De to serbere

De to serbere er politikeren Radovan Karadzic og generalen Ratko Mladic som har været eftersøgt siden 1995 af den Internationale Domstol i Haag. De er begge anklaget for folkemord i krigen mellem Serbien og Bosnien. Da begge havde mange hjælpere i Serbien var det meget svært for den internationale styrke der befandt sig i landet at arrestere dem. De forsvandt sporløst når nogen myndighed nærmede sig. Den senere serbiske regering under regeringschef Kostunica  beskyttede. dem. Så der blev ikke foretaget nogen udlevering. Det var et krav der skulle opfyldes hvis Serbien skulle optages i EU. Den efterfølgende regeringschef Djindjic fik flere mindre krigsforbrydere arresteret, men blev selv myrdet af den organiserede kriminalitet da hans undersøgelser kom for tæt på de to anklagedes tilholdssteder. Først i 2008 blev Radovan Karadzic arresteret i en bus 13 år efter. Han havde skiftet navn til Dragan David Dabic og var nærmest  ukendelig skjult under et stort skæg og langt hår sat op i en hestehale. Han levede af at undervise i alternativ medicin som ikke var så langt fra hans lægeuddannelse fra før krigen.  Han havde bl.a. et stykke tid været ansat som børnelæge i Næstved i Danmark  og talte udmærket dansk.

Radovan Karadzic

Politikeren Radovan Karadzic

Radovan Karadzic/Dragan David Dabic

Hans skæbnetal ifølge hans fødselsdag er:  8  5  6.

Det er de samme tal: 8  6  5 der “kommer ud” den dag han bliver arresteret foruden afslutningstallet 9. Processen er slut. Han er i sit skæbneår 8 som fremkommer hvert niende år. Det betyder at det der sker sådan et skæbneår er godt og rigtigt set fra et overordnet synspunkt, selv om det for ham ikke er godt og rigtigt. Han er da 63 år gammel og skal stå til ansvar for sine handlinger. Det fortæller dagen.

For Ratko Mladic er anholdelsen på en lidt anden måde, talmæssigt set.

Ratko Mladic

Generalen Ratko Mladic

Ratko Mladic

Ethvert menneske har “en bevidst målsætning” der er fastlagt i tal ud fra personens fødselsdag og fulde navn. For Ratko Mladic er den: 4  8  3.  De samme tal der “kommer ud” den dag han bliver arresteret. Dagen før eller efter havde tallene ikke passet. Det han bevidst havde gjort skulle han nu stå til ansvar for. Så enkelt ser det ud fra et overordnet synspunkt. Han er selv i en PÅ-1. Han er klar til at begynde en ny 9 år cyklus, dog med meget mindre bevægelsesmuligheder end før. Han har ikke magt til at gøre noget ondt mere.

Den lille brede farverige firskårne general som altid var afbildet med en komisk lille militærhat på sit firkantede hoved, blev kaldt for “Slagteren fra Bosnien”. Her hentyder man især til massakren i byen Srebrenica hvor 8100 muslimske drenge og mænd med koldt blod og bagbundne hænder blev myrdet. Han havde som øverst kommanderende ansvaret for denne massakre som er blevet kaldt det værste folkedrab siden 2. Verdenskrig.

Han blev anholdt hos en slægtning i byen Lazarevo ved et rutinetjek. “Tillykke gutter”, lød det fra det mørke lokale hvor han sad. “Nu er det slut” var udsagnet der mødte soldaterne da han blev afsløret. Det var en noget mere ynkelig forhenværende general der kom ud i lyset. Gammel og svagelig gjorde han indsigelse over at blive sendt til Domstolen i Haag, men der hjalp ingen kære mor. Han skal nu sammen med sin politiske leder Karadzic stå til ansvar for sine handlinger og endnu en gang må man forundre sig over at tallene passer når tidslængden er til det.

Yderligere oplysninger: Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1 og 4.

Man kan gå ind på min hjemmeside talmesteren.dk og få yderligere inspiration til at  forstå de numerologiske besynderligheder og selv lære at lave sin egen analyse. Her kan jeg tilbyde nogle af de bøger jeg har skrevet om emnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *