende udført som terroren på de to tvillingetårne i 2001. Dette raid var afslutningen på det traume amerikanerne oplevede for lidt over ti år siden. En stor lettelse for dem. Hvad siger tallene om denne episode. Er der nogen talforbindelse mellem Osama og USA?

Ja, der er et tal som hedder: 3 – 4 – 7. Det er Osamas ubevidste navnetal som er drivkraften i hans modstand mod “Den store Satan”, USA, og alt hvad det står for som Osama betragter som en undergravning af Islams religiøse kultur.

USAs fødselsdag er:

USAs fødselsdag

Her har vi tallet igen, men her som positiv tal (energi) for den amerikanske stat. Osama overfører sine ubevidste kræfter, på USA. En såkaldt projektion. Hvis jeg fører hans dødsdag vibration den 1 – 5 – 2011, tilbage til hans fødselsdag ser det sådan ud:

Osama bin Ladens fødselsdag

Hans dødsvibration på hans fødselsdag er: 9 – 3 – 4 / 7. De tre tal, denne gang suppleret med afslutningstallet 9, er udtryk for at processen er slut. Dette tal er hans HØST-tal (kaldes tallet efter hans skæbnetal) som netop er den høst han har fået af den sæd han har sået.

Islams fødselsdag er valgt til at være:

Islams fødselsdag

Ved at lægge dagens tal 16 sammen med månedens tal 7 + mellemregningen 10 af årets tal:
16 + 7 + 10 = 33 = 6 . Skrives 6, 33 … 6, 33 kaldes det nuancerede tal for Islams fødsel. 6, 33 kaldes også for “frelsertallet”, fordi Jesus blev 33 år gammel. Tallet betyder:

Man skal stå til ansvar for noget større, uden at tilgodese sin egen interesse. Man skal være retfærdig. At dele sol og vind lige. 33 hentyder til at der skal være balance mellem den personlige bevidsthed og den overordnede bevidsthed.

Tallet efter 6 ,33 hedder 7 34. her har vi igen de tre tal: 3  4  7. Når de er placeret efter Skæbnetallet 6 33, er det resultatet af den, kaldet Høst-tallet. 7 34 er Høst-tallet.

Følgende personer har ifølge den muslimske kalender 6 33 som Skæbnetal og 7 34 som Høst-tal:

Osama bin Ladden, Muhammed Atta & Saddam Hussein

Man kan sige at de prøvede at være retfærdige, at dele sol og vind lige hver på deres måde.

Modstanderen USA har de samme tal på sin (muslimske) fødselsdag:

Modstanderen USA

Muhammed Atta var lederen af de flyvende missiler og var den første der ramte et af tvillingetårnene. Han blev 33 (=6) år. Ifølge den kristne kalender har han 7 34 som skæbnetal, eller arbejdsområde. Han ofrede også sit liv. Udførte den opgave han havde fået. USAs muslimske fødselsdag er omdannet fra dets fødselsdag: 4 – 7 – 1776.

Ud fra den kristne kalender

Modstanderen den 11- 9 – 2001, præsident George Bush, født:

George Bush

Den opmærksomme læser vil se at Atta, Sadam Hussein og George Bush har de samme grundtal: 2  6  7 i deres fødselsdag.

George Bush havde som Osama bin Laden også: 3  4  7 som ubevidst navnetal som indre drivkraft, men hans var positivt, hvor Osama bin Laden så negativt på USA som George Bush var styrmand for. Det blev hans opgave.

Er alt dette tilfældigt? Stil dig selv det spørgsmål: Hvad er grunden til at talmønstrene passer så forbløffende præcist?

Samværet mellem de to ideologier, islam og den vestlige verden, har udviklet sig uhensigtmæssigt. Begge parter er skyldige i denne ubalance. Deres udgangspunkt for deres udviklingsenergi, er den kristne kalender og den islamiske kalender. To tidsforløb som mødtes spektakulært voldeligt den 11. september 2001 med Osama bin Laden som initiativtager.

Den destruktive provokation kulminerede, da tilhængere af den ene ideologi, islam, denne dag styrede missiler i form af flyvemaskiner ind i WTC’s to tårne.

Min bog Talrapport: 11. September er den hidtil eneste numerologiske analyse af denne skelsættende begivenhed.
Læs mere på talmesteren.dk

Jordens beboere er delt i to.
De som har en hjerne,
men ingen religion.
Og de som har en religion,
men ingen hjerne.

– Abul-Ala al Maari, arabisk fritænker der døde i 1057.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 4 og 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *