Dominique Strauss-Kahn

Overfaldet

Dominique Strauss-Kahn

Dominique Strauss-Kahn, adm. direktør for IMF

Ethvert menneske kan komme ud for at miste sit almindelige overblik og lader sig rive med af en indre tilskyndelse, uden at tænke på at denne tilskyndelse kan få alvorlige konsekvenser for ens videre liv. I værste tilfælde en total forandring der bevirker at man mister andres respekt, og får ødelagt sit arbejdsliv og fremtidige karriere og ikke mindst sin selvrespekt når man kommer på afstand af den fatale tilskyndelse  og ser mere rationelt tilbage på episoden. Når personen så er gift med en milliardærarving og vant til at herse med folk og personalet omkring sig, ikke mindst kvinder, og er en fremtrædende politiker og besidder et højt internationalt embede med politisk magt til at forandre andres liv, så vil der være et særlig fokus på sådan en fatal tilskyndelse.

Dette skete for Dominique Strauss-Kahn direktør for Den Internationale Valutafond  og sandsynlige præsident-kandidat næste år for socialisterne i Frankrig til at efterfølge den nuværende præsident Nicolas Sarkozy.
Dagen før han skulle til et vigtig møde hos den tyske kansler Angela Merkel, begik han i luksussuiten  på et fornemt hotel i New York, et seksuelt overgreb på en stuepige  i et forsøg på at voldtage hende. Han var kendt som en aggressiv libertiner, som man normalt ikke lod være alene på et hotelværelse, men denne dag uden venners overvågen gik han over stregen og når sådan noget sker er undskyldningen altid bagefter når man skal forklare sig, at “det slog klik og man vidste ikke hvad man gjorde”.

Episoden skete den 14 – 5 – 2011. Han forsøgte samme dag så hurtigt som muligt at komme ud af landet, men blev anholdt i Air-France flyet fra Kennedy-Airport  hvor han havde booket sig ind på 1. klasse. Dagen efter blev han sigtet for overgreb på stuepigen. Det var en meget interessant sag og dag for en numerolog da den kan fortælle om hvilke kræfter der udløste “at det slog klik for ham”. Til bevisførelsen skal tre ting bruges:

  1. Hans fødselsdag.
  2. Dagen for sigtelsen.
  3. Hans positive og negative navnetal.

De står her:

Strauss-Kahns positive og negative navnetal

Hans skæbnetal (lodret) ud fra hans fødselsdag er: 7 11 9.

Hans ubevidste  målsætning i hans navn er: 11 [ 7 ] 9… 7 inden for klammerne er hans skæbnetal. Den ubevidste målsætning er hans fortids ubevidste gerninger der ligger skjult, men fortsat kan blive aktive og skade hans nutid. Det er det han ikke havde kontrol med da han fik sin tilskyndelse, blev ført med af den, den fatale dag. Det var hans “skyggeside” der dukkede op. Da han har de samme tal: 7 11 9 som sit arbejdsområde (skæbnetal) er det netop pålagt ham direkte ikke at give sin “skyggeside” overtag. Det er det energiområde han skal hæve fra sit ubevidste til sit bevidste. Det klarede han ikke. Derfor må han betale prisen for meget håndfast at erkende hvad han har gjort.

11-energien i hans negative talrække som står for det ubevidste er derfor centralt i forklaringen på hvad der skete “da det slog klik for ham”. Denne energi er en reminiscens fra hans fortid.
Den dukkede pludselig op ukontrolleret på et bestemt tidspunkt i hans liv som jeg skal komme ind på om lidt.

11-energien der er omdrejningspunkt i den famøse hændelse kaldes et “mestertal” da det er et dobbelttal. Derfor en meget stærk energi som står positivt for personlighedens idealistiske holdning. Den anden side, den negative står for personlighedens egoistiske krav så her er der et sammenstød. Han har den negativt og det kræver stor skelneevne at forstå sine egne ubevidste motiver der kan påføre andre stor skade. Her ligger meget negativt karma gemt. En meget selvødelæggende kraft. Det må han nu erkende.

Den dag han blev sigtet og skal stå til ansvar for sin handling, er dagens tal: 6 11 8.

Hans egne tal denne dag ud fra hans fødselsdag er også: 6 11 8.  De falder overens. Det betyder at når man fører denne dag hvor han bliver sigtet tilbage til hans fødselsdag, havner energien på tallet før hans skæbnetal. Det jeg kalder FRØ-tallet. Hans fortid. Han møder sin fortid denne dag da han skal stå til ansvar. Der er noget der skal gøres op.

Selvets tal der står for hans fremtid er også: 11 6 8. Det repræsenterer hans dybe længsel. Den kan kun forløses hvis 11-energien negativt bliver bevidstgjort og kommer frem i lyset med sine positive kvaliteter. Det gjorde den ikke. Den fatale episode sker da han er 62 = 8 år gammel.

Samme tal igen. Det var her han skulle stå sin prøve 62 år inde i sit liv.
Da han var 26 = 8 år (samme tal) blev han også udfordret på sin ubevidste fortid. Jeg ved ikke hvad og hvor han befandt sig den gang, men det har været i 1975 med tværsummen 4 som nu her i år 2011. Den klarede han, måske fordi 26 har 2-tallet stærkest da det repræsenterer tierne. Da han er 62 år er 6-tallet det stærkeste da det nu repræsenterer tierne. Der er altså forskel på 26 og 62 selv om det består af de samme tal. Det må derfor være  6-tals energien han ikke kunne klare da det repræsenterer hans fortid (Frø-tallet i hans fødselsdags horoskop). 6-tallet betyder at hans holdning over for andre i sociale sammenhænge har været egoistisk og hård. Han har kun gjort det som fremmede hans egne interesser. Det er dette karma han står over for. En regning der skal betales.

Da Strauss-Kahn blev født i 1949, lå der i hans livslinie to hurdler. Når tidslængden er 26 (= 8) år og når tidslængden er nået til 62 (=8) år. Energien 26 er stærkest når tidslængden også er 26. Energien 62 er stærkest når tidslængden også er 62. Man kan sige at han skal til eksamen på disse to tidspunkter om han har tilgodeset  sin egen udvikling på en positiv måde, om han havde gjort det ubevidste bevidst. Det havde han ikke. Set fra et overordnet synspunkt er han skyldig selv om han er offer for et komplot som nogen mener. Hvis der er tale om et komplot er det bare en anden måde at få ham til at erkende sit liv. Skæbnens veje er uransagelige. Det har ligget til stede lige fra han er født. Han bestemte selv. Sådan er det.

SPØRGSMÅL: Har du også nogle erkendelsesstationer på din livsvej der er fastlagt inden du blev født som Strauss-Kahn havde det?

Yderligere oplysninger:  Se Om bloggen og Vidensbank punkt 1, 4, 5, og 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *