Oscar Pistorius – Den benløse sprinter Tragedie eller forbrydelse?


Den verdensberømte atletikstjerne, sydafrikaneren Oscar Pistorius der skabte sensation ved at løbe 100 m og 200 m løb på sine bøjler, var et forbløffende syn når han var i konkurrence og spurtede af sted, sidst ved Olympiaden i 2012. Han havde vundet mange guldmedaljer. Han var en markant personlighed og et stort sportsidol i Sydafrika. 

Følgende episode  foregår i Sydafrika i hans lejlighed.
Oscar vågnede en mørk nat og gik ud på altanen for at skaffe sig lidt luft i den kvælende hede. I sengen ved siden af sov hans kæreste fotomodellen Reeva Steenkamp. Han hørte en lyd fra  badeværelset og troede det var en indbrudstyv. Han kravlede på sine benstumper hen til badeværelsesdøren og råbte til Reeva at hun skulle ringe til politiet. Hun hørte det ikke og Oscar skød fire skud ind gennem døren. Han opdagede at Reeva ikke lå i sengen og det gik op for ham at det var hans kæreste han havde skudt på gennem døren. Ganske rigtig. Da han fik døren op ved hjælp af et cricketbat, måtte han konstatere at det var hans kæreste han havde skudt. Han slæbte hende ud så godt han kunne og tilkaldte hjælp. Klokken var omkring kl. 3 om natten. Det var hans udlægning af den tragiske episode. Han blev derimod anholdt for bevidst at slå sin kæreste ihjel. Det skete den: 14 – 2 – 2013 at dette drama foregik.

Oscar var kendt for at have et heftigt temperament. Der havde været anmeldt husspetakler før og naboerne havde hørt kraftige skænderier mellem dem aftenen før. Altså den 13 – 2 – 2013. Han var også kendt for at tage præstationsfremmende stoffer som kunne gøre at han af følelsemæssig karakter mistede kontrollen over sig selv.

For en numerolog er det en meget besynderlig affære fordi de to datoer jeg her har nævnt indikerer kraftigt hans fortid og en “lykkedag” i nutiden. Da fortiden er det udviklingsområde for enhver person som skal kontrolleres og gøres bevidst for ikke at give sig selv en forkert udviklingsretning, er det selvsagt et vigtigt område for personen at vide: hvem man er og have kontrol over hvad man gør, når man møder sådan en fortidsdag.

Hans fødselsdags grundenergier er:  4  + 2 + 6, og årstallet 6, er desuden nuanceret af  24. Kun lige tal.

Hans negative tal ud fra hans navn er: 7  –  5  –  3,  57. Kun ulige tal. Det er de samme tal som er hans nuancerede skæbnetal: 3,  57, som der derfor er særligt fokus på. Der er direkte pålagt ham at bevidstgøre sine negative tal energier, ud fra et overordnet synspunkt. Hans negative ubevidste energier er det samme energiområde.
For lige at gøre hans negative tal færdig er alle tre tal ulige. Det er  hans “skyggeside” og det drejer sig om hans eget forhold til sin egen personlighed.  Derfor får han tre lige grundtal: 2 + 4 + 6, som fødselsdagstal som er positive, for at rette op på denne misere med hans tre ulige “skyggetal”. Lige tal har noget med forholdet til andre at gøre. Det er sociale tal. Han står derfor over for at være social og forstående og ikke være egoistisk og selvtilstrækkelig som hans ulige tal indikerer.

Hans negative ulige tal der drejer sig om hans forhold til sin egen personlighed, sin egen “skyggeside”, giver sig udtryk i hans ekstreme sportskarriere og hans vilde episoder med bilkørsel og speedbådssejlads og druk og hans forkærlighed  for våben. Ingen af disse ting har noget med forholdet til andre at gøre, at være social og forstående.

 Hvis vi ser rigtigt efter så falder hans fødselsdag og hans skæbnetal sammen med denne dag. Har de samme grundenergier (se hans fødselsdag). Han møder her sin skæbne, set ud fra et overordnet synspunkt. Det kan han ikke gøre noget ved. Denne dag har forlængst ligget og ventet på ham. Nu skal han prøve at få styr på sin selvtilstrækkelighed og være social og forstående. Det er måden han takler dette skæbnemøde der er afgørende for hans fremtid. Oscars egne tal denne dag er:

2  4  8. som er hans  tal for fortiden (FRØ, se hans fødselsdag). Han har en fortidsenergi som han skal prøve at komme videre med i sin udvikling i dette liv. Det er helt op til ham. Denne dags tal energi havner ved tilbageføring på hans skæbnetal, hans arbejdsområde.

Reevas negative talrække ud fra hendes navn er: 3   2   5 [  3  ] 8. Hendes negative ubevidste målsætning er derfor: 5  [ 3 ] 8. Det samme som denne dags tal hvor skænderiet foregår: 3   5   8 plus afslutningstallet 9. Det er en skæbnedag for hende hvor hendes fortid står over for Oscars måde at klare dette sammenstød mellem deres indbyrdes fortid. Vil han være selvtilstrækkelig eller vil han være social og forstående.
Hendes egne tal denne dag ud fra hendes fødselsdag er 5, 32. Disse talenergier er hendes negative tal, hendes “skyggeside”.

Det er denne dag der er den afgørende dag for dem begge og som vil afslutte deres hidtidige liv for begge på hver sin måde.  Han gør hende til offer.

Det sker om natten da han ifølge eget udsagn skyder sin kæreste ved et uheld. Da ser tal energierne sådan ud:

 Dagens skæbnetal: 4  6  2. De  falder overens med Oscars egne tal denne dag: 2  4  9 / 6. Her er alslutningstallet 9 involveret der indikerer at et karma er afsluttet på den måde det nu bliver afsluttet på. Meget voldeligt fra hans side.

Reevas tal denne dag hun møder sin skæbne er: 5  7  3 som var Oscars negative tal ud fra hans navn som indikerede hans “skyggeside”, hans dårlige forhold til sig selv set ud fra en social betragtning. Han fornemmer denne energiform i Reeva fordi hun har den samme energiform som hans “skyggeside” denne dag. Han mister derfor den følelsesmæssige kontrol og lader sin “skyggeside” tage over og skyder ind gennem toiletdøren. Karmaen er tilendebragt. Man kan også sige at han skyder sin egen “skyggeside” uden at vide det.

Denne dag har talenergien: 4  6  2 som udfordring. Hans egne  fødselsdags grundtal: 4  +  2  +  6 (se hans fødselsdag), er de samme talenergier. De er positive. Dvs at han har de optimale betingelser for at klare denne dags udfordringer. Han har en “lykkedag”. Dvs det er en eksamensdag set fra et overordnet synspunkt hvor han bliver sat på prøve i forhold til hans opgave ud fra hans fødselsdag.

Han klarede ikke denne “eksamen”. Han dumpede fordi han havde svigtet sig selv og levet et ekstremt fortidsliv hvor han var selvtilstrækkelig i stedet for et social forstående liv. Der kan ligge jalousi gemt i hans handlemåde der kommer af mindreværd. Reeva havde talt med sin tidligere forlovede et par dage før som  hun havde kendt i fire år.

Da dagen kom som det var forudbestemt klarede han ikke opgaven.

Det lyder indviklet, men hans “lykkedag” kan betyde at han vil slippe nådigt fra affæren.  Jeg kender ikke de sydafrikanske retsforhold, men ifølge dansk retsforhold vil han, om ikke blive frikendt så få en dom for uagtsom manddrab da man ikke kan bevise at han bevidst har skudt sin kæreste for at slå hende ihjel. Men i Sydafrika må man måske gerne slå en indbrudstyv ihjel i sit eget hjem som han troede at det var. Men der er stadig mange undersøgelser der skal gøres afsluttes.
Han er også  blevet sat på fri fod mod kaution og fået lov til at forsætte sin sportskarriere  indtil dommen falder efter de undersøgelser er foretaget som endnu skaber tvivl om selve forløbet denne mørke nat for dem begge.

Yderligere oplysninger:  Se Om Bloggen og Vidensbank punkt: 1, 2, 3, 4 og 6.

En tanke om "Oscar Pistorius – Den benløse sprinter Tragedie eller forbrydelse?"

  1. Ruby Petersen

    Hej Gert. jeg læser med stor glæde din hjemmeside, og det er spændende hver gang, der er en ny sag du har skrevet om, det meste forstår jeg, udregning af dato osv. Fe,Ma, Fy, sk, Mis, men så kommer du til den positive tal række af deres navne og den negative talrække af deres navne ? hvordan kommer man til disse udregninger. Men mening om det er et uheld eller noget andet? ud fra at dine udregninger, som der bliver skrevet om, har de haft et opgør fra tidligere liv, men om det overordnet kan give medhold i kan jeg ikke mene. For de andre omtalte emner, den fra Norge og Hitler, skulle de personer så være et redskab for udvikling. med venlig hilsen R. Petersen. PS håber på et svar hvis du har tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *